Така е, и аз потвърждавам за Кана тера профешънъл, силничка е на азот. Не знам биото им как е или може би лайт микс. Аз понеже не добавях нищо в растеж и не успяха на нокти да станат, но да, бяха по тъмни отколкото искам, а като пляснах и комплийт органикс в следващи саксии преди цъфтежа и нещо се пообърка цъфтежа и станаха странни главите на някои, точно азотнати, на ръба на ноктите. Престарали са се определено. Същото се отнася за Експерт микробал микс.Spiral написа: ↑17 Сеп 2023, 14:02Зависи, мой приятел беше взел да пробва канната, хубава е на вид, но имаше доста азот в нея, до края на цъфтежа листата бяха тъмно зелени, даже за да контрираме проблема бяхме взели на три парт-а само блуума като храна в цъфтежа, в която няма азот и пак до последно стояха с нокти на листата. От други колеги също съм чувал, че идва малко по- силна, аз лично си харесвам лайт микса на био биз, като винаги си добавям допълнително малко перлит. За кратък индор с автота, мисля че био биз лайт микса ще е по-добрия избор.eatmysword написа: ↑17 Сеп 2023, 10:08Другият вариант е CANNA Terra Professional. Мислиш ли че е по-добрия избор от BioBizz?Spiral написа: ↑16 Сеп 2023, 14:45
Ами ок е , бих те посъветвал вместо рипен вземи pro bloom пак 30мл. Иначе имай в предвид, че три парт-а е минерален тор, което означава, че задължително ще трябва да мериш PH на разтвора с храната, така че ако ти е първи гроу, инвестирай в един хубав Ph метър(50-80лв) и си го калибрирай всеки месец по 1 път, за да си сигурен, че поливаш с каквото трябва. Защо не си направиш един дневник тук и да се следи прогреса ти, хем да си добиваш и инфо от други колеги?
И друго:адски много мушици. Иначе не е зле, но така са я захранили, че обърква допълнителното торене и въобще минах на други марки и даже май ще ползвам само лайт и аз ще си добавя друго..... А пък ауто ако сложиш от бебе в нея направо ще го пръжне.
.png)