Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ама туй е наркотик, как ше го даваш на пилетата, после кат ги ядеш и ще се дрогираш! Това са някакви наркомани, тровят и животните! Никога не бих го дала на детето, по-добре антибиотик, отколкото да стане наркоман от пилешко, което е хранено с марихуана.FikiStoraro написа: ↑30 Юни 2022, 20:34 На вниманието на д-р Любенова![]()
![]()
![]()
https://profit.bg/svezho/ferma-v-taylan ... ibiotitsi/
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Кво беше то:"Акъл, Томиславе се набива на умен човек, на прост човек к*р се набива, той не може да поема акъл, може да поеме един к*р"Inna написа: ↑05 Юли 2022, 16:28Ама туй е наркотик, как ше го даваш на пилетата, после кат ги ядеш и ще се дрогираш! Това са някакви наркомани, тровят и животните! Никога не бих го дала на детето, по-добре антибиотик, отколкото да стане наркоман от пилешко, което е хранено с марихуана.FikiStoraro написа: ↑30 Юни 2022, 20:34 На вниманието на д-р Любенова![]()
![]()
![]()
https://profit.bg/svezho/ferma-v-taylan ... ibiotitsi// s Но не, сериозно, такова е нивото на хората, на които трябва да обясняваме за ползите от марихуаната.
![]()
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Въпросът ми е към по-опитните градинари, бихте ли ми казали сортове, които не миришат да си е*е мамата и имат невероятен вкус. Преди време Софията ми беше споменал Purple Punch на Barneys.....
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
С две думи пак настанаха смутни времена за каузата.. пак обществото и медиите са се озряли в нас.. пак сме престъпници и наркомани, наркомани и престъпници.. пак сме под общия знаменател с ония изроди, които се качват да си карат крадените джипове кошмарно дрогирани... МВР пак трябва да си мие ръцете и ние пак сме най-подходящият сапун за тази цел... Хората, които гледаме цветя в собствените си имоти, с цялата си любов и грижа и с единствената цел да изпием по един чай от тези цветя (или да изпушим по една цигара), и онези полу-човеци, които се пребиват до смърт с железа, които пласират всевъзможна експериментална химия под всякакви правителствени и ченгелски чадъри, които карат дрогирани без капка свян и страх, с приготвени 6-700 лв. рушвет и телефона на "моя човек дето ей сега ше оправи нещата", отново сме качени на една платформа под една табела, която кратко и ясно гласи: "наркомани и престъпници". На мен вече единствената ми надежда за оправия остана някакъв извънземен разум да се намеси и да върне към живота, вече сякаш умъртвените разум и съвест на широката общественост.. и шефовете по етажите и лелите от фейсбук една сутрин като се събудят просто да си кажат "чакай.. наистина е неадекватно да правя паралел между синът ми, които миналата седмица е пушил два джойнта на планина с приятели и хора като Семерджиев"..
.png)