Благодаря за отговора. Бууста го взех 1 литър. КалМаг-а мисля да е 0.500мл колкото за 1 отглеждане. (мисля че ще стигне-дават му 0.5мл/л максимална доза) ако не ще взема 1л.Sofia Cannabis написа: ↑17 Мар 2022, 14:55Ако използваш Био Кана, ензимите на Адвенст не ти трябват. Cal-Мag се дава заедно с основите. Flush се дава само в края на отгеждане последната седмица без нищо друго. Ти отглеждаш отганични и не ти трябва - Аз лично не използвам.SmokeMachine написа: ↑16 Мар 2022, 08:25 Здравейте хора, тоя КалМаг Агент на CANNA дали ще ми свърши работа, че гледам го дават за различни типове вода? Ако не моля ви предложете нещо да поръчам
Cal-Мag е единственото което ти трябва.
Не знам колко Boots имаш но ако нямаш достатъчно да го даваш максимални дози по-добре си купи още от него вместо двете отгоре.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бъдещ дневник
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 4 цъфтеж
Здравейте, малко информация
Снощи не издържах и окастрих рошавото че не можеше да стигне светлина до почвата.Не стига светлина до всичките глави на растенията. Ще ми се да ги поукастря че са много буйни.
Под саксийте съм сложил по 1 капачка за буркани да може да съхне под тях. Утре идва КалМаг-а и ще ги полея. Няма следи от стрес.
Поздрави
Здравейте, малко информация
Снощи не издържах и окастрих рошавото че не можеше да стигне светлина до почвата.Не стига светлина до всичките глави на растенията. Ще ми се да ги поукастря че са много буйни.
Под саксийте съм сложил по 1 капачка за буркани да може да съхне под тях. Утре идва КалМаг-а и ще ги полея. Няма следи от стрес.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 5 цъфтеж
Здравейте отново, днес е ден за храна. Цветята са Поляти с 2л разтвор(500мл на саксия)
БиоФлорес 8мл
БиоБууст 8мл
Био Ризотоник 1мл
Canna CalMag 1мл
Нямат следи от стрес, но вече има много листа и закриват светлината на някой върхове.
Температура : 23°/ 24° Тъмно 17°/19°
Влажност:45 /60%
Лампата е на 75/80см от върховете и е на 100% мощост.
Поздрави
Здравейте отново, днес е ден за храна. Цветята са Поляти с 2л разтвор(500мл на саксия)
БиоФлорес 8мл
БиоБууст 8мл
Био Ризотоник 1мл
Canna CalMag 1мл
Нямат следи от стрес, но вече има много листа и закриват светлината на някой върхове.
Температура : 23°/ 24° Тъмно 17°/19°
Влажност:45 /60%
Лампата е на 75/80см от върховете и е на 100% мощост.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Не се наемам да кажа какво е, но някакви ориентировъчни неща:
1. Да не си преполял?
2. Кога добави кал-маг в разтвора? Той се слага преди всичко друго. И след всяко нещо, което добавяш се разбърква добре преди да сложиш следващото.
3. Мерил ли си ПХ на разтвора?
4. Не съм запознат с този калмаг агент на кана, но сега го прочетох че е много концентриран и се дава от 0,1 до 0,5 мл. на литър до достигане на 220-350 PPM на разтвора. Ти си дал най-високата доза, която може би е по-скоро за дефицити при по-напреднал цъфтеж. И си мисля дали не им е дошло ударно и да е скочило много ПХ на почвата, или знам ли и аз, спирам да разсъждавам тук, за да не подвеждам излишно, защото може и да няма общо с калмага.
1. Да не си преполял?
2. Кога добави кал-маг в разтвора? Той се слага преди всичко друго. И след всяко нещо, което добавяш се разбърква добре преди да сложиш следващото.
4. Не съм запознат с този калмаг агент на кана, но сега го прочетох че е много концентриран и се дава от 0,1 до 0,5 мл. на литър до достигане на 220-350 PPM на разтвора. Ти си дал най-високата доза, която може би е по-скоро за дефицити при по-напреднал цъфтеж. И си мисля дали не им е дошло ударно и да е скочило много ПХ на почвата, или знам ли и аз, спирам да разсъждавам тук, за да не подвеждам излишно, защото може и да няма общо с калмага.
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
изчакай няколко часа и трябва да са наперени. Пеи мен също така ставаше понякога, малко след поливане.
-
SmokeMachine
- Градинар

Последното поливане беше в понеделник след смяната на режима пак с по 500мл на саксия.iKAR написа: ↑18 Мар 2022, 22:52 Не се наемам да кажа какво е, но някакви ориентировъчни неща:
1. Да не си преполял?
Този път не съм мерил ПХ (моя е грешката)
Сложих всичко и тогава разбърках разтвора.
Цветята изглеждат добре, но това увисналото изглежда все едно е дехидратирано и седи малко по тъмно от другите( и то е малко по добре от снощи)
Ще видим довечера след сън как ще са.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

От снощи до сега има разлика, но това си седи по увуснало. Дано всичко е наред и се оправят по скоро че така или иначе растат бавничко..DeutschBuds написа: ↑18 Мар 2022, 23:20 изчакай няколко часа и трябва да са наперени. Пеи мен също така ставаше понякога, малко след поливане.
Поздрави
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Здравей! Първия път като гледах Blue Dream, когато цветята станаха по-големи и съответно са напълнили с корени по-голямата част от саксиите, всеки път при поливане и двете клюмваха доста, като няколко часа по-късно се наперваха и така си беше до края. Явно в момента на поливката не стига достатъчно кислород до корените и затова така клюмват. Този път пробих доста дупки по саксиите и дори така сега започнах да усещам леко клюмване при поливане, но със сигурност повечето дупки по саксиите помогнаха.
-
SmokeMachine
- Градинар

Много уроци ще науча този гроу. Обещавам да си взема поуки и следващите пъти да не ги повтарям. Довечера ще кача снимки и ще дам инфо. Щеше ми се да махна големите листа да влиза повече въздух между клоните и да съхне почвата, но ще изчакам до ден 21, въпреки че рошавото го укастрих и изглежда супер.MasterBlaster написа: ↑19 Мар 2022, 08:43 Здравей! Първия път като гледах Blue Dream, когато цветята станаха по-големи и съответно са напълнили с корени по-голямата част от саксиите, всеки път при поливане и двете клюмваха доста, като няколко часа по-късно се наперваха и така си беше до края. Явно в момента на поливката не стига достатъчно кислород до корените и затова така клюмват. Този път пробих доста дупки по саксиите и дори така сега започнах да усещам леко клюмване при поливане, но със сигурност повечето дупки по саксиите помогнаха.
Поздрави
.png)