Не съм съгласна с теб даже мога да ти го демонстрирам. В бокса ми влажноста играе между 60 и 70% ако искаш мога да сложа два буркана вода под лампата и ще ти пратя снимка смед 30 минутиShevica написа: ↑16 Сеп 2021, 20:12Това са митове и легенди , от съдове с водя или влажни кърпи и т.н нама ефектBG Sun_Rise написа: ↑16 Сеп 2021, 19:27 За овлажняване просто сложи два буркана с вода вътре в палатката за да се изпарява водата и да имаш влажност...![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
BuTaMuH #2
- BG Sun_Rise
- Градинар

- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 352 times
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Не е голяма работа че не е 70%. Поне за моя сорт не му се отрази по никакъв начин. Виж голяюата влажност в цъвтежа. Е това вече е биг проблем
- BG Sun_Rise
- Градинар

- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 352 times
Честно казано не ми се заяжда с теб. Нито те знам нито те познавам, нито пък ти мен. А и честно казано съм леко пораснала за такова детско заяждане.Shevica написа: ↑16 Сеп 2021, 21:00Явно ти си открила топлата вода , другите хора са глупаци да ползват овлажнители а не по една кофа с водаBG Sun_Rise написа: ↑16 Сеп 2021, 20:37Не съм съгласна с теб даже мога да ти го демонстрирам. В бокса ми влажноста играе между 60 и 70% ако искаш мога да сложа два буркана вода под лампата и ще ти пратя снимка смед 30 минутиИма много фактори които влиаят на влагата , но понеже си опитна няма да ги споделя .
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Shevica няма как всички да сме на твоите знания...някой ден..дай боже може и да те догоним ама трябва тренировки многоShevica написа: ↑16 Сеп 2021, 21:20Според мен трябва да имаш опит за да съветваш , а ти сама се определяш като наичнаеща и вследващия момент като ти се каже , че говориш глупости веднага се обади егото. Каква ми е ползата да се заяждам с теб ? Ако си толкова уверена в знанията си , нека си сравним резултатите ?BG Sun_Rise написа: ↑16 Сеп 2021, 21:09Честно казано не ми се заяжда с теб. Нито те знам нито те познавам, нито пък ти мен. А и честно казано съм леко пораснала за такова детско заяждане.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не се карайте, аз си простирам пранетата в гардероба
Има снимки тръгвам да кача и гледам гащи хаха и не ги качвам
Да, с купи с нещо гъба в тях се увеличава малко. Ако човек няма овлажнител...Може да се пръскат цветята чат пат или наоколо...
.. Е, ясно че овлажнител най добре. При мен пък е влажно, аз в цъфтеж трудно се оправям.....
.. Е, ясно че овлажнител най добре. При мен пък е влажно, аз в цъфтеж трудно се оправям.....
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Хахаах Каке, ами като си обличеш дрежките не ухаеш ли на разтителностInna написа: ↑16 Сеп 2021, 21:41 Не се карайте, аз си простирам пранетата в гардеробаИма снимки тръгвам да кача и гледам гащи хаха и не ги качвам
Да, с купи с нещо гъба в тях се увеличава малко. Ако човек няма овлажнител...Може да се пръскат цветята чат пат или наоколо...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Че то мирише суперBuTaMuH написа: ↑16 Сеп 2021, 21:44Хахаах Каке, ами като си обличеш дрежките не ухаеш ли на разтителностInna написа: ↑16 Сеп 2021, 21:41 Не се карайте, аз си простирам пранетата в гардеробаИма снимки тръгвам да кача и гледам гащи хаха и не ги качвам
.. Е, ясно че овлажнител най добре. При мен пък е влажно, аз в цъфтеж трудно се оправям.....![]()
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Миризмите почват 2+ в цъфтеж cmon
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Аз си поръчах овлажнител Deerma F628W за вегетацията, излезе ми 50 лева, заедно с доставката. Дадох над 1000 лева за всичко досега, още едни 50 лева не променят особено много ситуацията. 

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Това което говорите за влагата е много относително. На 1-во място от значение е какво е времето на вън. Когато имаме пренос на въздух от Атлантическия океан, времето тук е по влажно. Много зависи къде се намирате, ако сте на морето овлажнител не трябва, дори трябва влагоуловител. Ако бокса е в някой приземен етаж, също влагата е много висока.
При мен в София, ранна пролет ми е нужно да ползвам допълнително, но като обстановка, като тази в момента не. Затова не може да се каже, трябва или не трябва има много фактори в това уравнение.
Първите ми indoor не съм ползвал, и също съм слагал купи с вода, парцалчета и кви ли не щуротии, така освен да пренесете някоя зараза, не знам друго какво може да се направи. Аз изправям по 5 литра вода за 24 часа с овлажнителя, за да имам нужната влага в бокса, та ако съм с купа как ще стане този номер?
При мен в София, ранна пролет ми е нужно да ползвам допълнително, но като обстановка, като тази в момента не. Затова не може да се каже, трябва или не трябва има много фактори в това уравнение.
Първите ми indoor не съм ползвал, и също съм слагал купи с вода, парцалчета и кви ли не щуротии, така освен да пренесете някоя зараза, не знам друго какво може да се направи. Аз изправям по 5 литра вода за 24 часа с овлажнителя, за да имам нужната влага в бокса, та ако съм с купа как ще стане този номер?
.png)