Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Джунглата на Икар
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Май ще успея да съживя клонинга, въпреки окаяния вид, започна да се поизправя, и лека полека ще го вкарам в новата среда с повече светлина и по-ниска влага, засега продължавам да го държа в сянка и под купола, който свалям по няколко пъти на ден за по 10-15 минути. Утре ще му дам витамини SuperThrive. В другата палатка нещата са добре, 11-ти ден 12/12, няма пистили все още, но попрочетох по темата и го отдавам най-вече на късата вегетация (32 дни от показване над почвата) или пък да им е дошъл повечко азота. Всичко е наред, не бързам за никъде
Най-малката УайтУидоу, която не беше топирана, днес въпреки че не беше съвсем суха й сложих шепа ЧКЧ и полях с максимална доза храна, за да възвърне малко цвят и да не изпусна нещата. Другите ще ги полея утре, още не съм решил дали да е с половин доза храна, защото както се вижда имат леко опарено по връхчетата на листата. Това е засега, очаквам скоро първите пистили и тогава ще чистя големи листа, които засенчват глави и разклоненията, до които няма да достига достатъчно светлина. Към момента всички върхове са добре подредени под лампата, без драстична разлика във височината, единствено на едното растение отзад се е сцепило малко главното стебло където съм топирал, явно съм придърпал разклоненията повечко или съм ги вързал по-близко до основата отколкото трябва, но отгоре върховете са свежи и няма голяма драма, просто ще внимавам, ако се наложи да ги придърпвам още.
- BG Sun_Rise
- Градинар

- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 352 times
Не знам дали при теб е джунгла, но при мен със сигурност е джунгла....
- iKAR
- Градинар

Еее колежке, много добре изглеждат! Ами и при мене си е малка джунгла (в 60 на 60 са, отказах се да ги местя в 70 на 70). Стреча е към края си и вече ги започнах с цъфтежната храна! Поизчистих малко листа, без да прекалявам, другата седмица като станат 21 дни, ще доизчистя още каквото трябва.
- iKAR
- Градинар

И клонингите са добре вече, този от ляво беше увисналия. В чисто нова почва Canna Terra Professional са, досега съм давал само малки дози ризотоник и SuperThrive. И скоро май ще трябва да започна да им давам храна. Чудя се дали да ги започна с малка доза BioCanna Vega, която да увеличавам постепенно, или пък да дам сега ферментирала коприва, или пък някое чайче... Все още са с някакви дефектни листа и ще изчакам да започнат да изкарват по-нормални, за да топирам.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Започвай BioCanna Vega всичко друго е добавки, просто ги добави в по-малки количества ако искаш да ги използваш.iKAR написа: ↑22 Фев 2022, 16:55 И клонингите са добре вече, този от ляво беше увисналия. В чисто нова почва Canna Terra Professional са, досега съм давал само малки дози ризотоник и SuperThrive. И скоро май ще трябва да започна да им давам храна. Чудя се дали да ги започна с малка доза BioCanna Vega, която да увеличавам постепенно, или пък да дам сега ферментирала коприва, или пък някое чайче... Все още са с някакви дефектни листа и ще изчакам да започнат да изкарват по-нормални, за да топирам.
Clones.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- BG Sun_Rise
- Градинар

- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 352 times
Аз съм със 120х120х200 с 20 клонинга и всяко е разклонено на 4 и вече са 17ти ден цъфтеж
- iKAR
- Градинар

Много добре, моите нещо по-бавно цъфнаха тоя път, но цъфнаха де (хаха). 18ти ден са днес, не мога да кача снимки все още, но вече показаха пистилите и се задава по-красивата част от играта
Това от Спийд Чилито ли са всичкото клонинги при теб или друго?
- iKAR
- Градинар

Ето ги, ден 20. Не съм спирал да ги храня стабилно. Не меря нищо на разтвора, просто давам максимални дози от всичко, мисля че Бууста им помага много. Не съм сигурен за реда в който трябва да смесвам (конкретно ензимите), но е следния:
1. кал-маг
2. Флорес (основен цъфтежен)
3. Ризотоник (има си по схема почти до края на цъфтежа в малки дози и мисля да си я спазвам)
4. Каназим (ензими)
5. Бууст
SuperThrive витамини вече няма да давам, освен ако не се появи някакъв проблем, защото доколкото съм запознат забавят цъфтежа.
Стреча изглежда към края си, подредиха се що годе добре, не е перфектно, но съм доволен. Имам само две повдигнати саксии, което улеснява поливките донякъде, дори не ги вадя всичките, когато поливам. През ден два съм махал по някое листо, което засенчва глави, а някои, който мога ги подпъхвам леко отдолу, така че хем да са там, да взимат някакво слънце, хем да не засечват по-малките. Реално това ми е най-сложно засега в тоя грол, как да подстрижа така че да не ги оголя много, но и да дишат и да са под лампата. Разклонения засега не се очертава да махам повече. По-късно ще пусна един ъпдейт и от палатката с двата клонинга, които се чудя колко да изчакам, за да топирам.
1. кал-маг
2. Флорес (основен цъфтежен)
3. Ризотоник (има си по схема почти до края на цъфтежа в малки дози и мисля да си я спазвам)
4. Каназим (ензими)
5. Бууст
SuperThrive витамини вече няма да давам, освен ако не се появи някакъв проблем, защото доколкото съм запознат забавят цъфтежа.
Стреча изглежда към края си, подредиха се що годе добре, не е перфектно, но съм доволен. Имам само две повдигнати саксии, което улеснява поливките донякъде, дори не ги вадя всичките, когато поливам. През ден два съм махал по някое листо, което засенчва глави, а някои, който мога ги подпъхвам леко отдолу, така че хем да са там, да взимат някакво слънце, хем да не засечват по-малките. Реално това ми е най-сложно засега в тоя грол, как да подстрижа така че да не ги оголя много, но и да дишат и да са под лампата. Разклонения засега не се очертава да махам повече. По-късно ще пусна един ъпдейт и от палатката с двата клонинга, които се чудя колко да изчакам, за да топирам.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Махай всички големи листа, не ти трябват на този етоп. Целта е да ги оголиш и светлината да стига до разклонинията.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- iKAR
- Градинар

Почистих ги. Блуберито (най-долу в дясно на снимките) не знам защо , но съм го окастрил по-малко сега ми прави впечатление.
ПРЕДИ: СЛЕД: А ето ги клонингите, които се чудя кога и над кое разклонение да топирам. Днес за първи път ги нахраних с Вега освен кал-мага и Ризотоника, струва ми се че са добре, пожълтяванията на едното са още от времето на спихването, не забелязвам нови проблеми.
ПРЕДИ: СЛЕД: А ето ги клонингите, които се чудя кога и над кое разклонение да топирам. Днес за първи път ги нахраних с Вега освен кал-мага и Ризотоника, струва ми се че са добре, пожълтяванията на едното са още от времето на спихването, не забелязвам нови проблеми.
.png)