Е,много ти благодаря за предложението,ама,ъъъ,как да го кажа...справям се някакси с непосилни неща като ''търсачка''...mravkatrevoman написа: ↑18 Яну 2022, 14:52 https://torove.bg/agroperlit-perlit-geoflor-100l
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред .
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Don Marijuan's homegrown
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 806 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Няма значение откъде четеш или не, важното е че се учиш по-малко (бавно но сигурно) и не се отказваш. Растенията ти сега изглеждат отлично дори с проблемите които показват спрямо растенията преди година.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Доста си напред в технологията значи. Извинявам се ,че исках да помогна няма да се повтаря за напредDon Marijuan написа: ↑18 Яну 2022, 15:23Е,много ти благодаря за предложението,ама,ъъъ,как да го кажа...справям се някакси с непосилни неща като ''търсачка''...mravkatrevoman написа: ↑18 Яну 2022, 14:52 https://torove.bg/agroperlit-perlit-geoflor-100l
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред .

- Don Marijuan
- Градинар

Искаш да кажеш,че се уча по малко(като''малко по малко'').Щото ''по-малко'' предполага нещо друго...Значи ако ти кажа кога започнах да се занимавам,сигурно няма да ми повярваш !С пръст от къртичини,без никакви торове,семена от това,което сме пушили...тогава знаехме мъжко-женско,indica-sativa и туй-то...Че има такова нещо като различни сортове и банки за семена не бяхме и сънували...За мен е удоволствие(отглеждането),не го възприемам толкова като учене.Това,разбира се,не е оправдание,че за толкова време съм ''недоучен''.Смятам,че цялата работа не е ''кой е по-по-най'' гроуър,аз просто искам да правя нещо,дето ме кефи.Някой с различен mindset за толкова години може и the king of cannabis да стане,мен не ме влече.Пак казвам,не се оправдавам,какъвто и недонаучил се аматьор да съм - празни буркани не съм имал и аз не помня откога !Така че,всичко е наред и up in smoke !Sofia Cannabis написа: ↑18 Яну 2022, 15:58 Няма значение откъде четеш или не, важното е че се учиш по-малко (бавно но сигурно) и не се отказваш. Растенията ти сега изглеждат отлично дори с проблемите които показват спрямо растенията преди година.
- Don Marijuan
- Градинар

Еее,ти пък се обиди...mravkatrevoman написа: ↑18 Яну 2022, 17:36Доста си напред в технологията значи. Извинявам се ,че исках да помогна няма да се повтаря за напредDon Marijuan написа: ↑18 Яну 2022, 15:23Е,много ти благодаря за предложението,ама,ъъъ,как да го кажа...справям се някакси с непосилни неща като ''търсачка''...mravkatrevoman написа: ↑18 Яну 2022, 14:52 https://torove.bg/agroperlit-perlit-geoflor-100l
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред ..Гледам добре се справяш тъй че дерзай
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Прекрасна автобиография.Don Marijuan написа: ↑18 Яну 2022, 21:44Искаш да кажеш,че се уча по малко(като''малко по малко'').Щото ''по-малко'' предполага нещо друго...Значи ако ти кажа кога започнах да се занимавам,сигурно няма да ми повярваш !С пръст от къртичини,без никакви торове,семена от това,което сме пушили...тогава знаехме мъжко-женско,indica-sativa и туй-то...Че има такова нещо като различни сортове и банки за семена не бяхме и сънували...За мен е удоволствие(отглеждането),не го възприемам толкова като учене.Това,разбира се,не е оправдание,че за толкова време съм ''недоучен''.Смятам,че цялата работа не е ''кой е по-по-най'' гроуър,аз просто искам да правя нещо,дето ме кефи.Някой с различен mindset за толкова години може и the king of cannabis да стане,мен не ме влече.Пак казвам,не се оправдавам,какъвто и недонаучил се аматьор да съм - празни буркани не съм имал и аз не помня откога !Така че,всичко е наред и up in smoke !Sofia Cannabis написа: ↑18 Яну 2022, 15:58 Няма значение откъде четеш или не, важното е че се учиш по-малко (бавно но сигурно) и не се отказваш. Растенията ти сега изглеждат отлично дори с проблемите които показват спрямо растенията преди година.
Ще следя развитието.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Don Marijuan
- Градинар

- Don Marijuan
- Градинар