Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Привет!

Семена марихуана
alanharper
Мнения: 1
Регистриран на: 21 Дек 2022, 19:54

Драги ми съмишленици, Здравейте!

До сега не съм отглеждал растения (имам опит само в пушенето последните 17 години), но от известно време чета много за отглеждането и се реших за коледа да инвестирам в нужното за да започна.

Понеже съм перфекционист човек и обичам всичко да е както трябва, а повечето мнения които прочетох тук са свързани с бюджетни решения и DIY, с риск да повторя някоя тема искам да запитам следното:

Удачен вариянт ли е да отида в growshopmania и да им кажа - пичове дайте най-доброто за 10 растения (да кажем за начало)? Искам да получа нещо което да ми върши работа за напред, а не да купувам нови неща постоянно а старите (стартъп) да си ги бия от главата.

Имам свободна стая в апартамента в който живея в която възнамерявам да сложа ГроуБокс 100х100х200см с хубава 600в ЛЕД лампа (предпочитам да дам повече пари в началото, но да е максимално енергийно ефективно).
Възнамерявам да отворя балконската врата на ножица, като изходящият въздух (минавайки през хубав карбонов филтър) да излиза през нея. Чудя се за входящият - Ако е през тръба директно отвън сега зимата ще вкарва въздух 0 градуса или -10 или колкото е навън което не мисля, че е особено добър вариянт за китките (както в много теми ги наричате :D). Ако го дърпа от самата стая мога да регулирам температурата посредством климатик или печка.

Бих искал да направя така сетъп-а, че да няма миризма в апартамента или навън.
Също моля за съвет - как да суша без да мирише? Нуждая ли се от отделен бокс за сушене?

Без да имам акаунт попрочетох няколко дневника във форума, както и доста информация от международни източници и тук също.
Бих искал сега да направя поръчка на оборудването както и семената и докато дойдат да прочета и останалата част от форума.

Благодаря за информацията предварително и желая ВЕСЕЛИ празници на всички! :passg:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”