Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Операция новобранец 2019 LED Grow
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ето пример с твоите снимки(изтрила съм ги от компа ми веднага) за по-ясно ако решиш да опиташ,аз те съветвам да пробваш на едно най-голямо и развито като за начало.Червеното е за рязане,в синъото това ще е новата форма,коронката,която трябва да оставиш с нейните листенца,те в последствие ще станат следващите големи листа.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20190628_123534_LI.jpg (1.28 MiB) Преглеждано 2572 пъти
-
- IMG_20190628_123352_LI.jpg (827.11 KiB) Преглеждано 2572 пъти
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Mалко ъпдейт.
Ден 24
Махнах и останалите листа големите. Вече няма никакви. Според мен им се отразява добре. Растът си.
Полято с гроу и роот
Температурата е 28-29градуса ; Влажност 50-57%
Снимки.
Ден 24
Махнах и останалите листа големите. Вече няма никакви. Според мен им се отразява добре. Растът си.
Полято с гроу и роот
Температурата е 28-29градуса ; Влажност 50-57%
Снимки.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ден 25.
Дойдох само да ги видя, че ми беше мъчно за тях.
Изглеждат в добро здраве. Имаше едно то беше най-неразвитото, а сега милото гръмнало повече от големите хах.
Заформят се 6 хубави main tops (а дано)
Снимки
Дойдох само да ги видя, че ми беше мъчно за тях.
Изглеждат в добро здраве. Имаше едно то беше най-неразвитото, а сега милото гръмнало повече от големите хах.
Заформят се 6 хубави main tops (а дано)
Снимки
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много добре стават!!!- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Браво, Мното добре изглеждат 
Ако отглеждаш за първи път - много добре се справяш.
Сега е времето да си помислиш за 600 HPS, имаш още време до 12/12 ако намериш начин да я вземеш, няма да съжаляваш.
Сега е времето да си помислиш за 600 HPS, имаш още време до 12/12 ако намериш начин да я вземеш, няма да съжаляваш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Благодаря ти, Инка!Inna написа:![]()
![]()
Много добре стават!!!
Не бих казал за първи път,но бих казал за първи път така сериозно да се отнасям с тях. Имам 2 опита outdoor като единия беше с автоматици.. Пълен провал.Sofia Cannabis написа: Браво, Мното добре изглеждат
2рия беше с фотота, пак пълен провал.
Участвал съм с приятел за 1 indoor, но само като наблюдател. Беше доста назад във времето..
Отностно HPS-то, нямам намерения да търся/купувам.. Оставам с лед-а до край. Та нали уж е fullspectrum.. Плюс тва нямам излишни пари за наливане.. До тук всичко някъде ми е седнало около 4 бона. Малко почивка от към разходи, плс..
Благодаря на всички за хубавите думи!
Поздрави.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ъпдейт. (отново хах)
Ден 27 ?
Имаше суша 3 дни след храната.
Днес полях с около 20литра чиста вода разпределена г/д поравно на всички 7 храста. Всъщност не знам много ли е малко ли е.. Някой, ако може да хвърли едно мнение защото винаги съм се чудил. Тенкс
Един въпрос. Ще бъда благодарен, ако някой може да ми каже дали е окей или не.
Ако ги пусна след седмица да цъфтят дали ще им е достатъчно.
И дали ако ги пусна да цъфтят ще порастнат да речем още толкова колкото са сега.. И евентуално според вас кое е най-оптималния вариянт.
Благодаря!
Поздрави!
Ден 27 ?
Имаше суша 3 дни след храната.
Днес полях с около 20литра чиста вода разпределена г/д поравно на всички 7 храста. Всъщност не знам много ли е малко ли е.. Някой, ако може да хвърли едно мнение защото винаги съм се чудил. Тенкс
Един въпрос. Ще бъда благодарен, ако някой може да ми каже дали е окей или не.
Ако ги пусна след седмица да цъфтят дали ще им е достатъчно.
И дали ако ги пусна да цъфтят ще порастнат да речем още толкова колкото са сега.. И евентуално според вас кое е най-оптималния вариянт.
Благодаря!
Поздрави!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
Доста повече от 2-но ще станат. След, като обърнеш режима първите 10-на дни ще станат сигурно 3-ни. След това се забавя растежа на височина и постепенно спира.
Ето ти един пример, на първата снимка са пуснати в цъфтеж, а на 2-ра са след 18 дни, 3-тата са към финала. Това е мой Indoor от миналата година.
Ето ти един пример, на първата снимка са пуснати в цъфтеж, а на 2-ра са след 18 дни, 3-тата са към финала. Това е мой Indoor от миналата година.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Да, доста растат първите 30на дни след пускането на 12/12. Според мен нямаш особено място и макс след седмица трябва да ги пускаш.
Ето две снимки от ден1 на 12/12 и 20 дни след това.
Ето две снимки от ден1 на 12/12 и 20 дни след това.
.png)