Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

WDscorpio открит зимен индоор до -10 градуса 2016

Семена марихуана
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 62 times
Been thanked: 85 times

Може би тъп въпрос - фотопориод на 24/0 - как решава кога да цъфти?
Аз гледам в подобен бокс, на остъклен балкон, но и там става мн студено.
Но си ги пуснах 12/12 и ползвам инфрачервено фолио - продава се евтино и може да се върже в wifi контакт с датчик за темп и влажност - мога да го включвам от всякъде стига да имам нет...
Иначе супер - даже гледах продават space bucket - има и DiY проекти да си направиш сам - и гледаш 1 растение буквално в кофа :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

На скорпио, grow-a е с автоматични сортове.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 62 times
Been thanked: 85 times

Извинявам се :)
Погрешно рабрах "Фотопериод 24/0" като: "Фотопериодични на 24часов режим"
А то даже си пише сортовете - ступед ми :)
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Е аз гледам на термометрите си е 20 градуса? Навън какво ги вълнува че е -10? Единия ми индор го издаяних 2 седмици на термометъра без да покаже над 15 като е показвало и 4 градуса за по цяла нощ. Това под лампата. Даянят здраво ама като стане ниска температурата има един много як ефект от стреса на листата. Тука само са стреснати че входящия е бил по студен от вътре при тях. Друго е да са на 10 градуса реални друго е да им избият на кристали соковете. Е и 2 седмици седяха като парафинирани.. без да мръднат. Като цяло направо безпроблемно си минал. Яака изолация!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Миналата година на вън, вече по - миналата 2018-та, имах отрицателни температури по 7 часа в денонощието в продължение на повече от седмица, след това пак изкарах над 1кг от 4 китки.
Момчето по скоро питаше какво прави в тъмния период, като няма кой да топли, затова са автоматични с 24, часа светлина.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Аз по-скоро коментирах заглавието на темата. Ти това дето го говориш за 2018та да не е за аутдор китки в края на цъфтежа октомври? Такива очукани имали време да отреагират на бавния спад на температурите? Такива с намален на 80% метаболизъм?? Аз мисля че младежа ще се сблъска със студ от началото до края и има голяма разлика да изгледаш китки на макс 15-16 градуса с пусната лампа и тези посочени от тебе. Особенно ако развиват корени. За радост на скорпи индиорчето е добре и от към температури и изолация. 24 часов режим ще помогне на температурите но ще го вкара във 3 други проблема , които ако той не може да реши (аз лично не мога- кх кх кристалон ) ще има по лош резултат от режим с малко тъмно/студено периодче. Дефакто с големи дълги студени периоди пак става. Просто ключовото е ДЪЛГИ Периоди когато има и студ. Та накратко - ако няма кой да топли има 2 пътя и двата се решават с търпение от няколко седмици(4-5). Първия път е изчакай да мине студа другия е пускай и чакай да се развиват на бавен кадър месец + отгоре на най - песимистичните ти очаквания. Търпение..
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 858 times
Been thanked: 432 times

Много хубав дневник! Благодаря.
Малко като спам е да отварям стара тема, ама съм се заел да изчета всички дневници във форума и това много ми хареса.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”