Правя абсолютно същото, радвам се, че тук се обсъждат и кактуси.
Бих те посъветвал нещо, което съм убеден че ги знаеш, но все пак ще ги споделя...
Ако искаш да отглеждаш доста по бързо растящи Пейот кактуси, можеш да ги "ашладисаш" (grafting) върху San Pedro-то, така растата изключително бързо.
Не че растат много бавно... според гугъл в домашни условия за 3 години можеш да си имаш цъфтящ Пейот, което си е постижение в сравнение с дивото, където може да отнеме 30г.
Скоро проучвах как стоят нещата с радиацията, покрай гъбите... По принцип кактусите изсмукват радиацията, ако смяташ да ги консумираш след време не знам дали това изобщо е проблем за качеството на съдържанието на кактуса, но бих искал да проуча ...
Но най-интересно ми е дали имаш опит с мескалин, ако да - какъв, много бих искал да чуя разказ. Почти всеки се затруднява да опише с думи.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
.png)