Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов съм,но ми е в кръвта!!

Семена марихуана
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Загниване.....много Ги държиш 24ч най много и направо по саксийте
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Areskal12 написа: 19 Авг 2020, 14:17.
След, като черупката е отворена направо я слагай в почвата, няма смисъл да седи повече в памук. Аз тази година от seedsman, Имам пуснати над 8 сорта с нито една семка не съм имал проблем. Накисване за 12-24 часа, ако имаш някакви полезни бактерии може да сложиш във водата, аз ползвах K +Amino на Better Organix. Потърси в google Рътене (накисване) на семена
Аватар
Areskal12
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Добре, благодаря за бързия отговор.Вече съм ги посадил ще изчакам няколко дена и ако не се покажат ще сложа другите семки за 24 часа и след това по леглата.
Аватар
Areskal12
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Здравейте,хора дойде и моят час отново да се наслаждавам на разтенията.Проблема се вижда на снимката.Едната семка неочаквах да покълне та да се консултирам с вас, кога е най добре да я присадя,сега докато е малка или по нататък с течение на разтеж?
Прикачени файлове
78A7E9BE-D683-45DA-BDB4-A88DDD5BA86F.jpeg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Areskal12 написа: 13 Яну 2022, 12:08 Здравейте,хора дойде и моят час отново да се наслаждавам на разтенията.Проблема се вижда на снимката.Едната семка неочаквах да покълне та да се консултирам с вас, кога е най добре да я присадя,сега докато е малка или по нататък с течение на разтеж?
От сега ги пресаждай преди да са се развили корените, бъди внимателен и загреби добре да не удариш някои коренчета. Даже бръкни от външната част на саксията да не нараниш централното.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”