Цветята са били супер гладни... Снощи ги полях и след 1 час бяха настръхнали всичките... На 5 дни 1 поливка сякаш вече им е малко.
2л вода - 500мл на саксия
8мл Бууст
8мл Флорес
1мл ризотоник
0.4мл КалМаг
Пх на разтвора 6.2
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бъдещ дневник
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
Immnumerouno
- Градинар

- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 158 times
Изглеждат леко преполяти. Опитай се с повдигане на саксиите да свикнеш с тежестта им поляти/сухи, за да ги преценяваш по-лесно.
Вентилатора не пречи да ги брули, стига да не ги прекърши, но не смятам, че това ще се случи при теб. Дори по време на вегетация, ще помогне да им заздрави стеблата.
В случая, ще ти и помогне да съхнат по-бързо.
Вентилатора не пречи да ги брули, стига да не ги прекърши, но не смятам, че това ще се случи при теб. Дори по време на вегетация, ще помогне да им заздрави стеблата.
-
SmokeMachine
- Градинар

Ами сигурно не съхнат саксийте добре, защото снощи бръкнах с пръст в почвата и беше суха на барут направо... А когато ги поливах снощи ( много бавно ръсех с шишето, давах време да попие почвата) ми направи впечатление че много вода протече отдолу в подложките. Вентилатора ще го преместя да бие повече в тях и ще прибия дупки довечера за по добра аберация на корените.Immnumerouno написа: ↑24 Мар 2022, 10:18 Изглеждат леко преполяти. Опитай се с повдигане на саксиите да свикнеш с тежестта им поляти/сухи, за да ги преценяваш по-лесно.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Според мене просто не стига светлина до тия най-долните листа и затова падат.. няма драма. След като стречнат добре, тия разклонения най-долу и без това най-вероятно ще ги махнеш
Отгоре изглеждат екстра!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
На същото мнение съм
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
SmokeMachine
- Градинар

Хора препоръчайте някоя читава лупа, че взех 1 микроскоп ама той излезе супер шкарт...
Немога да си следя трихомите с тоя микроскоп...
Поздрави
Поздрави
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Не твърдя, че със сигурност е удачен вариант, но миналия път трихомите ги следих от снимките, които правих на главите. На живо с просто око нищо не се вижда, но от една хубава макро снимка на главите виждам всяка една трихома, сътоветно мисля че този вариант работи добре, поне при мен.SmokeMachine написа: ↑25 Мар 2022, 08:13 Хора препоръчайте някоя читава лупа, че взех 1 микроскоп ама той излезе супер шкарт...
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

MasterBlaster написа: ↑25 Мар 2022, 08:41Не твърдя, че със сигурност е удачен вариант, но миналия път трихомите ги следих от снимките, които правих на главите. На живо с просто око нищо не се вижда, но от една хубава макро снимка на главите виждам всяка една трихома, сътоветно мисля че този вариант работи добре, поне при мен.SmokeMachine написа: ↑25 Мар 2022, 08:13 Хора препоръчайте някоя читава лупа, че взех 1 микроскоп ама той излезе супер шкарт...
Поздрави
foto_no_exif.jpg
И аз се мъча с телефона но не се вижда хубаво. Качвам снимка на най близкото което го прави телефона.
-
SmokeMachine
- Градинар

Как се правят тия макро снимки. С какво снимаш?MasterBlaster написа: ↑25 Мар 2022, 08:41Не твърдя, че със сигурност е удачен вариант, но миналия път трихомите ги следих от снимките, които правих на главите. На живо с просто око нищо не се вижда, но от една хубава макро снимка на главите виждам всяка една трихома, сътоветно мисля че този вариант работи добре, поне при мен.SmokeMachine написа: ↑25 Мар 2022, 08:13 Хора препоръчайте някоя читава лупа, че взех 1 микроскоп ама той излезе супер шкарт...
Поздрави
foto_no_exif.jpg
.png)