Как стигна до този извод, аз лошо , не съм видял от техни сортове, отделно и за азота от дек на дек, като са 2+ седмици на нещица за цъфтеж!?Prototype046 написа: ↑27 Май 2024, 01:53 От barney's, може да се очаква,gorilla glue auto ,стана пръчка и грам не хващаше,тоя breeder е прехвален,или в някой от добавките или почвата ти има много азот,спри им нацяло азота ,
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Значи не си имал достатъчно игра с барни 
- Peggy Zina
- Градинар

Сподели...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз също съм попадала на адска пръчка от Барни веднъж. Ванила къш 3семки,от които едната беше уникален чук, а другите две някакво по-сатива фено, което въобще не струваше, даже грам не хващаше.Аз вунаги първо търся вината в себе си, но не мисля, че такъв беше случая, семките със сигурност не съм объркала.... Като цяло са им хубави, взимала съм им наскоро от новите аутота, но да, имат явно по някоя издънка..... Докато Дъч пешън никога не съм видяла поне до момента да не отговаря на описанието.
- Prototype046
- Градинар

Бъгави гени ,най-новите аутачо на дъч са яки,Skywalker haze e едно към едно от сайта им вид,структура,сила ,sfv og ,ще го видим,на слънце аут избухват пак аутосите стават по 1метър и нагореInna написа: ↑27 Май 2024, 13:03Аз също съм попадала на адска пръчка от Барни веднъж. Ванила къш 3семки,от които едната беше уникален чук, а другите две някакво по-сатива фено, което въобще не струваше, даже грам не хващаше.Аз вунаги първо търся вината в себе си, но не мисля, че такъв беше случая, семките със сигурност не съм объркала.... Като цяло са им хубави, взимала съм им наскоро от новите аутота, но да, имат явно по някоя издънка..... Докато Дъч пешън никога не съм видяла поне до момента да не отговаря на описанието.
- Peggy Zina
- Градинар

В предишни аутдори като съм гледал по воече, да имало е по 1-2 бъгави , но мисля че ппц си е приемливо. Я ся кво да кажа че 4-те щяха да откинат боксаPrototype046 написа: ↑27 Май 2024, 13:15Бъгави гени ,най-новите аутачо на дъч са яки,Skywalker haze e едно към едно от сайта им вид,структура,сила ,sfv og ,ще го видим,на слънце аут избухват пак аутосите стават по 1метър и нагореInna написа: ↑27 Май 2024, 13:03Аз също съм попадала на адска пръчка от Барни веднъж. Ванила къш 3семки,от които едната беше уникален чук, а другите две някакво по-сатива фено, което въобще не струваше, даже грам не хващаше.Аз вунаги първо търся вината в себе си, но не мисля, че такъв беше случая, семките със сигурност не съм объркала.... Като цяло са им хубави, взимала съм им наскоро от новите аутота, но да, имат явно по някоя издънка..... Докато Дъч пешън никога не съм видяла поне до момента да не отговаря на описанието.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Някой дали знае, имаше един сайт в който е представено "родословното дърво" на даден сорт, какво точно е използвано в хибрида. Не бяха коректни на 100%, но все пак можеше да се горе - долу?
- Prototype046
- Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Да и той става, но имах предвид за този, видях си старите постове и се оправих
https://en.seedfinder.eu/search/lineage/
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Привет, трябва ми рецепта да изготвя масло което ще се дозира със капкомер и съответно таблица как може да се прилага става дума за лечебни цели….
.png)