Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Внимание!!Хванаха нелегално производство на Адвансед Нутриентс в България
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Здравейте, попаднах на статия от bigmike, който е един от собствениците на Адвансед в САЩ. Постът му е свързан с нелегално производство на маркара в България. Не знам, дали по онлайн магазините работят с нашето производство.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Това малко като Американските фитнес добавки, дето ги бъркат по дупнишките мазетаDeutschBuds написа: ↑02 Апр 2022, 18:09 Здравейте, попаднах на статия от bigmike, който е един от собствениците на Адвансед в САЩ. Постът му е свързан с нелегално производство на маркара в България. Не знам, дали по онлайн магазините работят с нашето производство. Screenshot_20220402_170622.jpgScreenshot_20220402_164912.jpgScreenshot_20220402_165223.jpgScreenshot_20220402_165200.jpg
-
lumber_j0ck
- Градинар

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 62 times
нито един бг магазин го няма в "authorized retailers". Баси помията... тамън се заредих с AN.....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
А как се познава оригинала, опаковка, снимки? И защо нито един БГ магазин го няма в листата им след като другия собственик Джино Йорданов е българин? Също този не беше ли женен за Цеци Красимирова, няква бг манекенка? Този Джино ми беше казал, че Вуду джус е разработен от български учени(или с помощта на) ?! Тези купиха тук не знам колко хиляди декара земя и също смятаха да произвеждат торовете си в някакъв Врачански(или не помня къде) завод за торове. Ако бяха направили така че ние нещо да печелим от продуктите им тук и да се продават легално може би не би станало така? Тия пък нашите, все да се изложат!
.png)