Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Арестуван съм - Какво да направя?

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Едно мога да ви посъветвам, недейте да се дръвчите на куките😒За да те закарат чак районното от едно неправилно паркиране трябва нещо да си си отворил устата. И да си мъж предполагам, те куките са сексисти, но в полза на жените, с тях само се шегуват😬Аз съм спирала и паркирала къде ли не, идват, любезни ми казват, аз викам ауу вярно, благодаря ви, веднага я махам и воала, изпращат ме, дори ми махат за довиждане😆Разбира се аз съм жена, а и не правя някакви чудовищни, животозастрашаващи нарушения.А когато знам, че проверката за марихуана е твърде нежелателна(алкохол и др няма да намерят) тогава карам супер внимателно и не карам след 10 часа вечер, освен в някои случаи,когато се налага. Също предпочитам да не пуша непосредствено преди самото каране, а да мине известно време. А някой да ме навива да тръгнем тепърва с колата някъде, когато вече пуша и пия няма как да стане. Опитвали са се разни мушмуроци по седенки хахахаТо разбира се секо такова"преятелче" е готово за едни цигари до селОто тебе да те преебат, затова и не ги отразявам такива тъпаци, когато става дума за моята безопасност. А някой да ми вика СПОКОЙНО, щото той е от тва село и са му взели вече неговата книжка и кола отдавна, а му е свършила водката и цигарите и нищо не работи! И решава да се пробва с теб и твойта кола хаха, те са и нахални такива😂
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Ако водач откаже проверка с дрегер или полеви тест, не приема показанията от уреда, извършената проба от полицаите е некачествена или невалидна или физическото състояние на проверявания не позволява извършването ѝ, тогава проверката за алкохол в кръвта ще се прави с доказателствен анализатор или с химическо изследване. За наркотични вещества или техни аналози ще се проверява с химико-токсикологично изследване.

Пробите кръв и урина за наркотици или техни аналози се изследват в специализираните лаборатории на ВМА и в лабораториите на ОДМВР и на института по криминалистика на МВР.

Проба се взима в най-близкото населено място, в което има болница или център за взимане на кръв и урина за изследване или пък има полицейски участък, снабден с т. нар. доказателствен анализатор.

СЛЕДВАЩОТО НЕ Е СЪВЕТ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТА ЗА ТАКЪВ!

Когато си поставен в ситуация, при която знаеш, че теста ще бъде положителен имаш две опции
Първата е да откажеш какъвто и да било тест - Разминаваш се с Х глоба и без книжка за Х време, което е по-добре от затвор.
Втората е да "направиш" полеви тест, но да го направиш по-грешен начин така, че да излезе отрицателен (трябва да знаеш какво правиш). Това да не можеш да следваш указания за правилно извършване на тест не те прави престъпник и при това положение ти не отказваш полеви тест и в последствие можеш да обжалваш всичко, като при това положение можеш да откажеш кръвен на основание, че полевия е отрицателен. Да, ще има дело, но вероятността да го спечелиш е голяма.

Цитат от едно дело

В оспорената заповед се сочи третата хипотеза – отказ водача на МПС да бъде проверен с техническо средство или с тест, изследван с доказателствен анализатор или да даде биологични проби за химическо изследване и/или химико-токсикологично лабораторно изследване. Това обстоятелство се оспорва от страна на жалбоподателя, като е изцяло в тежест на органа да докаже на първо място негодността на извършения намясто полеви тест и на второ отказът на жалбоподателя да даде проби за изследване.

От допълнително представените по делото доказателства (Протокол за извършване на проверка за употреба на наркотични или упойващи вещества) не може да се направи категоричен извод за липсата на валидност на резултата от извършения полеви тест. От съдържанието на същия е видно, че жалбоподателят е направил тест с уред №ХХХХХХХХ, като номера на дадената проба е ХХХ. Протоколът е бланкетен. Макар в горната му част да е посочено, че е изготвен със съдържанието на Приложение №17 към чл.91, ал.4 Инструкция № 8121з-749 от 2014 г. за реда и организацията за осъществяване на дейностите по контрол на пътното движение, то практически съдържанието му е идентично и с това на Приложение № 2 към чл. 5, ал. 2 от НАРЕДБА № 1 от 19.07.2017 г. за реда за установяване употребата на алкохол и/или наркотични вещества или техни аналози. Видно от съдържанието на самия протокол, в него липсва графа за отразяване на самия резултат.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Определено не можеш да си избираш в кой град да ти вземат кръвна проба. Ченгетата ти дават нещо като направление и имаш определено време да се явиш в болницата, ако закъснееш гориш.

Аз съм си мислел за опит за шмекеруване примерно лапам тамончето и "без да си искам" го изпускам от устата и пада на земята. И така до припадък. :D

WDScorpio, може ли да споделиш начина за неправилно даване на проба?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

И аз бих искала да знам все пак как неправилно да дам проба без обаче да издразня куките?! ☺️Гадното е, че дори при леко произшествие, дори да не съм виновна аз ако дойдат куки може да се нахендря лошо, защото марихуана си имам нон стоп в кръвта и това си е😒Или трябва да спра да пуша или да рискувам. Чудя се, в страни, където е позволено как е решен този въпрос с шофирането ?
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time

ТОВА "АРЕСТУВАН СЪМ" НЕ МИ ЗВУЧИ ОКЕЙ И НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТАМ, ЗАЩОТО ЗА ДА ВИ ЗАДЪРЖАТ/АРЕСТУВАТ ТРЯБВА ДА ИМА СЕРИОЗНА ПРИЧИНА ИЛИ СЪМНЕНИЯ, ЗАТОВА АКО ИМАТЕ НЕЩО В СЕБЕ СИ БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ И БЕГАЙТЕ БЪРЖЕ АКО ТРЯБВА ДОРИ... УСПЕХ!!!
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар

YoungTerp написа: 12 Яну 2022, 16:04 ТОВА "АРЕСТУВАН СЪМ" НЕ МИ ЗВУЧИ ОКЕЙ И НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТАМ, ЗАЩОТО ЗА ДА ВИ ЗАДЪРЖАТ/АРЕСТУВАТ ТРЯБВА ДА ИМА СЕРИОЗНА ПРИЧИНА ИЛИ СЪМНЕНИЯ, ЗАТОВА АКО ИМАТЕ НЕЩО В СЕБЕ СИ БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ И БЕГАЙТЕ БЪРЖЕ АКО ТРЯБВА ДОРИ... УСПЕХ!!!
ЧЕРТА И ДА ВИ НЯМА БЕЗ ДА СТЕ ИМ ПРЕДСТАВИЛИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ ПОСЛЕ НЯМА КАК ДА ВИ РАЗПОЗНАЯТ И ОТКРИЯТ....

БЪДЕТЕ "SAFETY FIRST" ВИНАГИ И НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ ДАЖЕ ДА ВИ СЕ ПРАВЯТ НА ТОЧНИ И ДОБРИ ЗАЩОТО ПОСЛЕ СТЕ САМИ И НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОМОГНЕ КАТО ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ВАС ЗА ПОЛОВИН ФАС!!!
https://youtu.be/pHYA3vvTskM
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар

woman420 написа: 23 Авг 2019, 09:48 Здравейте!
Относно обиска в дома ви, искам само да ви кажа, че у нас беше направен такъв преди известно време. Сигнал не беше подаден от никой от съседите ни, но! причината за обиска беше, че бяхме купували нещо си (не марихуана!) от човек, който е бил следен от полицията. Така че, НИКОГА не може да знаете от къде и как ще им дойде на ум да обискират дома ви.
И още нещо - за да направят обиск в дома ви, задължително трябва да имат прокурорска заповед! Без нея нямат право да ровят в дома ви.
СЪЩАТА ИСТОРИЯ И ПРИ МЕН... ЦЪФНАХА ЦИВИЛНИ БЕЗ ЗАПОВЕД/РАЗПОРЕЖДАНЕ ВЕДНАГА ВИДЯХА ПАЛАТКАТА КОЯТО БЕШЕ ПРАЗНА НО ВЕДНАГА СЕ УСЪМНИХА И ТОЧНО ДО НЕЯ ВЗЕХА ЧЕ НАМЕРИХА ЕДНА ТОРБА ЛИСТА ДЕТО СИ СТОЕШЕ ТАМ ОТ 5-6 МЕСЕЦА И АЗ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕХ ЗА Нея БЯХ Я ЗАБРАВИЛ!!!

ПОСЛЕ МЕ КАРАХА ДА ПОДПИСВАМ РАЗНИ НЕЩА БЕЗ КОНСУЛТАЦИЯ С АДВОКАТ И НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ СЪМ ГИ ПУСНАЛ ДОБРОВОЛНО И БЕЗ ЗАПОВЕД ДА СИ ТАРАШАТ НА ВОЛЯ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

А СПОРЕД ПОЛИЦИЯТА ИЛИ ПЪК СПОРЕД ЗАКОНА ТРЕВА С 0,5 СЪДЪРЖАНИЕ СТРУВА КОЛКОТО ТРЕВА С 25% СЪДЪРЖАНИЕ, ЗАЩОТО ПОНЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА ТАКА МИ ОБЯСНИХА КОГАТО МИ ВРЪЧВАХА ОБВИНЕНИЕТО СЛЕД ВРЕМЕ. КАТО ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ БИЛА, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗМАМИШ НЯКОЙ С ШУМАТА И ДА МУ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ 😭😭😭😭

ГАДОВЕ ГОЛЕМИ СА ГОСПОДАТА С ИЗВИНЕНИЕ, НО ЧОВЕКА САМО ГО ИЗПОЛЗВАТ КАТО ПАРЦАЛ И СЛЕД ВРЕМЕ ИЛИ КАТО НЕ СИ ИМ ПОЛЕЗЕН ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ НА БОКЛУКА И ОСВЕН, ЧЕ ПОНЯКОГА СА НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ СА ПЪЛНИ С МРЪСНИ МРЪСНИ НОМЕРА И ЧЕСТО ДОРИ НАРУШАВАТ ТОТАЛНО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА 🐷🐷🐷🐷
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар

https://youtu.be/9YrdpfsHcr0

ПИЧАГИ, СЛУШАЙТЕ ОГИ ТОЙ ХЕМ Е СТАРИЛО И Е ПАТИЛ БИЛ Е НА ТОПЛО ДАЖЕ... УСПЕХ!!!
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар

FB_IMG_1642086486662.jpg
FB_IMG_1642086486662.jpg (54.34 KiB) Преглеждано 1555 пъти
YoungTerp
Нов Градинар
Нов Градинар

СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ИЗГЛЕДАТЕ И ФИЛМА "ГАНГСТЕРСКИ ВРЪЗКИ / GANG RELATED" С ТУПАК ШАКУР И ДЖЕЙМС БЕЛУШИ ЗА ДА ВИДИТЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОЦЕДИРА ПОНЯКОГА, ЧЕ ДАЖЕ И ДОСТА ЧЕСТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”