Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

ПРЕСТЪПНИЦИ В УНИФОРМА

Всичко останало
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3203
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7136 times
Been thanked: 4758 times

Не се е блъснал,полицаите не се блъскат!"Патрулката е спряла в дърво"🤣
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 195 times
Been thanked: 361 times

Нямат спирка........
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Изясняват се обстоятелствата около пътно произшествие с участие на служебна полицейска кола. В 23.55 ч. в дежурната част на ОДМВР – Пловдив постъпило съобщение за пътен инцидент между патрулен "Опел“ и лек автомобил "Мазда“ на кръстовището между бул. "Освобождение“ и ул. "Бранислав Велешки“ в Пловдив.
По първоначални данни, патрулирайки в района, екипът забелязал автомобил и го последвал за проверка. 49-годишният полицай зад волана на служебния автомобил не спрял на знак "Стоп“ и последвал страничен удар с маздата.
Без сериозни наранявания са полицайка от Пето РУ, пасажер в служебния автомобил, и водачката на другата кола, на 22 години. След медицински прегледи двете са освободени за домашно лечение.
Пробите за алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед, взето е административно отношения спрямо служителя на реда.
Източник:https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ka-2096269

Патрулка се заби в ограда в София
Към момента не се съобщава за ранени хора при инцидента
Патрулка се заби в ограда в квартал Дружба 1 в София.

За това съобщава потребител във Фейсбук групата "Катастрофи в София".
Инцидентът се е случил рано сутринта на бул. "проф. Цветан Лазаров".
Към момента не се съобщава за ранени хора при инцидента.
Източник:https://fakti.bg/bulgaria/877526-patrul ... da-v-sofia
Добре, че е Фейсбук иначе щеше да си остане заметено под килима, прави ми впечатление , че масово си позволяват да карат с 90-100 и нагоре в града, без да са на буркани.....
Прикачени файлове
Screenshot 2024-05-01 at 19-46-34 Патрулка се заби в ограда в София.png
Screenshot 2024-05-01 at 19-25-41 Патрулка не спря на Стоп пострадаха полицайка и шофьорка.png
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 195 times
Been thanked: 361 times

:D :D :D
Полицай получи условна присъда с изпитателен срок и глоба за приемане подкуп от наркодилър
Христо Г. ще заплати 3000 лева, вместо присъдените от първата инстанция 1000 лева, а изпитателният срок на наказанието „лишаване от свобода“ се увеличава на 5 години, вместо 4
Варненският апелативен съд увеличи размерите на изпитателния срок и на глобата, наложени от Окръжния съд във Варна на подсъдим за подкуп полицай.
В съдебния процес е виновен и още един служител на МВР.
С измененото наказание Христо Г. ще заплати 3000 лева, вместо присъдените от първата инстанция 1000 лева, а изпитателният срок на наказанието „лишаване от свобода“ се увеличава на 5 години, вместо 4.
Полицаят е подсъдим за това, че на 30 март 2019 година е взел 415 лева, за да не извърши действие по служба. Той е лишен от право да упражнява професия или дейност, свързана с МВР за 3 години.
Другият полицай - Костадин К. е признат за виновен, че не изпълнил служебните си задължения, за да набави на Христо Г. материалната облага. Спрямо него първоинстанционната присъда бе потвърдена – 8 месеца лишаване от свобода, отложени с изпитателен срок от 3 години.
Апелативният съд образува производството след протест на прокуратурата и жалби на подсъдимите.
На 30 март 2019 година, по време на автопатрулната си дейност старши полицаите забелязали на централен булевард във Варна спрян на аварийни светлини автомобил, в нарушение с правилата за движение. В колата имало наркотични вещества, които трябвало да се доставят. Полицаите забелязали притеснението на свидетелите и ги проверили за забранени предмети. У единия открили наркотично вещество. Другият мъж предложил „да се измисли нещо“.
Христо Г. обяснил, че сумата, която имали - 220 лева, не е достатъчна и са нужни още толкова. Свидетелят обещал да ги намерят и предадат.
Същевременно последвал указанията на полицейския служител да постави наличните пари в полицата за гражданска отговорност и да му я даде.
Малко по-късно свидетелите се сдобили със 100 евро и ги предали на Христо.
Решението на Варненския апелативен съд подлежи на обжалване и протест пред Върховният касационен съд.
Източник: https://fakti.bg/bulgaria/877729-polica ... narkodilar
Ghostface`KILLAH
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 5
Регистриран на: 23 Дек 2023, 01:24
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Привет пичаги,

напишете в тубата "Квартални братя - Тъпи фуражки"

това е сингъл от албума на кварталните "Луната пак изгрява" , издаден през далечната 2003г от "Sniper Records", а Оги след това лежа за 100гр

Иначе албума е много як и обложката е мега брутална.....

:bong: :passg: :stone:
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 195 times
Been thanked: 361 times

4 случая на пияни и злоупотребили със служебото си положение - ПОЛИЦАИ на ОДМВР, ВеликоТърново за един месец. Нито един не е тестван за наркотици. И дали наистина ще е уволнен, а НЕ прехвърлен след няколко месеца на някое апетитно постче.....
Кръвната проба, предполагам ще е от тъщата :D Да ви напомня само че едно от "поприщата" на ударната бригата от 3то районно беше подмяна кръвни проби, транспортирането им било поверено на Атанас Качаков - Качака, и понеже ги споменах долните 3 линка са от репортажа на Тина Йвайлова за тия "герои".
Служител на лабораторията на МВР за алкохолни проби катастрофира пиян с 2,45 промила
50-годишен експерт в полицейската лаборатория за изследване на алкохолни проби катастрофира тази нощ с над два промила алкохол в кръвта.
Инцидентът е станал до бензиностанция на една от централните улици във Велико Търново. Водачът, видимо неадекватен, е ударил колата си в билборд. Тестът е показал 2,45 промила алкохол.
Мъжът е с леки наранявания. Задържан е за срок до 24 часа.
Източник: https://www.moreto.net/novini.php?n=495234

Задържаният служител на МВР, който предизвика катастрофа, докато е зад волана с 2,4 промила алкохол, ще бъде отстранен от длъжност. Това съобщи директорът на Областната дирекция на полицията във Велико Търнов старши комисар Димитър Машов.
В позиция, разпространена до медиите се посочва, че ръководството на Областната дирекция остро осъжда подобно поведение. Служителят е задържан за срок до 24 часа, предава БТА. Той ще бъде отстранен и от длъжност.
Започнато е дисциплинарно производство. "Подобни случаи няма да бъдат толерирани, независимо дали засягат униформени или цивилни служители", заяви старши комисар Машов.
По-рано през деня от ОД на МВР в старата столица съобщиха, че е задържан служител на полицията в града, който е катастрофирал през нощта в нетрезво състояние.
Полицаят се е блъснал с автомобила си в билборд, който се намира на главен булевард във Велико Търново. Пострадали при катастрофата няма.
Дрегерът е отчел внушителното количество алкохол, като му е била направена и кръвна проба. Служителят на МВР е задържан за 24 часа, като успоредно с това се води и следствено дело.
Източник: https://dnes.dir.bg/krimi/uvolnyavat-pi ... ko-tarnovo

Линковете към ударната бригада
то си е направо за отделен пост , ама айде
Разследване Част I : Престъпници под пагона или от другата страна на закона. https://www.youtube.com/watch?v=6PZ4G0lrKts Даже вижте му на наглеца Самуил Хаджиев затъмнените стъкла на Пасата
Разследване: Част II ЕКСКЛУЗИВНО: Говори отвлеченият и пребит от полицаи Фарук Манаф https://www.youtube.com/watch?v=9l7iMVgiJGM
Разследване: Как се отглежда марихуана във военен имот? https://www.youtube.com/watch?v=O8mwD_OGksk
Прикачени файлове
Screenshot 2024-05-05 at 20-20-01 Facebook.png
От катастрофата
От катастрофата
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 195 times
Been thanked: 361 times

А за линейки и кувьози да събираме стотинки и капачки :x Колко се нагушиха от комисионни , няма да коментирам.... А кво правим с поддръжката и ремонтите?
На гол тумбак чифте джипове!
160 Defender-а ще пазят българските граници
На 9 май, Денят на Европа, Мото-Пфое стартира доставката на 160 броя Defender за нуждите на Гранична полиция. На специална церемония директорът на Гранична полиция и министърът на вътрешните работи получиха първите 40 автомобила. Тази доставка е част от широкомащабен проект, съфинансиран от Европейския съюз, с цел подобряване на управлението на границите и визовата политика за периода 2021 – 2027 година. През 2009 година Мото-Пфое достави 190 броя Defender. Сега, 15 години по-късно, Гранична полиция ще разчита на новото поколение от емблематичния офроудър.
Мото-Пфое мобилизира усилията си в доставяне на автомобилите за рекордно кратко време в сегашните условия на автомобилния пазар, като за пореден път затвърди ангажираността на JLR към Гранична полиция и силите на реда, с които компанията е сътрудничила многократно през годините. С това Мото-Пфое доказва отново корпоративната си отговорност и социален дълг, осигурявайки европейската сигурност като част от приоритетите на съюза.
От 1948 година Defender е символ на здравина и мощ, олицетворява се с изключителна надеждност и е логичен избор за експедиции в труднодостъпни места по света. Новото поколение Defender e оборудвано със специализирана високотехнологична система за всякакви терени – Terrain Response, сензор за дълбочина на газене, задвижване на четирите колела, понижаващи предавки, асистент за спускане по наклон, система за подпомагане на потеглянето при ниско сцепление и много други. Defender e идеалният избор за акции и операции в тежки условия, както и за надеждна засилена защита на границите на страната.
Всъдеходът е проектиран и тестван до краен предел, далеч от стандарта за SUV моделите. Новият Defender разполага с капацитет на газене в дълбоки води до 900 мм. Инженерната мисъл от най-високо ниво заслужено му печели приза „Най-добър автомобилен дизайн“ на ежегодните World Car Awards. Характерният му силует го прави веднага разпознаваем навсякъде, като той остава верен на пионерския дух, който е характерен за Land Rover в продължение на повече от 76 години, задавайки стандарти за 4х4.

С този важен проект Мото-Пфое не само потвърждава своята ангажираност към сигурността и защитата на границите на страната, но и утвърждава позицията си като надежден изпълнител за доставка на специализирани автомобили и оборудване за силите за сигурността.
Източник: https://autobild.bg/160-defender-%d0%b0 ... %86%d0%b8/
Прикачени файлове
DSC_7679.jpg
DSC_7458-720x480.jpg
DSC_7448.jpg
Публикувай отговор