С твоите какво се случва?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Трети гроу и първият ми дневник
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 432 times
Ами цъфтят си, ама имам по един тънък връх като ракета (колкото да опитам
-
Alex
- Градинар

- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 84 times
Нищо не е,аз имам на 35,25,15 и на 2 дниBathory написа: ↑29 Мар 2023, 10:31Ами цъфтят си, ама имам по един тънък връх като ракета (колкото да опитамевентуално) и доста пуканки надолу. Да не споменавам, че едното е няколко седмици назад и ще ми прецака целия план (нито ще мога да ги държа на тъмно преди да ги резна, нито ще мога да ги суша в палатката).
Относно добива аз при първия гроу изкарах почти 30 грама,добре правиш че си търпелив и ги гледаш първия път без да прилагаш техники,без да си видял какво въобще представлява растението.Аз от първия път започнах да опъвам едни мрежи после да ги огъвам растенията,а се оказа че половината растения са фотопериодни!
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 432 times
Е то с фото е най редно да се експериментира.
Колегата ВиТаМин(да е жив и здрав
не знам дали е още тук)в първия си дневник беше направил много хубав Грол с цялата гама на холандците и там ползваше по половината от всичко.
Колегата ВиТаМин(да е жив и здрав
-
Alex
- Градинар

- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 84 times
Абе така е ама така добре вървят и сега тъпия дросел изпуши и изпаднах в паника
.png)