Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
MixedGreens
Градинар
Градинар
Мнения: 254
Регистриран на: 12 Дек 2020, 17:26
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Мудни са, чака се да измре old generation и тогава, щот в бг сеш са бабите и дядовците ше ревнат и няма гласуват.
MixedGreens
Градинар
Градинар
Мнения: 254
Регистриран на: 12 Дек 2020, 17:26
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Трябваше да го питаш това последния индор ли е? Много добре изглежда! Имаш ли нещо да пригтестваме малко... и след това продължавате с огледа
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3203
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7136 times
Been thanked: 4758 times

MixedGreens написа: 16 Сеп 2021, 20:35 В ЕС ще се легализират гей браковете в целия ЕС, а за билката никой не се сети да я декриминализира защото ще фалират фармацефтипни компании и алкохолния бизнес и още куп неща.
хората искат легално да си разпределят имуществото, както и деца да могат да припознават и да си имат заедно. Аз нямам нищо против, макар че за жена не бих се оженила, как ги търпите не знам😆😛Тази тема не ми е на първа линия, защото аз и за мъжа ми не съм се женила, защото не ща после да дам сума пари да се развеждам😁Ама да ги мъчиш и само хетерото да могат не е честно.
Обаче с тревата сме много назад, много! Макар че пък в други държави се подкрепя легализиране на всичко заедно с нея, а аз не ги поставям наркотиците под общ знаменател и друго не подкрепям. И няма да защитавам всички наркотици, "моето тяло си е мое" и други либертариански глупости! Като става дума за детето ти друга песен ще запееш. по принцип либертарианците мен лично ме дразнят.
4yk4y
Градинар
Градинар
Мнения: 186
Регистриран на: 07 Апр 2019, 18:51
Has thanked: 672 times
Been thanked: 473 times

Здравей те колеги.... ся ще ви пръсна от смях хахаха обмислям поредния проект НО се чудя дали да направя дневник или само да споделя развитие то понеже няма да имам време да водя дневник.... С мойто оборудване (палатка 0.4х0.4 и 150w лед) ще гледам 5 сорта като забележете някой от тях по няколко растения в 60л тех пот с почва.... откачено а :)
MixedGreens
Градинар
Градинар
Мнения: 254
Регистриран на: 12 Дек 2020, 17:26
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Damn son, lets go! I wanna catch this.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Piliminchi написа: 15 Авг 2021, 10:55
firstcitizen написа: 31 Юли 2021, 00:16 +18 Не е за хора със слаби сърца или гнусливи! Изрично подчертавам, че няма наранени хора физически от моя страна
От няколко месеца се мажа по тялото с пепел от крематориума. 🙏 Слагам си пепелта на челото, на гърлото, на Слънчевият Сплит и зад двете уши, но понякога се мажа и целия, според това, коллко количество имам. :D Дава много успокояващ и ухлаждащ ефект, както и дава много сила (психическа, физическа и по много други начин човешкото същество може да е силно). Правя го за да ми напомня постоянно, че съм тук временно. Просто връщам почвата обратно в почвата. Много малко хора могат да го направят грациозно. От тези милиарди хора на планетата, и от милярдите хора, които са били, само малцина могат да го направят грациозно. Пепелта идва от крематориума.
Тази пепел определено има свойте собствени качества :D Другото е че е постоянно напомняне на собствената смъртност. Винаги нося смъртността на тялото си.
Желая ви дълъж живот с много здраве, но ако доктора ви каже, че сте болни и ще умрете след 24 часа. Ще забележите, че ще започните да се променяте с минути. Пепелта ми помага да ми напомни, че съм смъртен, че съм смъртен, че съм смъртен и се променям, без да е нужно да чакам доктора да ми каже, че съм болен от нещо,
Това прави ума ми по-прост, работи по по-прост начин. Забелязах, че излишно усложнявам мозъка си и губя времето и живота си, но благодарение на упражненията и напомнянето, че съм смъртен ставам с по-прост ум.
Не очаквам хората да умират всеки ден, но просто си напомням.
В пепелта от крематориума определено има енергия и се усеща на мястото където се нанесе и някак мястото релаксира. Пепелта от крематориума много засилна медитацията, духовните практики и отключва модели от свещенната геометрия. Стоката е от крематориума. :D
Като си я сложа зад ушите и съпругата ме бъзика, че си "слагам парфюма".
Пепелта се продава напълно легално и се плащат данъци и такси. (или можеш да идеш крематориума и да си я събереш :D )
Действам по градината и имам много задачи и работа, както и обръщам повече внимание на семейството. Пепелта определено ме трансформира.
Бих ти препоръчал да пробваш да я изшмъркаш (черна магистрала) , може да хваща повече.
Случвало сее е много пъти да ми попада от пепелта от крематориума и в ноздрите и в устата, и в очите, и къде ли не, но ми е все тая. Пепелта е много чистто и финно нещо, все пак е пречистена с огън и не само.
Споменаваш, Черното и пепелта от крематориума с подигравка и сърказъм, но нищо не знаеш за Черното и Тъмнината. Хаха Преди няколко месеца учените от ЦЕРН ( CERN) излизат със становище, че са открили Неутрино частица, която се движи по-бързо от Светлината. (от скоростта на светлината) Но нещо или някой ги е накарало да си признаят и правят презкоференция 5 дни по-късно с изявление, че са сгрешили с изчисленията, защото по време на експеримента е имало спиране на тока и че нямало нищо по-бързо от Светлината, освен Мрака.
Светлината пътува от точка А до точка Б. (примерно от Слънцето до Земята) Но Мрака е вече там. Мрака е навсякъде и е там преди Светлината, значи е по-бързо от Светлината. За да има Светлина нещо гори, дали ще гори Слънцето или крушката, гори нещо. Всичко което незнаете е в Мрака, всичко което не можете да възприемете е в Мрака. Всичко от което ви е страх също е там :D
Piliminchi това, че си мълча, не означава, че съм тъп. Мълча си, защото няма да можеш да го възприемеш това, което ще ти кажа. Трябва да ти пиша нежно за да ме разбереш. Все едно почти да стигнеш някъде. Хората, които постоянно се провалят казват "почти успях". Или успя или не успя, така е с живота. Знаеш ли какво е Мрака? Незнаеш, какво е Мрака. Имаш до някаква представа, какво е Светлината. Мрака е по-бърз от Светлината, защото Мрака няма нужда да пътува до някъде, защото е навсякъде, следователно е по-бързо от нещо, което пътува. Мрака е тук и там и навсякъде. Почна ли да схващаш? Ти незнаеш, какво е Мрака. Това, което не можеш да възприемеш е Мрака. Но няма такова нещо като Тъмнина. Има нещо, като Светлина, но няма такова нещо, като Тъмнина. Всичко което незнаеш е в тъмнината, всичко което не можеш да възприемеш. Ако в стаята не е светната крушката няма да можеш да видиш нещата. Дали ще пуснеш крушката или очите ти ще привикнат към тъмното е въпрос на избор... Знаеш ли за колко много животни няма Тъмнина. Ако питаш тигъра, какво е тъмнината, за него тъмнината не означава нищо, защото вижда отлично и през деня и през ноща, както и много други животни. Нещо, което си виждал е Светлина,но нещо, което не си виждал е Тъмнина.
Погледни вечер към Небето и се загледай в Звездите. Ако се вгледаш ще видиш, че 99% от небето е Тъмнина (Космос). Звездите, всички планети и всички физически обекти са едва под 1% от Безкрайния Космос. В 99% Космоса е Тъмнина. Учените все повече започват да говорят и откриват неща за Тъмната Материя и колко много енергия има в нея. Всичко което виждаш отразява светлината или го виждаш, защото спира светлината. (примерно обувките ти или Луната) Не виждаш въздуха, но ако има прах можеш да го видиш. Не виждаш светлината, виждаш това, което спира светлината. ( Така работи окото, това е и възприятието ти)
На Мрака не му пука, позволява на Светлината да премине през нея.

Piliminchi в момента нещо те спира. Под нещото те спира имам в предвид тялото ти те спира, жена ти те спира, мъжа ти те спира, работата ти те спира. Тъмнината е нещо Безкрайно и ако се отвориш за това, и се докоснеш до това Безкрайно нещо, само тогава усещап вкус на Свобода. Piliminchi в момента си като Светлината, отскачаш от разни неща и ставаш значим само като се блъснеш в нещо. Мрака е Безкраен и не можеш да се блъснеш в него :D хаха
Дори да имаш много мощна светлина ако нищо не я спира е без значение, защото никой няма да я усети. Само, като нещо я спре става значима.
Цвета на Нищото е Тъмнината. Но точно Нищото(не материалното) "придържа" физическото във Вселената. Нищото нищува, както казва един приятел... хаха Всеки ден Почитам и правя поклонение на Празнотата/Нищото, което ме свързва с Вселената и ме хармонизира със Съществуването.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 888
Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
Has thanked: 1352 times
Been thanked: 1220 times

Всичко е подчинено на гравитацията. Темата е необятна.
https://www.youtube.com/watch?v=bE2EiI-UfsE
completely mad
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Мнения: 127
Регистриран на: 05 Мар 2020, 15:09
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Пичове.Взех си един чайник който отгоре на гърлото е с една ,,чашка”(има тук таме някоя малка дупчица).Мисълта ми бе да сложа вътре от нашия плод и да го пия след това.Ще има ли ефект?
🍀
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3203
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7136 times
Been thanked: 4758 times

senakmz написа: 18 Окт 2021, 14:52 Пичове.Взех си един чайник който отгоре на гърлото е с една ,,чашка”(има тук таме някоя малка дупчица).Мисълта ми бе да сложа вътре от нашия плод и да го пия след това.Ще има ли ефект?
С вода ли? Мисля, че няма да се получи съвсем, защото се разтваря в мазнина или спирт или друг вид разредител, а не във вода. Но някакъв чай полезен може и да се получи🙂Ако искаш да те хваща опитай изпитаните екстракции, пък ако имаш излишен трим и тн пробвай един чай във вода просто да кажеш как е на вкус и тн.
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Мнения: 127
Регистриран на: 05 Мар 2020, 15:09
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Inna написа: 18 Окт 2021, 17:22
senakmz написа: 18 Окт 2021, 14:52 Пичове.Взех си един чайник който отгоре на гърлото е с една ,,чашка”(има тук таме някоя малка дупчица).Мисълта ми бе да сложа вътре от нашия плод и да го пия след това.Ще има ли ефект?
С вода ли? Мисля, че няма да се получи съвсем, защото се разтваря в мазнина или спирт или друг вид разредител, а не във вода. Но някакъв чай полезен може и да се получи🙂Ако искаш да те хваща опитай изпитаните екстракции, пък ако имаш излишен трим и тн пробвай един чай във вода просто да кажеш как е на вкус и тн.

млякото броим ли го за разтворител? По-високо маслено ?
🍀
Публикувай отговор