Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Purple Rain - 2024

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

Peggy Zina написа: 21 Май 2024, 20:33 Ден 9и от 12/12 - бе растат си и си имам притеснения вече, гонят 80см, някои и ги минаха, лампата е на 100 процента. Полял съм ги с 9-10л р-р ензими + меласа. Плюс к-амино, био хидрейт и Нано листно. И им ръснах по една супена лъжица силикат на саксия и понеже споменавам силиката да попитам @Spiral , мога ли да заменя Калмаг-а на Биобиз със Силиката на минерал меджик, че така и така калмага ми е на свършване... Според вас да махам ли отдолу още листа, че някои бая избуяха или да чакам да минат 2-3 седмици от 12/12?
В тази нова формула на минерал маджик пише, че са добавили допълнително калций, но ако поливаш с чешмяна вода в нея също има. Магнезий има 1.8% в дозата от силиката и не знам дали това е достатъчно, имам минали гроуове, където не съм ползвал кал-маг добавка, но мисля че съм имал магнезиев дефицит заради това. Имам чувството, че не калция, а магнезия може да не стига в някакъв момент, а е важно и двата елемента да са налични, за да може растението да усвоява напълно храната. Ако държиш да продължаваш био си вземи пак кал-маг на био биз, ако не Bio nova имат добавка, която си е чист магнезий.
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Inna написа: 25 Май 2024, 15:04 Чупи ги и ги връзвай, някои ги отрежи, нищо че са главен връх. Много по-добре, отколкото да растат така. А отстрани на панела не става, светлината е надолу. Счупи ги и ги резни от сега, нищо няма да им е, ще си надуят.
Тва ли трябваше да се получи, че крайният резултат ми заприлича на манджа с грозде и фрикасе от от 2,50? Не съм ги връзвал пооъгнах ги някои ги поначупих :x , лепя с тиксо и псувам всичко живо това е положението засега , считайте го за край на 2ра седмица 12/12, като са начупени в момента е на 40ина см от върховете лампата, да лолипопвам ли още или ц?
Прикачени файлове
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Примерно. 😂👌Обаче така ще се изправят веднага, вържи ги да седят засега така.Някои листа може да им махнеш на върховете ако е много засалатено хаха Което връхче е много дълго и много пречи настрани може и въобще да се отреже. Случва се понякога на тези, които гледаме в по-малки пространства да не ги предвидим колко ще избуят.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

От barney's, може да се очаква,gorilla glue auto ,стана пръчка и грам не хващаше,тоя breeder е прехвален,или в някой от добавките или почвата ти има много азот,спри им нацяло азота ,
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 26 Май 2024, 09:57 Примерно. 😂👌Обаче така ще се изправят веднага, вържи ги да седят засега така.Някои листа може да им махнеш на върховете ако е много засалатено хаха Което връхче е много дълго и много пречи настрани може и въобще да се отреже. Случва се понякога на тези, които гледаме в по-малки пространства да не ги предвидим колко ще избуят.
Махах , връзвах, чупих клони ,ядосвах се вдигнах кръвно, псувах. Аз Джак Спароу ли съм или градинар-любител :x Този клон лепения ще го бъде ли, че то нищо не остана гледам ги здрави хубави и накрая бам махам половината материал? Напръсках ги листно с к амино , хидрейт и нано, да им намаля стреса и така , на прага на 3та седмица 12/12 сме....
Прикачени файлове
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ако тръгне да се обръща нагоре, ще го бъде. Спокойно,това е по-добре, отколкото да минават покрай лампата, те ще си се нагласят и избият, даже надолу ще понадебелеят също повече. Като цяло ако видим, че някое отива така право в тавана още от рано трябва или да се резне, или да се чупне, но и сега става, не е късно.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Prototype046 написа: 27 Май 2024, 01:53 От barney's, може да се очаква,gorilla glue auto ,стана пръчка и грам не хващаше,тоя breeder е прехвален,или в някой от добавките или почвата ти има много азот,спри им нацяло азота ,
Е чак изцяло да трябва да спира азота, аз лично един нокът не видях.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ех, мама му стара, кропвам ,връзвам и накрая пак в панела :x , ще ги чупя докато се научат. Снимки след поливките , начало на седмица 3 от 12/12...
Прикачени файлове
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(4)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(5)-min.jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 22 Ное 2023, 22:45 Край на 4та седмица цъфтеж

Аз съм малко пас вече с тоя гроу :lol: опарих ги с лампата, наистина внимавайте с тия ЛЕД-ове ,че от 5 см разлика става белята, даже имам едно блийчнато петънце на една от главите по върховете, 45 см трябва да ги има поне при моята лампа. За 2 дена моцарелата цялата пожълтя отгоре, единственото нещо по което разбирам , че джелатото все още има повече азот, са ноктите иначе почти всичко е пожълтяло отгоре, надолу са ок. Отложих флора клиина за другия път и им дадох малко повече храна, а на автото сложих рипен и от следващата го флъшвам понеже вече влиза към края на 9та седмица. Не му уцелих топирането този път ама главите са доста спластени, ще си има ок тегло според мен, но изобщо не се доближава до това което може да бъде, както бях казал имам мерак да направя един авто гроу, но може би по следващия път.
20231122_213120.jpg20231122_213034.jpg
Мене това ми е притеснението на този етап, затова те цитирам , как да го предотвратя преди да е дошло на главата ми, аз съм с марс хидро тс 1000 в момента е на 25 см от върховете на 100% и немя мърдане, освен да я намаля , какво да правя, щото главите, тепърва ще надуват?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Peggy Zina написа: 02 Юни 2024, 16:10
Spiral написа: 22 Ное 2023, 22:45 Край на 4та седмица цъфтеж

Аз съм малко пас вече с тоя гроу :lol: опарих ги с лампата, наистина внимавайте с тия ЛЕД-ове ,че от 5 см разлика става белята, даже имам едно блийчнато петънце на една от главите по върховете, 45 см трябва да ги има поне при моята лампа. За 2 дена моцарелата цялата пожълтя отгоре, единственото нещо по което разбирам , че джелатото все още има повече азот, са ноктите иначе почти всичко е пожълтяло отгоре, надолу са ок. Отложих флора клиина за другия път и им дадох малко повече храна, а на автото сложих рипен и от следващата го флъшвам понеже вече влиза към края на 9та седмица. Не му уцелих топирането този път ама главите са доста спластени, ще си има ок тегло според мен, но изобщо не се доближава до това което може да бъде, както бях казал имам мерак да направя един авто гроу, но може би по следващия път.
20231122_213120.jpg20231122_213034.jpg
Мене това ми е притеснението на този етап, затова те цитирам , как да го предотвратя преди да е дошло на главата ми, аз съм с марс хидро тс 1000 в момента е на 25 см от върховете на 100% и немя мърдане, освен да я намаля , какво да правя, щото главите, тепърва ще надуват?
Ако не гледаш с CO2, растението не може да усвои повече от грубо 1000 PPFD, влез в сайта на производителя и сметни мощността спрямо разстоянието. Всеки модел си има картинки с PPFD проценти на различни разстояния. Така както го казваш може и да се наложи да я намалиш на 85 -90 %примерно, виж сайта и си ги прецени.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”