Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Growmie23
Градинар
Градинар
Мнения: 48
Регистриран на: 09 Ное 2022, 15:27
Has thanked: 350 times
Been thanked: 116 times

Vetrushka написа: 21 Авг 2023, 10:31
Goshkata1997 написа: 19 Авг 2023, 08:09 Този афган Ауто ли е, много дребен ми се вижда.. море са по 3 м като елхи..
Прочети инфо за сортовете Afghan, както и за сортовете, които се водят Early Harvest и може би ще разбереш. Ако не се лъжа ти си вече няколко години във форума и да задаваш такива въпроси, значи нещо ти липсва, най - вече четенето. Това, че имаш 3 метра китки нищо не означава, дай да видим колко вадиш от тях. 2018-та година, мисля, че дневника ми го има тук, Mama Mia висока 2.6М и Critical 2.0 1.3 дадоха почти еднакво количество материал.
А и растението е топирано , поне така ми изглежда на мен ако не съм много нагърмян . Евалата на колегата , много красиво растение пожелавам му успех .Този сорт отгледан правилно и есента е хубава ще има много голяма реколта и много добър коз .
:signw:
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Мнения: 307
Регистриран на: 26 Ное 2019, 15:35
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Не знам но имам цветя не са и почнали да цъфтят а са доста големи ..
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Мнения: 286
Регистриран на: 12 Фев 2020, 18:52
Has thanked: 10 times
Been thanked: 580 times

Ще споделя нещо тук,което не мислех да правя,но понеже стана дума за тоя сорт,искам да кажа нещо.Пролетта си взех Afghan kush regular 10 seeds,понеже търсех сорт,който максимално да подхожда на условията на тераската ми (ееех,RIP).Още с отварянето от пръв поглед не ми харесаха тия семки-дребни,бели,едни такива сякаш недоузрели...толкова пък да бързаш да продаваш...Не покълна нито една.Нито една...Сега,не съм ги вземал от брийдъра им (World of seeds),от рисейлър ги купих...Това имах да кажа.God bless !
suzuktm
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 7
Регистриран на: 22 Май 2023, 11:37
Has thanked: 6 times
Been thanked: 17 times

Growmie23 написа: 20 Авг 2023, 19:41 Забравих да кажа за екстракта .Ако решиш да си го направиш , се дава един път на 2 седмици по - схемата. Гуаното като цяло от началото на развитието можеш да слагаш. Хубаво е и в цъфтежа и палмова пепел ,с гуаното, да добавяш и двете заедно са много добра комбинация . Ако решиш обаче да ползваш палмова , по- добре на половината на това което пише производителя , защото може да направиш беля .
Много благодаря за отговора , ще послушам съвета ти!
Old School grower :stone:
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Мнения: 132
Регистриран на: 14 Апр 2023, 00:00
Has thanked: 24 times
Been thanked: 145 times

Скоро ,ще пусна gelato x unknown,опрашили са се е уж е скатано и пак ,много дребни стават явно има много каманаци и корени отдоло,понеже не копах дупки,а само за чашите 20 санта ,ще покажа от мястото на skywalker ,там нямше нито една семка :) иначе auto gelato е трошач ,
suzuktm
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 7
Регистриран на: 22 Май 2023, 11:37
Has thanked: 6 times
Been thanked: 17 times

Здравейте , вчера ходих до градинката исках да ги снимам , но нямах достатъчно пространство да ги хвана .. и се оказа ,че не съм преценил колко големи ще станат , понеже за пръв път ползвам техниката с топиране , станаха както на височина така и големи на широчина и забелязах ,че са се развили от едната страна по добре .. Предполагам си пречат и си правят сянка , чудя се дали е удачно да ги накланям , дърпам , огъвам по време на цъфтежа с цел да не си пречат , ако може някой съвет или да ги оставя така , дали ще ми се отрази много на добива ?
Old School grower :stone:
Аватар
Growmie23
Градинар
Градинар
Мнения: 48
Регистриран на: 09 Ное 2022, 15:27
Has thanked: 350 times
Been thanked: 116 times

suzuktm написа: 26 Авг 2023, 14:42 Здравейте , вчера ходих до градинката исках да ги снимам , но нямах достатъчно пространство да ги хвана .. и се оказа ,че не съм преценил колко големи ще станат , понеже за пръв път ползвам техниката с топиране , станаха както на височина така и големи на широчина и забелязах ,че са се развили от едната страна по добре .. Предполагам си пречат и си правят сянка , чудя се дали е удачно да ги накланям , дърпам , огъвам по време на цъфтежа с цел да не си пречат , ако може някой съвет или да ги оставя така , дали ще ми се отрази много на добива ?
Здравей, за да ти кажем най-добре е хубаво да качиш някоя снимка .
Когато правиш топиране е хубаво до преди цъфтежа да си разпънеш клоните , за да може всички да получават еднаква светлина. Не знам в коя седмица цъфтеж е. В цъфтежа стават много твърди клоните и не стават много да се огъват . Не знам приятелю , трябвало е до преди цъфтежа да го разпънеш и окрепиш ,че и после натежават главите и може да се счупят клоните.Не знам , пробвай един клон малко да го разпънеш ама много леко , ако е станал твърд и трудно се разпъва може да го счупиш ако е още жилав може леко да ги разпънеш . Пак нали от сорт до сорт има разлика.
(Прецени си за себе си , това е моето мнение нека и другите колеги се изкажат)
Мир !!!
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Мнения: 307
Регистриран на: 26 Ное 2019, 15:35
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Май имам голям проблем.. имах едни големи тигрови паяци по цветята изтрепах ги, няма ги вече но има паяжини тук там и един пич ме филмира че са внесли яйца че ще тръгнат некви червеи и ще изядат всичко моля ви дайте съвет в цъфтеж са вече да се притеснявам ли какво да правя ... Тигрови електрикови жълти ..
Аватар
Growmie23
Градинар
Градинар
Мнения: 48
Регистриран на: 09 Ное 2022, 15:27
Has thanked: 350 times
Been thanked: 116 times

Здравейте приятели ,
При мен автомата стигна 68-и ден и тези дни ще го бера , че вече от 2 дена съм в страшна параноя . В събота го видя 2-ри комшия , където много не трябваше да го вижда. Не е човек, който ще подаде сигнал но съм имал проблеми в минало с него , че растението мирише и че му ''тровя'' децата хахахахха . Започна да мирише растението и майка ми докато се е занимавала с градината в събота го е видяла как се набира над довара и се озърта (надушил и джойнта) . И съм в много голяма параноя хора и ще опитам още няколко дена да го задържа докато не стане скандал и така . Ех много ми е гадно, от напрежение в събота отрязах най-долната клонка и я нарязах на ситно и беше суха за един ден . Мога да кажа , че на този ранен етап много напушва , вечерно козче . От два дена съм на щайга да преборя стреса , днес откъснах и другия най-долен клон че почва напрежението да расте и това е ще е колеги , като свърши и тази клонка бутам растението колкото станало станало , ако преди това не ме бутнат мене :lol: .
Вече съл ял курката , хващали са ме с растение и то тука в нас преди години , но тогава беше почти 3 метра сатива и миришеше на 5 километра , преди няколко години беше това и сега почвам да си връщам спомените мамка му и за целия труд .
Обещал съм си някой ден ако стане легално ще пусна в двора 3 монстъра сативи по 6 метра от най-смръдливите . Тия дето до средата на ноември да им мирише деба и бок........
Нищо пак съм доволен аз , ще има за някоя друга лула и ще спестя някой лев от някой долнопробен дилър с гадния му пръскан шинок .
Мир братя и сестри , бъдете живи,здрави и най-вече успех с градинките нали за това се борим !!!
:signw:
Прикачени файлове
.! (7)-min.jpg
.! (6)-min.jpg
.! (5)-min.jpg
.! (4)-min.jpg
.! (3)-min.jpg
.! (2)-min.jpg
.! (1)-min.jpg
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Мнения: 132
Регистриран на: 14 Апр 2023, 00:00
Has thanked: 24 times
Been thanked: 145 times

Донесоха ми ямайски ландрейс семки ,беше ходил един близък на почивка,кое ,ще е по-добре с друг ландрейси да го кръстосам или с модерен хибрид ,tangie reg dna разполагам ,мисля с някой от the real seed company или world of seeds :)
Прикачени файлове
VideoCapture_20230828-155904.jpg
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”