Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Операция новобранец 2019 LED Grow

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3770 times

ne4o написа: ↑04 Юни 2019, 09:38 Аз съм ползвал синджир и телени куки,евтино и удобно и трайно
Аз също така процедирам, след като един път ми падна осветлението на клонингите. Ползвам S образна кука, като на снимката и възможно най- тънкия синджир.
s-obrazna-kuka-s-kuka-fixator-bg-650x650.jpg
s-obrazna-kuka-s-kuka-fixator-bg-650x650.jpg (46.64 KiB) Преглеждано 2952 пъти
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Преди около 30тина часа ги бях забучил, днес са се излюпили вече!

От 7 бройки видях 5 напълни излезли, едната тъкмо буташе почвата (до няколко часа е излязла и тя) 7мата за сега няма признак, но може да излезе и тя.

Днес по-късно ще им цъкна вече лампата, та въпроса ми е колко г/д сантиметра да е от върховете? 20-30? И да започвам с роот храната, нищо друго.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Никаква храна и лампата далеч. Няма ли препоръки от производител. Аз бих ги сложил МИНИМУМ на 50-60см тез ледове и си мисля че е малко и това. Отделно няма какво да ги бавиш лампата по най бързия начин.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ninja релакс малко брат, моляте. Как си го представи, че още от показването ще ги запукам на някви вещества? Имах в предвид, че в началото единствено роот ще им давам..

Малко снимки от днес.

Ден 1
Прикачени файлове
Така изглежда цялостно с цъкната лампа<br />Пс. Лампата е на около 50см
Така изглежда цялостно с цъкната лампа
Пс. Лампата е на около 50см
Някой може ли да каже това нормално ли е така да е жълто? Не се сещам да съм виждал така новородени до сега или съм им държал повече влага?
Някой може ли да каже това нормално ли е така да е жълто? Не се сещам да съм виждал така новородени до сега или съм им държал повече влага?
IMG_20190606_222401.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Никога не съм виждал такива бебета, не е нормално това.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Може би преполиваш.Остави ги хубаво д а съхната,ко трябва може да пробиеш кофичките и отсрани да влиза въздух и да ги подухва вента…...Мен ми се е случвало да с амалко жълтикчи като бебета,сигурно затова от премокряне,после са се оправяли.....
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

На какво разстояние ти е панела от цветята? На мен поне на снимката ми изглежда да е прекалено близо. Виж какво дава производителя, като разстояние от цветята. В момента не трябва да по близо от 75см.

Seedling to day 7: 30 inches/76 cm from the top of the plants

• Day 7 to Stretch: 24 inches/60 cm

• Stretch Phase: 18 inches/45 cm

• Flowering Phase: 12 inches/30 cm
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ветре, няма ли да се издължът много, ако е толкова на високо. Сега без да съм го мерил с рулетка е на около 50см.

Много е кофти без регулируеми окачвачи.. И днес ще изкара така, утре ще го мисля. Благодаря за мнението.

Пс. Жълтите бебета станаха зелени.
Има два вариянта от които според мен са станали така жълти целите.
1. Висока влага по време на излюпването(капвах им 2 пъти по малко вода докато се покажат)
2. За това, че когато са излезли над почвата е нямало светлина за некъв период от време докато им я включих.

Мир
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Аз не съм гледал с ЛЕД, обаче бих се съобразил с това което дава производителя. На нови бебета държа MH лампата ( 400 вата) на 60-70 см, някой се сгърчват от по- близо, въпреки оптималната температура и влага. Така ги държа поне 10-на дни и след това я свалям на 50см и по- близо с нарастването на цветята.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Колко дни бяха без светлина след показването, Според мен е от това. Примерно нещо свързано с липса на хлорофил и фотосинтеза. А и като казваш, че почват да позеленяват вече.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”