Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Мнения - Сайтове за семена

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

3 семки Blue Dream (Seedsman) съхранявани в хладилник, пуснах в салфетка с вода и К+Амино преди 6 дни и никаква кълняемост :( :( С тях пуснах и 1 Bubblegummer (Female Seeds) и 1 Mimosa (Barney) и двете тръгнаха от раз за 40 часа.. И се чудя някаква куца партида ли съм уцелил и има ли смисъл да пиша на Seedsman за такова нещо, тъй като съм ги купил преди близо година от тях, или май направо ще направя един грол с квото поникне и после ще поръчвам от VillaBafo да ги пробвам.. Малко ми се спъна старта, защото си мислех че от 3 семки поне 2 ще тръгнат, а то нищо. Иначе имат добър вид семките, но никакъв признак на покълване. Ще ги чакам още известно време, после ще видя дали ще ги махам или ще ги мъча с някакви трикове там рязане, стъргане на външната обвивка и други отчаяни ходове :D
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

iKAR написа: 20 Авг 2022, 20:26 3 семки Blue Dream (Seedsman) съхранявани в хладилник, пуснах в салфетка с вода и К+Амино преди 6 дни и никаква кълняемост :( :( С тях пуснах и 1 Bubblegummer (Female Seeds) и 1 Mimosa (Barney) и двете тръгнаха от раз за 40 часа.. И се чудя някаква куца партида ли съм уцелил и има ли смисъл да пиша на Seedsman за такова нещо, тъй като съм ги купил преди близо година от тях, или май направо ще направя един грол с квото поникне и после ще поръчвам от VillaBafo да ги пробвам.. Малко ми се спъна старта, защото си мислех че от 3 семки поне 2 ще тръгнат, а то нищо. Иначе имат добър вид семките, но никакъв признак на покълване. Ще ги чакам още известно време, после ще видя дали ще ги махам или ще ги мъча с някакви трикове там рязане, стъргане на външната обвивка и други отчаяни ходове :D
Съветвам те да продължаваш с кисненето, аз също го правя с руут стимулатори, но кисна почвата и директно ги слагам на 3-5 мм дълбочина. Нямам семка, която да не ми е излязла така, докато имам доста в салфетки дето не са излизали, пробвай ако искаш. Аз съм поръчвал на един авер от вилабафото, бяха си точни и бързо си станаха нещата с наложен платеж.
Keep on growing :stone:
Petar
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Не съм поръчвал по интернет и не мога особено от сеедсмен ми е много объркано
Някой ако иска да ми помогне да поръчам семена
Таз година отгедах растения имат около месец да станат готови ноо не хващат искам за догодина да купя семена че ми писна да са занимавам за няма нищо
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Spiral написа: 20 Авг 2022, 22:08
iKAR написа: 20 Авг 2022, 20:26 3 семки Blue Dream (Seedsman) съхранявани в хладилник, пуснах в салфетка с вода и К+Амино преди 6 дни и никаква кълняемост :( :( С тях пуснах и 1 Bubblegummer (Female Seeds) и 1 Mimosa (Barney) и двете тръгнаха от раз за 40 часа.. И се чудя някаква куца партида ли съм уцелил и има ли смисъл да пиша на Seedsman за такова нещо, тъй като съм ги купил преди близо година от тях, или май направо ще направя един грол с квото поникне и после ще поръчвам от VillaBafo да ги пробвам.. Малко ми се спъна старта, защото си мислех че от 3 семки поне 2 ще тръгнат, а то нищо. Иначе имат добър вид семките, но никакъв признак на покълване. Ще ги чакам още известно време, после ще видя дали ще ги махам или ще ги мъча с някакви трикове там рязане, стъргане на външната обвивка и други отчаяни ходове :D
Съветвам те да продължаваш с кисненето, аз също го правя с руут стимулатори, но кисна почвата и директно ги слагам на 3-5 мм дълбочина. Нямам семка, която да не ми е излязла така, докато имам доста в салфетки дето не са излизали, пробвай ако искаш. Аз съм поръчвал на един авер от вилабафото, бяха си точни и бързо си станаха нещата с наложен платеж.
А аз какви проблеми имам с монстер генетика от 10 - 3 ми излезнаха явно са ми набутали стари семки за съжеление..... Насочил съм се директно да пазарувам от Royal Queen Seeds преди от Seedsmana ама не останах очарован. На какво мнение сте /?
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Нормално е понякога някой друга семка да не се разпука , аз практикувам винаги с пускане на всички семки от поръчката и си избирам най-добрите растения . Хубаво е винаги да се пускат повечко семки от колкото ти трябват , точно защото може да не покълнат някой или пък други да се развиват по-бавно - те се премахват! Seedsman си отстава най-доброто място за пазаруване на семена , не че нещо ама тая villa bafo има някакви сортове от на баба ми времето . Не казвам ,че не стават но просто аз лично предпочитам да си купя най-новите сортове , които излизат на пазара !
Бъдете малко по-редвидиливи просто поръчката от seedsman отнема около 3 седмици , но ако имаш проблем със семената ще те компенсират щедро със семена на seedsman които са си ок .Отделно seedsman постоянно имат добра промоция и съпорта е на много високо ниво .
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Здравейте , пробвах и аз гърците Villabafo , много бърза доставка за 3 дена с наложен платеж с спиди пристигнаха , семките са ок в дискретна опаковка омекотена , доволен съм . Ще ги видиме в действие ,скоро :) Поздрави на всички :)
Прикачени файлове
IMG_20220908_104656-min.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Afghani Kush написа: 08 Сеп 2022, 11:00 Здравейте , пробвах и аз гърците Villabafo , много бърза доставка за 3 дена с наложен платеж с спиди пристигнаха , семките са ок в дискретна опаковка омекотена , доволен съм . Ще ги видиме в действие ,скоро :) Поздрави на всички :)
Аз съм малко скептичен към тази банка. Няма как да ми продават семена на Dinafem, след като повече от 3 години им е спрян сайта! Или семената са много стари или предлагат нещо, което не е това.

https://bg.villabafo-seedbank.com/produ ... -dinachem/

https://www.dinafem.org/en/
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Vetrushka написа: 08 Сеп 2022, 11:12
Afghani Kush написа: 08 Сеп 2022, 11:00 Здравейте , пробвах и аз гърците Villabafo , много бърза доставка за 3 дена с наложен платеж с спиди пристигнаха , семките са ок в дискретна опаковка омекотена , доволен съм . Ще ги видиме в действие ,скоро :) Поздрави на всички :)
Аз съм малко скептичен към дази банка. Няма как да ми продават семена на Dinafem, след като повече от 3 години им е спрян сайта! Или семената са много стари или предлагат нещо, което не е това.

https://bg.villabafo-seedbank.com/produ ... -dinachem/

https://www.dinafem.org/en/
Здравей то и аз съм малко скептичен като цяло, поръчвал съм само от сеедсман. Но сега така се случи, че това ми излеждаше добър вариант от пред сеедсмафия , надявам се не съм си дал кеша на вятъра ще покаже времето .
Като цяло за динафем не мога да те разбера как така им е спрян сайта , аз си го отворих, мисля че си бачкат просто нещо в момента пише че не могат да извършат доставки и се надяват скоро да почнат . Проверих и в един известен гролърски сайт , специално дневниците на динафем преди малко гледам се актуализират всеки ден , в смисъл хората си гледат сортове на тая банка . :)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Именно, аз го ползвам като бърз вариант с наложен платеж по желание, което за мен е предимство. Семената са в оригинални опаковки, на мен поне ми тръгнаха без една от подарените(но не съм ги сложила всички), допускам, че при Сийдсмен има по-голямо текучество и клиентела и съответно може и да са им по-пресни семената отколкото на Вила бафото, твърде вероятно.... Пред Сийдсмен разбира се не бих предпочел тях, те (Сийдсмен) имат и повече избор и въобще се водят по-квалитетни, факт, но пред Мафия сийдс определено препоръчвам.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Inna написа: 08 Сеп 2022, 11:38 Именно, аз го ползвам като бърз вариант с наложен платеж по желание, което за мен е предимство. Семената са в оригинални опаковки, на мен поне ми тръгнаха без една от подарените(но не съм ги сложила всички), допускам, че при Сийдсмен има по-голямо текучество и клиентела и съответно може и да са им по-пресни семената отколкото на Вила бафото, твърде вероятно.... Пред Сийдсмен разбира се не бих предпочел тях, те (Сийдсмен) имат и повече избор и въобще се водят по-квалитетни, факт, но пред Мафия сийдс определено препоръчвам.
Не е нормално да предлагат семена на Динафем, от средата или края на 2018-та година им е спряна търговската дейност. Писах им на мейла на гърците да видим, какво ще ми отговорят. Не съм ги ползвал, но честно казано не ми трябва бърза доставка, ако не е това, което искам. До колкото мафията, там изобщо няма какво да коментирам.
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”