Край седмица 6 /42/
Спрях БигБъда и го смених с Овърдрайв.
ЕЦ 3.6 ПХ 5.9
Чудя се Критикала дали от следващото поливане в ден 45 да го мина само на вода, защото имам чувството, че до 55 - 57 ден ще е готово...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
WW + Legendary OG | RQS |
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 2320 times
Най- добре си прецени по трихомите, не знам как ги предпочиташ, аз бих хранил до края на 6та спокойно.DeutschBuds написа: ↑13 Ное 2022, 10:34 Край седмица 6 /42/
Спрях БигБъда и го смених с Овърдрайв.
ЕЦ 3.6 ПХ 5.9
Чудя се Критикала дали от следващото поливане в ден 45 да го мина само на вода, защото имам чувството, че до 55 - 57 ден ще е готово...
Keep on growing 
-
DeutschBuds
- Градинар

Здравейте на всички
Ден 47
Всичко върви по план. Вдовицата от 2 дни започна да налива и стана голяма ракета.
Критикала го гледам с лупата и вече започнаха да се забелязват кафеви трихоми и него го минавам на вода само. Както и предполагах ще е готово след 10тина дни. При OGто сякаш няма да видя голям добив, но го показах на един френд и той вика бах му мамата като от филм
.Да се надявам, че в следващите около 20 дни ще налее малко повече.
EC 3.6 PH 5.9
Ден 47
Всичко върви по план. Вдовицата от 2 дни започна да налива и стана голяма ракета.
Критикала го гледам с лупата и вече започнаха да се забелязват кафеви трихоми и него го минавам на вода само. Както и предполагах ще е готово след 10тина дни. При OGто сякаш няма да видя голям добив, но го показах на един френд и той вика бах му мамата като от филм EC 3.6 PH 5.9
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
Супер са брат евалаDeutschBuds написа: ↑17 Ное 2022, 19:32 Здравейте на всички
Ден 47
Всичко върви по план. Вдовицата от 2 дни започна да налива и стана голяма ракета.Критикала го гледам с лупата и вече започнаха да се забелязват кафеви трихоми и него го минавам на вода само. Както и предполагах ще е готово след 10тина дни. При OGто сякаш няма да видя голям добив, но го показах на един френд и той вика бах му мамата като от филм
.Да се надявам, че в следващите около 20 дни ще налее малко повече.
EC 3.6 PH 5.9
Дано всичко е наред до края...
Колко високи станаха? От почвата до върховете?
-
DeutschBuds
- Градинар

около 70 - 75 см ама аз с мрежата съм ги натиснал и допълнително издърпал, защото ми е ограничено мястото и при макс вдигната лампа има 31 32 см от върховете. Иначе OG беше станало почти 80 ама беше на около 25 см от лампата и показа изгаряне.
-
DeutschBuds
- Градинар

Имам въпрос към ВиТаМиН, ако чете дневника ми. Миналата зима беше споделил някъде из темите, че си поръчал от тези CO2 Bags от Амазон ама не можах да намеря повече инфо какво се случи? Соед този гроу почвам нов и ми се искаше да пробвам с тези торби.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Gugi има опит с тези торби, ако може да ти пише тук или го питай директно.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Аз ползвам торби на ЕxHale и съм доволен , но в затворен бокс който не изкарва въздуха навън .
Пробвал съм да ползвам друга марка пак торба Boostbudy май беше и тогава бях с боскс ,който изкарва навън и не видях никаква разлика , иначе производителя ги води ,че работят добре и двата случая ,като ако си с изкарващ я слагаш долу и вентилацията уж вдига Co2 нагоре и обратното когато е затворен бокса се слага отгоре и то си пада към растенията . Това е моя опит ,дано ти е полезен , в твоя случай не мисля че ще има файда пък и ще ти заеме място в бокса , но ако ти е мерак може да пробваш не са толкова скъпи.
Пробвал съм да ползвам друга марка пак торба Boostbudy май беше и тогава бях с боскс ,който изкарва навън и не видях никаква разлика , иначе производителя ги води ,че работят добре и двата случая ,като ако си с изкарващ я слагаш долу и вентилацията уж вдига Co2 нагоре и обратното когато е затворен бокса се слага отгоре и то си пада към растенията . Това е моя опит ,дано ти е полезен , в твоя случай не мисля че ще има файда пък и ще ти заеме място в бокса , но ако ти е мерак може да пробваш не са толкова скъпи.
-
DeutschBuds
- Градинар

при мен бокса е в един килер не много голям 1.5mх1m и като цяло върти само вътре въздуха. Затова исках да пробвам. Мирише ли гадно от торбите?
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Зависи какви ще вземеш ,тези на ExHale не миришат , но тази другата която съм пробвал си смърдеше на оборски тор .DeutschBuds написа: ↑20 Ное 2022, 19:12 при мен бокса е в един килер не много голям 1.5mх1m и като цяло върти само вътре въздуха. Затова исках да пробвам. Мирише ли гадно от торбите?
.png)