Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Как да се приготвим за цъфтеж?

Публикувай отговор
Семена марихуана
Sasho
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 86 times

Здравейте хора пак съм аз, този път ще правя аутод в градината при доматите.. имам въпроси относто посаждането в земята.
След като покълне семката в малка кофичка и дойде време за изместване трябва да се посади в земята на градината но как данстане доректно да го засяда в с тази пръст която си е в градината или предварително да изкопая дупка и да я напълня с купена пръс?
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Sasho написа: 07 Фев 2022, 17:05 Здравейте хора пак съм аз, този път ще правя аутод в градината при доматите.. имам въпроси относто посаждането в земята.
След като покълне семката в малка кофичка и дойде време за изместване трябва да се посади в земята на градината но как данстане доректно да го засяда в с тази пръст която си е в градината или предварително да изкопая дупка и да я напълня с купена пръс?
Изкопаваш дупка и го пълниш с купена почва.

https://www.youtube.com/watch?v=xZEGRzLTk04&t=81s
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”