Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов Дневник 2

Публикувай отговор
Семена марихуана
SmokeMachine
Градинар
Градинар
Мнения: 307
Регистриран на: 05 Дек 2021, 07:31
Has thanked: 583 times
Been thanked: 347 times

Spiral написа: 08 Апр 2023, 10:35
SmokeMachine написа: 08 Апр 2023, 09:39
Spiral написа: 07 Апр 2023, 22:47

Щом сърцевината на главата е още мокра значи не си приключил процеса на съхненето, напълни буркани с тревата ама не баш до горе, остави 2-3 пръста поне и ги затваряш и оставяш на тъмно в стая с нормална темп, да не е студена. Като са се запарили след ден два и влагата от вътрешността на главата е избила и ще са мокри на пипане, почваш всеки ден да проветряваш бурканите по 1 или 2 пъти, аз лично го правя 1 път вадя, всичко от буркана и ги оставям на открито за 5-10 мин. и така всеки ден докато главата не остане отново със суха външна текстура и чак тогава вече слагаш от въпросните пакети да поддържат конкретен процент влага вътре и ги държиш затворени.

Главата на снимката си има добър кристал, защо не хваща няма как да знаем, ти ще кажеш как са били трихомите преди да отрежеш. Това със кога е пика е много относително, не се води по това, пика е, когато има изцяло млечни трихоми, за едни сортове може да е 7ма за други в 9та седмица. Също така повече кристал, не значи задължително по-силна трева.
Благодаря много за отговора. Ще те послушам за съхранението в бурканите. Отрязани са с появата на първите кехлибарени трихоми. Щом видя такива режа. Не чакам 70-80% от тях да са кехлибарени и чак тогава да режа.
Тримването може ли да доведе до спад в тхц?
Проблем ли е че докато да е саксията тримвам и след това режа отдолу и за качвам?

Следващите гледани ще отрежат отдолу със се листата и когато изсъхнат добре ще тримвам.

Поздрави
Аз също режа като почвам да виждам кехлибарени, в този случай може просто самия сорт да е такъв, ако не се лъжа ти гледаше RQS, много колеги последно време казват, че им идвали слаби ефектите от тях, аз не съм гледал скоро техни, за да потвърдя. Преди си бях много доволен откъм сила и ефект.

Няма тримване, което да не свали малко кристал, най-много сваля ако ползваш машина за трим. Няма как заради кастрене на ръка толкова да го свалиш, че да не хваща. Аз те съветвам да правиш сух трим, махаш всички листа на които виждаш дръжката и оставяш малките, които са по главите, така най-добре се съхранява вкуса и мириса. При мокър трим рискуваш да изгубиш вкуса и мириса донякъде.

Надявам се тези на Барни фарм да са окей от към гени....
.
Те ще се гледат по различен начин. Пак ще правя дневник

Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”