Здравейте приятели ,
При мен автомата стигна 68-и ден и тези дни ще го бера , че вече от 2 дена съм в страшна параноя . В събота го видя 2-ри комшия , където много не трябваше да го вижда. Не е човек, който ще подаде сигнал но съм имал проблеми в минало с него , че растението мирише и че му ''тровя'' децата хахахахха . Започна да мирише растението и майка ми докато се е занимавала с градината в събота го е видяла как се набира над довара и се озърта (надушил и джойнта) . И съм в много голяма параноя хора и ще опитам още няколко дена да го задържа докато не стане скандал и така . Ех много ми е гадно, от напрежение в събота отрязах най-долната клонка и я нарязах на ситно и беше суха за един ден . Мога да кажа , че на този ранен етап много напушва , вечерно козче . От два дена съм на щайга да преборя стреса , днес откъснах и другия най-долен клон че почва напрежението да расте и това е ще е колеги , като свърши и тази клонка бутам растението колкото станало станало , ако преди това не ме бутнат мене

.
Вече съл ял курката , хващали са ме с растение и то тука в нас преди години , но тогава беше почти 3 метра сатива и миришеше на 5 километра , преди няколко години беше това и сега почвам да си връщам спомените мамка му и за целия труд .
Обещал съм си някой ден ако стане легално ще пусна в двора 3 монстъра сативи по 6 метра от най-смръдливите . Тия дето до средата на ноември да им мирише деба и бок........
Нищо пак съм доволен аз , ще има за някоя друга лула и ще спестя някой лев от някой долнопробен дилър с гадния му пръскан шинок .
Мир братя и сестри , бъдете живи,здрави и най-вече успех с градинките нали за това се борим !!!