Ооо,и кока,винаги съм искала да си го имам на растение,не за нещо,ами защото искам д а имам всякакви такива кафе,кока,марихуана....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
11 Girl Scout Cookies 600W(експериментален гроу)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Готино!Ами мрежата можеше по-късно,че да може да си ги вадиш и тн.Аз затова не употребявам,защото така в такава форма могат да се направят и без нея,пък само ми се пречка,когато са много бройки.Да,и аз бих и пуснала като твоите познати порастват там малко и айде на цъфтеж един СоГ бърз,,доста удобно:)Магазинчето е много яко за клонинги.Аз съм си мислила много пъти,понеже рано или късно и тук ще се гледа яко,да не с е занимавам да кажем да продавам готов материал,а точно семена,клониниги и неща за отглеждане основни,би било много яко,като ще има и евтини алтернативи,почви и тн български продукти,тор от чеврвей,зеолит,а може да предлагам и някви скъпарски,за всекиго по нещо:)Без лампи обаче и без химикали.Фърст ще спретне по 20 литра рибешко чудо и ще го продавам на литър в шишета на приемлива цена;)Ще пуснем и от неговия компост,може би ще с е договоря и с бетър органикс...Ама......
мечти:)Иначе ресурсите ги имам,след като легализираме с колегите марихуаната за свободно отглеждане заповядайте в моя магазин хехехехе Дано съм жива хахаха Ще си платя да се рекламира тук!:)
Ооо,и кока,винаги съм искала да си го имам на растение,не за нещо,ами защото искам д а имам всякакви такива кафе,кока,марихуана....
С нея не съм запозната,клонират ли я също,от семки ли?
- ManuGinobili
- Градинар

- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 86 times
Ина права си за мрежата, за първи път ползвам мрежа тоя гроу. Ще я махна засега
- ManuGinobili
- Градинар

1 седмица цъфтеж
Още сме на CalMag,Enzymes,Rhizotonic,Canna Vega A & B, и още не съм ходил за CO2. 1300 ppm ec. 5.5 Ph вода влиза, излиза 5.8 Събота ще се ходи го гроушопа и тогава ще купувам новите тубички и цо2. Пише 70% влажност щото това беше върху влажна пръст. иначе е около 50-60.
Много приятно стана коронката на растенията.
5ти Август
Още сме на CalMag,Enzymes,Rhizotonic,Canna Vega A & B, и още не съм ходил за CO2. 1300 ppm ec. 5.5 Ph вода влиза, излиза 5.8 Събота ще се ходи го гроушопа и тогава ще купувам новите тубички и цо2. Пише 70% влажност щото това беше върху влажна пръст. иначе е около 50-60.
Много приятно стана коронката на растенията.
5ти Август
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Основно те интересува колко PPM влизат и излизат. ЕС съм срещал доста мнения, че е важно само колко влиза. Така, че по-скоро си слагай 5.8 ПХ.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Тук е обяснено какво означава РРМ и ЕС ,ако знаеш едното можеш да сметнеш другото.
И двете единици показват концентрацията на торове във водата за отглеждане.
Най-разпространените уреди измерват РРМ.
Моят уред е калиброван 500РРМ = 1 ЕС, затова схемата при мен е с по-ниски нива на тотал РРМ
Твоят уред какво измерва РРМ или ЕС ?
https://dutchmasternutrients.com/grower ... ppm-vs-ec/
И двете единици показват концентрацията на торове във водата за отглеждане.
Най-разпространените уреди измерват РРМ.
Моят уред е калиброван 500РРМ = 1 ЕС, затова схемата при мен е с по-ниски нива на тотал РРМ
Твоят уред какво измерва РРМ или ЕС ?
https://dutchmasternutrients.com/grower ... ppm-vs-ec/
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- ManuGinobili
- Градинар

много ти благодаря за тая таблица, защото и аз съм леко объркан от тия мерни единици. Преди имах метър за ППМ, сегашния мери в микросименси - демек ЕЦ, аз си мислех че тия неща са едни и същи и ако пише 1300 това значи 1300 ппм, обаче явно не е така.
Водата е около 1300 микросименса, демек всичко е както по книга, нали така? Благодаря за пояснението.
Водата е около 1300 микросименса, демек всичко е както по книга, нали така? Благодаря за пояснението.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Най-важното е да следиш какво правиш, дали ще е по-препоръка на градинар или ще следваш таблицата на Кана е хубаво знаеш с какво храниш, за да можеш да направиш бързи промени ако имаш проблем.
Справяш се много добре so far. Ще следя темата.
Справяш се много добре so far. Ще следя темата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
kot
- Баш Градинар

-
kot
- Баш Градинар

Трябва да видиш метъра ти как преобразува. Моя е 0.5, каквито са и повечето мисля. Тоест 1 ЕС е равно на 500 PPM.ManuGinobili написа: ↑06 Авг 2019, 08:22 много ти благодаря за тая таблица, защото и аз съм леко объркан от тия мерни единици. Преди имах метър за ППМ, сегашния мери в микросименси - демек ЕЦ, аз си мислех че тия неща са едни и същи и ако пише 1300 това значи 1300 ппм, обаче явно не е така.
Има и още нещо, което забелязах и беше потвърдено от други хора. Ако сложиш даден тор в 1 литър вода и производителя казва, че ще се получи разтвор със сила да кажем 500 PPM то това не означава, че метъра ти ще покаже точно 500 PPM. Може да покаже повече или по-малко, в зависимост от елементите в торта. Тоест храната не трябва да се мери с PPM метър, а по таблица или с една програма hydrobuddy. PPМ метъра го ползвам единствено да проверя разликата във водата на входа и изхода за да преценя много или малко им идва.
- ManuGinobili
- Градинар

моя метър не преобразува а направо дава в микросименси 1300. Изходната вода е 1500, входната 1300.
по-рано се бях объркал като написах ппм, щото предишния метър който ползвах беше с ппми и не знаех, че има два вида.
по-рано се бях объркал като написах ппм, щото предишния метър който ползвах беше с ппми и не знаех, че има два вида.
.png)