Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте на всички
Благодаря ви за това че ми давате толкова много съвети...не мога да пиша на всички...затова на един пост
Първо пепелта дето е на куп...нарочно я сипах така мислейки че ще се поеме по бързо от главния и най силен корен...всички други торове са умесени и тогава сложени в дупката...нищо друго не е на куп...поливам бавно цялата дупка....вчера забърках 10л туба с тор от коприва..50/50 и сложих 2 лажици захар...защото само това имах...полях с амониева силитра...защото тя е азотен тор...не е най доброто...но пак по добре нещо....ще изчакам 4-5 дена да стане торта от коприва...а до тогава ще полея 2 пъти с вода със захар пак 2 лажици...не знам дали е добре...но това оспях да сатворя
Дайте мнение
Хубав ден :)
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Бързо включване пак от мен
Имах време за една "нощна смяна" и сътворих това онова...хванах на 2 ри ред клончетата който бяха високо и не бяха закрепени...полях с вода със захар...нагледах торта от коприва и изглежда като блатна вода...и почват да излизат мехурчета хд...опоштих много жълтите листа...и се надявам това често поливане да вкара и разгради торта която е отгоре поръсена и да помогне...пепелта почти не се вижда вече...водата я намъква навътре...и дано амониевата селитра да помогне малко за азота....тези дни направих каквото можах защото не знам кога ще мога пак така ударно...не знам какво друго мога да направя...само това можах...сега се надяваме да се поуцвети...че тва жалтеене....
Благодаря на всички който ми помагат...без вас съм загубен
Лека вечер
Прикачени файлове
received_2416498755292214.jpeg
received_324237551790547.jpeg
received_321509088755192.jpeg
received_2318909985091697.jpeg
received_607363216338114.jpeg
received_366324624084896.jpeg
Zigicha
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Ето и единственото ми авто което засях тази година.Сорта е с4 на фсстбъдс и започна образуването на главички във началото имах и проблем със гадините но благодарение на Ина се справих с тях.
Прикачени файлове
Screenshot_2019-07-20-16-23-58.png
IMG_20190720_134318.jpg
IMG_20190720_134324.jpg
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

За много години!
Прикачени файлове
20190719_214710.jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
pedro
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 17 times

Здравейте отново, купих си прах от нийм дават го маска за коса понеже го взех от зоя-та та мога да си пръскам с него ? имам гасеници влизат в разклоненията дирекно правят дупка вътре и снасят яйца
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

avatar написа: 19 Юли 2019, 10:53 "София канабис", също дава отлични съвети, благодаря му, вижда се, че доста е опитен. За първи път четох за меласа тая година, просто не се бях сблъсквал с нея. Сравних я с мед и се оказа, че има повече Калий от меда, доста повече в 100 гр., около 1500мг. под 100 мг. при меда. Захарите са им еднакви, като количество, просто не зная във вода как се разтваря и дали ми е нужна при цъфтежа, а и сега, като вегетират , след като ползвам минерални торове. При мен станаха гиганти вече и се чудя, дали не е време да намалявам азота? Пак им ръснах пръст, сигурно вече е 40 литра в 25 литрови саксии, но първата на биобиз беше доста пухкава. Нея я смесвах с 5-8 литра ЧКЧ, малко торф и такава пръст за цветя добавям, като се вплътни и намали обема. Едната саксия беше паднала, на три им хвърлих мрежи, малко късно, другите ще ги мъча без. Ето малко снимки:

Предните три са афган къш, вторите смес ак47 и бяла вдовица:
1 супена лъжица с меласа на 5 литра престояла вода. Като търси 3-та преварка на меласата, защото в нея са останали предимно полезни захари (50% захари и 50% хранителни вещества( Дори да дадеш повече меласа не можеш да ги изгориш с нея, но и растението няма да може да я обработи, така, че повече от 1 супена лъжица на 5 литра няма смисъл. Много от производителите на торове използват меласа в торовете си.

Растенията изяждат почвата така, че искат още торене. Неспирай още с азота. Давай и от другите хранителни вещества .

Има ли опасност да пораснат над оградата?

Помисли за окрепване на саксиите и растенията, че като натежът главите в цъфтежа да не почнат да падат клони и растения.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

pedro написа: 21 Юли 2019, 08:00 Здравейте отново, купих си прах от нийм дават го маска за коса понеже го взех от зоя-та та мога да си пръскам с него ? имам гасеници влизат в разклоненията дирекно правят дупка вътре и снасят яйца

Маслото от нийм не помага против този червей.
Стеблото надуло ли се е ? Растенията фотопериодни или автоматици са? Можеш ли да иззрежеш засегната част до чисто или е много централно място в растението и не може? Снимай го къде е преди да правиш каквото й да е .

На въпроса за нийма:
Ползвал съм само концентрирано масло от нийм, извлечено от растението. От нийма за растителна защита на AIN NEEM слагах по 1 мл / 1 литър, според проблема до 2 мл/ 1 литър. От Зоята ползвал също течен масло от нийм, но не чак такъв концентрат и от него слага по 20 мл+/ 1 литър престояла вода.

Сух нийм на прах не съм ползвал, но можеш да го смесиш с вода да го оставиш да престой поне 24-48 часа и тогава да го ползваш. Но концентрация не мога да ти кажа. Екпериментирай и сподели. Можеш да напръскаш профилактично с масло от нийм, но първо го тествай на някакво друго растения. Но пак ти казвам, че маслото от нийм няма да помогне за този червей.

Против гъсеници вземаш 50 грама сухи листа и стебла босилек се киснат за 24 часа в 1 литър вода. След това пръскаш, но ако гъсеницата е в стеблото трябва да се изреже до чисто.
Ако гъсениците са по листата можеш да добавиш много други работи за да подсилиш отварата. (предимно зловонно миришещи растения и зеленчуци, както и оцет)
pedro
Нов Градинар
Нов Градинар

Благодаря ти много. Явно и на прах се прилага понеже гледам в гроу шоповете се продава същия и пише по 4 гр на литар. Снощи ги напръсках, за сега няма лоши реакции да вътре в стеблото са пробили дупка направи ми впечатление че едното листо е изсъхнало а не е жълто когато се за гледах видях малките изруди бяха 3 4 май ще слагам мрежата пак че много пеперуди в момента. Благодаря ти отново
pedro
Нов Градинар
Нов Градинар

Да има като пъпки едни пофутини грозна работа фото периодни са с това пръскам до сега за паяци, забелязах и щурци те проблем ли са, и нещо био органично от магазина за тези гасеници има ли или само този босилек.
Прикачени файлове
IMG_20190721_101302.jpg
IMG_20190721_101445.jpg
IMG_20190721_101324.jpg
pedro
Нов Градинар
Нов Градинар

Иначе за растежа съм им давал тор от сърцевината на червеното цвекло, пилешки тор, буквално някои са 3 метра вече но мисля че успеха се крие в самата почва, тя е чернозем мека не обработвана дълго когато ходих последно бяха пъснали корени 1 метер настрани от дупката, този чернозем е уникален и прави чудеса.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”