Благодаря, Бластъре! Поръчах от www.mars-hydro.com който както каза Скорпи в една тема е единствения оторизиран сайт на Марс Хидро. Другият, с европейския домейн е на някакъв румънски препродавач и цените всъщност не са по-добри (или поне не винаги и не с много). Целият комплект излезе с 788лв., което като разбиеш цената на части (бокс, лампа, вент, филтър и т.н.) е много добре. Филтъра и вентилатора са 100мм., стария ми филтър също пасва точно на новия вентилатор, не би трябвало да имаш проблем да го смениш с какъвто и да е същите милиметри (или други с преходник). Прави ми впечатление, че често когато нещо (лампа, вент и т.н.) свърши в сайта и вече не е налично, след това като го пуснат пак в продажба е със значителни подобрения, както на първите ТС1000 димера беше вътре и трябваше да се върти с отвертка. Тоест вентилатора им може и да е бил без контролер в предишните комплекти. Ако в някакъв момент обмисляш втора палатка или дори само смяна на вентилаторa, стреляй смело в Марс Хидрото!
Фики, така е, и аз по тая причина правих първия грол със сглобен на части сет, с палатка втора ръка, обдухващ вентилатор, който беше ремонтиран 3 пъти докато заработи и прочее, но сега ми се отдаде възможност и реших да се поглезя. Вентилаторите отделно в момента не са налични за Европа в сайта на Марс, но в някакъв момент според мен ще ги има пак, и ако имаш възможност и не си взел нещо дотогава, определено го препоръчвам. В началото като си направих разбивка на цените, си помислих, че съм се набил с малко повечко пари за тоя вентилатор, но сега като пристигна се убедих, че е доста добра оферта спрямо цена/качество.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Mars Hydro LED осветление
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Благодаря ти за информацията - изчерпателен както винаги! Като тегля чертата, и на мен ми излезе толкова всичко, заедно с обдухващия вентилатор. При мен обаче само палатката и лампата си взех от EU сайта, като дори стана малко по погрешка това. От България си взех 350-кубиковия на CAN , като само контролерът за минимална температура със сондата към него ми излезе 140 лева, самият вентилатор 190, а филтърът 300 кубика още 90, тоест 420 леваiKAR написа: ↑13 Фев 2022, 10:58 Благодаря, Бластъре! Поръчах от mars-hydro.com който както каза Скорпи в една тема е единствения оторизиран сайт на Марс Хидро. Другият, с европейския домейн е на някакъв румънски препродавач и цените всъщност не са по-добри (или поне не винаги и не с много). Целият комплект излезе с 788лв., което като разбиеш цената на части (бокс, лампа, вент, филтър и т.н.) е много добре. Филтъра и вентилатора са 100мм., стария ми филтър също пасва точно на новия вентилатор, не би трябвало да имаш проблем да го смениш с какъвто и да е същите милиметри (или други с преходник). Прави ми впечатление, че често когато нещо (лампа, вент и т.н.) свърши в сайта и вече не е налично, след това като го пуснат пак в продажба е със значителни подобрения, както на първите ТС1000 димера беше вътре и трябваше да се върти с отвертка. Тоест вентилатора им може и да е бил без контролер в предишните комплекти. Ако в някакъв момент обмисляш втора палатка или дори само смяна на вентилаторa, стреляй смело в Марс Хидрото!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Със сигурност може да се измилсят по-евтини варианти. но в края на дена си помислете колко време ще отнеме да направите работеща схема и дали не е по-добре да отложите отглеждането докато не спестите за цял комплект. Има много дневници с доказани резултати от TS1000 и в същото време има много дневници с доста неуспешни опити с дргуги лампи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Здравейте дружина препоръчах на мой близък комплектите на марс хидро...след което ми се оплакаха онзи ден че лампата не реагирал потециометъра смисъл...от 0 до 75% свети по един начин и на максимум...модела е sp3000 и е купуван от производитела...дали имат някъкви гаранции или дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Лампата е купувана края на миналата година.
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
след 75% спира да свети?BuTaMuH написа: ↑28 Фев 2022, 19:54 Здравейте дружина препоръчах на мой близък комплектите на марс хидро...след което ми се оплакаха онзи ден че лампата не реагирал потециометъра смисъл...от 0 до 75% свети по един начин и на максимум...модела е sp3000 и е купуван от производитела...дали имат някъкви гаранции или дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Лампата е купувана края на миналата година.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
То май и аз бе се изразявам правилно...като пуснеш лампата и засилваш до 75% бяма разлика в светлината и след 75% се усилвала на максимум..реално не може да се регулира иначе свети....още не съм я виждал ще отида тези дни да погледна и аз ама предположих ,че бякой може да се е сблъсквал с проблема вечеDeutschBuds написа: ↑28 Фев 2022, 20:02след 75% спира да свети?BuTaMuH написа: ↑28 Фев 2022, 19:54 Здравейте дружина препоръчах на мой близък комплектите на марс хидро...след което ми се оплакаха онзи ден че лампата не реагирал потециометъра смисъл...от 0 до 75% свети по един начин и на максимум...модела е sp3000 и е купуван от производитела...дали имат някъкви гаранции или дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Лампата е купувана края на миналата година.
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
да не се занимава да я праща ами да намери някой, който се занимава с електроника. Мисля, че той ще я оправи и няма да чака седмици или месеци докато я изпрати и върнат обратно.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Пиши им на Марс, като им опишеш подробно проблема, може да им пуснеш и видео.BuTaMuH написа: ↑28 Фев 2022, 20:05То май и аз бе се изразявам правилно...като пуснеш лампата и засилваш до 75% бяма разлика в светлината и след 75% се усилвала на максимум..реално не може да се регулира иначе свети....още не съм я виждал ще отида тези дни да погледна и аз ама предположих ,че бякой може да се е сблъсквал с проблема вечеDeutschBuds написа: ↑28 Фев 2022, 20:02след 75% спира да свети?BuTaMuH написа: ↑28 Фев 2022, 19:54 Здравейте дружина препоръчах на мой близък комплектите на марс хидро...след което ми се оплакаха онзи ден че лампата не реагирал потециометъра смисъл...от 0 до 75% свети по един начин и на максимум...модела е sp3000 и е купуван от производитела...дали имат някъкви гаранции или дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Лампата е купувана края на миналата година.
Възможно е да ти изпратят резервна част или да те компенсират по някакъв начин.
-
lumber_j0ck
- Градинар

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 61 times
Здравейте, извинявам се ако въпроса се повтаря.
Избирам продукт от сайта им, има падащо меню "Select Location", опциите са EU + 90$, Canada + 10$, за USA няма такса, какво е това и какво трябва да избера?
Като въведа адрес за доставка бг и пощенски код, доставката ми пише, че е безплатна.
Благодаря и поздрави!
Избирам продукт от сайта им, има падащо меню "Select Location", опциите са EU + 90$, Canada + 10$, за USA няма такса, какво е това и какво трябва да избера?
Като въведа адрес за доставка бг и пощенски код, доставката ми пише, че е безплатна.
Благодаря и поздрави!
-
lumber_j0ck
- Градинар

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 61 times
Така оправих се с по горния въпрос, като им писах на support-а. Оказа се че трябва да се избере "EU Countries" и ми казаха че за всяка държава цената е различна. Избрах си FC 3000.
.png)