Ден 1 цъфтеж
Здравейте, от днес почвам 12/12
Поляти са с 2л разтвор(500ml на саксия) 8мл биоФлорес + 8мл биоБууст + 2мл Ризотоник с Пх 6.47
Температура 22/23° светло 18/19° тъмно
Влажност 45/55%
Лампата е на 50 см от върховете на 50% мощност (да я увелича ли)
Изглеждат добре без видими следи от стрес.
Качвам снимка и по коя таблица се водя за дозировка на храната
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бъдещ дневник
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 2 цъфтеж
Здравейте, цветята са добре и започнаха да стречват. Поразпънах ги малко за да виждат всички бъдещи мечове светлина.
Температура на светло е 21/23° на тъмно пада до 17/19°
Влажноста е 50/60%
Отворил съм малко страничното прозорче на палатката да влиза повече въздух. Вентилатора вътре е над китките.
Лампата я вдигнах на около 65/70см и я увеличих на 60% мощност (ако е грешка моля кажете)
Рошавото е станало супер храст. Мога ли да му махна някой листа да светне малко че неговата саксия седи най тежка винаги...
Благодаря предварително
Поздрави
Здравейте, цветята са добре и започнаха да стречват. Поразпънах ги малко за да виждат всички бъдещи мечове светлина.
Температура на светло е 21/23° на тъмно пада до 17/19°
Влажноста е 50/60%
Отворил съм малко страничното прозорче на палатката да влиза повече въздух. Вентилатора вътре е над китките.
Лампата я вдигнах на около 65/70см и я увеличих на 60% мощност (ако е грешка моля кажете)
Рошавото е станало супер храст. Мога ли да му махна някой листа да светне малко че неговата саксия седи най тежка винаги...
Благодаря предварително
Поздрави
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Добре изглеждат! Според мен можеш да си увеличиш лампата или да я смъкнеш, защото на 70см - 60% си мисля че може да им дойде слабо и да стречнат повечко. Имаш ли кал-маг някакъв, защото сега в тая фаза дето влизаш и с лед панела, ако нямаш добавени предварително калций и магнезий в почвата може да им залипсват. Също си мисля, че спокойно можеш да махнеш големи листа, които засенчват разклонения или спират въздуха. А някои дори биха казали, че трябва да го направиш 
-
SmokeMachine
- Градинар

Мерси за отговора.iKAR написа: ↑15 Мар 2022, 22:24 Добре изглеждат! Според мен можеш да си увеличиш лампата или да я смъкнеш, защото на 70см - 60% си мисля че може да им дойде слабо и да стречнат повечко. Имаш ли кал-маг някакъв, защото сега в тая фаза дето влизаш и с лед панела, ако нямаш добавени предварително калций и магнезий в почвата може да им залипсват. Също си мисля, че спокойно можеш да махнеш големи листа, които засенчват разклонения или спират въздуха. А някои дори биха казали, че трябва да го направиш![]()
КалМаг нямам. Гледах на Canna те са отделно калций и отделно магнезий. Чудя се дали да ги поръчам или да си взема нещо комбинирано. Ще се радвам ако дадете препоръки. Относно кастренетв, утре ще е и няма да е само рошаво то а всички.
Няма ли да ги изгоря ако я свала тая лампа на 45/50 см и да е на 60 мощност?
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз бих я оставила горе лампата, но на макс, както каза Икар да не се издължават сега прекалено, че сега ще е това издължаване. Е, ако е нещо за пестене на ток би могло и по ниско, но намалена, лично аз първия вариант бих предпочела......При мен са много високо лампите през цялото време, към 60,70см,дори 80 като малки и са намалени даже, даже първоначално е една и пак се издължават толкова, колкото ми допада(тоест нито супер сбити, нито нвкакви пръчкондачи раздалечени). Но на макс сила в цъфтежа във всеки случай. Просто ги закачих там и не могат да се свалят и така си карат, но забелязах че височко като че ли е по добре..... Ти гледай при теб де, на всеки е различно. Ако много се гъчкат връхчетата едно в друго като марула с твърде къси стъбълца това ми се струва прекалена гъстота(освен ако не правиш някакъв микро гроу и целиш някаква топчица) , ако вървят на твърде дълги дръжки също пък не е желаъелно... Да видим при теб малко да навлязат в цъфтеж, ще си проличи. Този кал маг аз не съм го ползвала, но защо да не става, стаеа сигурно
Също скубането един път с мисъл и после остави да се възстановява, не е хубаво и постоянно чоплене. И огъването така, малко да се вдигнат да видиш какво що и тогава пак може да привържеш. По ниски върхове можа да се оставят, а по високи да се вържат да се поизравнят... Докато ти ьапълнят хоризонтално и няма накъде настрани, като килимче. И като тръгнат нагоре отдолу се чисти излишното и така. Няма някакъв закон, по чувство и според теб както ще е добре осветено
Хубавки са, зеленки, това е основното да влязат в цъфтеж свежи.
Също скубането един път с мисъл и после остави да се възстановява, не е хубаво и постоянно чоплене. И огъването така, малко да се вдигнат да видиш какво що и тогава пак може да привържеш. По ниски върхове можа да се оставят, а по високи да се вържат да се поизравнят... Докато ти ьапълнят хоризонтално и няма накъде настрани, като килимче. И като тръгнат нагоре отдолу се чисти излишното и така. Няма някакъв закон, по чувство и според теб както ще е добре осветено
-
SmokeMachine
- Градинар

Мерси за отговора и мнението. Ще теб по слушам и ще вдигна лампата още. КалМага ще го поръчам, и ще ги изчакам още малко да видим как ще вървят.Inna написа: ↑16 Мар 2022, 11:35 Аз бих я оставила горе лампата, но на макс, както каза Икар да не се издължават сега прекалено, че сега ще е това издължаване. Е, ако е нещо за пестене на ток би могло и по ниско, но намалена, лично аз първия вариант бих предпочела......При мен са много високо лампите през цялото време, към 60,70см,дори 80 като малки и са намалени даже, даже първоначално е една и пак се издължават толкова, колкото ми допада(тоест нито супер сбити, нито нвкакви пръчкондачи раздалечени). Но на макс сила в цъфтежа във всеки случай. Просто ги закачих там и не могат да се свалят и така си карат, но забелязах че височко като че ли е по добре..... Ти гледай при теб де, на всеки е различно. Ако много се гъчкат връхчетата едно в друго като марула с твърде къси стъбълца това ми се струва прекалена гъстота(освен ако не правиш някакъв микро гроу и целиш някаква топчица) , ако вървят на твърде дълги дръжки също пък не е желаъелно... Да видим при теб малко да навлязат в цъфтеж, ще си проличи. Този кал маг аз не съм го ползвала, но защо да не става, стаеа сигурно
Също скубането един път с мисъл и после остави да се възстановява, не е хубаво и постоянно чоплене. И огъването така, малко да се вдигнат да видиш какво що и тогава пак може да привържеш. По ниски върхове можа да се оставят, а по високи да се вържат да се поизравнят... Докато ти ьапълнят хоризонтално и няма накъде настрани, като килимче. И като тръгнат нагоре отдолу се чисти излишното и така. Няма някакъв закон, по чувство и според теб както ще е добре осветеноХубавки са, зеленки, това е основното да влязат в цъфтеж свежи.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

-
SmokeMachine
- Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Ако използваш Био Кана, ензимите на Адвенст не ти трябват. Cal-Мag се дава заедно с основите. Flush се дава само в края на отгеждане последната седмица без нищо друго. Ти отглеждаш отганични и не ти трябва - Аз лично не използвам.SmokeMachine написа: ↑16 Мар 2022, 08:25 Здравейте хора, тоя КалМаг Агент на CANNA дали ще ми свърши работа, че гледам го дават за различни типове вода? Ако не моля ви предложете нещо да поръчам
Cal-Мag е единственото което ти трябва.
Не знам колко Boots имаш но ако нямаш достатъчно да го даваш максимални дози по-добре си купи още от него вместо двете отгоре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)