Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Възможно ли е дс отгледаш гъби които не хващат

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
vacata
Мнения: 2
Регистриран на: 07 Авг 2021, 18:32

Здравейте!
Отварям тази тема с целта да си изясня някои чуденки и неясноти. Новак съм в отглеждането на гъби, но следвайки метода и съветите на firstcitizen (евала за времето орделено в систематизирането на цялостния процес) успях да извадя първата си реколта :lol:. Отгледах Psilocybin cubensis или Златните учители. Къде е проблема - еми изядох средно количество от това кето е препоръчено и не ме хванаха :lol: :lol: . Сайтът от който съм закупил спорите е предложен от firstcitizen, като опция и неведнъж е споменаван и от други хора във форума. Това води до заключението, че сайтът е лиджит и не съм скамнат (най-малкото като отвориш нета и направиш сравнението между това как изглежда гъбата и това, което реално расте, разбираш че всичко е точно). Озадачен съм каква е причината. Преосмислих всичко, което съм правил по време на отглеждането и не се сещам за нещо, което да съм объркал. Най малкото ако бях нямаше да има краен резултат.

Нещо, което си помислих, че не може да е проблем е това, че не съм им давал светлина. Да но гъбите не фотозинтезират. Прочетох на няколко места, че е хубаво за гъбата да има някаква светлина, но не е толкова фатално.

След брането ги оставих да се сушът по стандартния метод - в кутия за обувки на хартия, която съм сменял всеки ден, за да не мухлясат. Не ги изчаках да изсъхнат напълно (усещаше се че могат поне още ден два да остнат).

И тогава не издържах :lol: и си казах днес ще е. Вечерта след работа, на сравнително празен стомах ги хапнах. Даже на първото ядене не изядох всички( около 2гр.). Чаках около 40 мин. И никакъв ефект. Изядох и останалите. Даже си мислих че ще изям голямата бухалка правейки го. Ама не… нищо не стана. И съм озадъчен да не би да има вариант в който да отгледаш гъбите, но да се обърка нещо и да развалиш желания ефект.

В този ден бях и леко болен (обикновенна настинка, вирус нищо сериозно). Това може ли да окаже влияние според вас.

Някой случвало ли му се преди.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”