Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не съм казала нищо за вкус аз. Просто е излишно толкова концентриран азот на гранулки да отдава до късно.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Меласата се измерва в милилитри. Ако искаш да мериш колко тежи ти трябва везна. Една супена лъжица е около 15 мл. аз така я давам, както си го написал ти.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Да де не съм цъкнал 1 преди 5 моя грешка и да май точно от твоите мнения бях чел че така се дава една супена на 5 л. Благодаря!
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Аа и друго забравих да попитам как я разтваряте тая меласа сега реших да си направя малко да пия с прясно мляко че така пише става с вода и прясно мляко ми то я бърках 5 минути и пак не се разтвори хубаво???
- Vetrushka
- Ветрушка

Аз винаги си я разтварям в по топла вода и после я сипвам в бутилката за поливане. Когато я ползвам на вън си правя по силен концентрат в 2 литра бутилка и на мястото сипвам по кофите за поливане, иначе няма как да я разтворя в студената вода от реката.Criminal написа: ↑08 Юли 2021, 11:18Аа и друго забравих да попитам как я разтваряте тая меласа сега реших да си направя малко да пия с прясно мляко че така пише става с вода и прясно мляко ми то я бърках 5 минути и пак не се разтвори хубаво???
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте пичове.Сутрешна инспекция,която леко ме изненада в негативна насока.Вмера ги полях с горе-долу 130-150л-8 бройки.Във водата имаше и добавки.На едно от тях му липсваше азот и го поръсих с пилешки тор от магазина,другите да не се сърдят и на тях им пръснах ей така да вкусят леко,но това което трябваше уж да го оправя с азота,не се е оправила очевидно(поне за 24 часа)(прилагам снимка 1и3).На 2рата снимка ще видите,някак си в централната част по-светло а по диаметъра по-тъмно-защо? или е от сорта?Другият проблем-На снимки 4,5 и 6 са едно и също растение-горните му листа направо са се изчанчили настрани по вертикала-Защо? и как да го оправя?на другата снимка-3-се вижда пък (само едно листо е така),може би преполиване? или недостиг на вода?
- Vetrushka
- Ветрушка

Защо не си ги изчистил до сега от долу? Когато са оставени така, при поливане, при по силен дъжд се цапат листата, а по този начин могат да се пренесат лесно и най - различни неприятели. За 24 часа, няма как да се оправи, а аз все още не мога да разбера къде го виждаш този азотен дефицит. Това са стари листа и просто им е дошло времето да се скапят. Новия растеж, когато е интензивен е напълно нормално листото в средата да е по светло и с по - тъмни крайчета, до 2-3 дни ще се изравни цвета, това е нормално.
Ето как съм ги изчистил при мен, растението на снимката е високо около 150-155 см. и в първите 20-30 см е изчистено от всички листа и малки разклонения. Виждам, че са ти мокри листата, това го прави само сутрин, когато е много рано, да имат време да изсъхнат или вечер, когато вече не ги грее слънцето.
Ето как съм ги изчистил при мен, растението на снимката е високо около 150-155 см. и в първите 20-30 см е изчистено от всички листа и малки разклонения. Виждам, че са ти мокри листата, това го прави само сутрин, когато е много рано, да имат време да изсъхнат или вечер, когато вече не ги грее слънцето.
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Благодаря за отговора.Уж ги бях позачистил отдолу,но ще мина още един път.Това дето му мисля,че липсва азот и нагоре почти до върха е пожълтяло.Какво ще кажеш за изкривените листа на върха?Vetrushka написа: ↑09 Юли 2021, 09:32 Защо не си ги изчистил до сега от долу? Когато са оставени така, при поливане, при по силен дъжд се цапат листата, а по този начин могат да се пренесат лесно и най - различни неприятели. За 24 часа, няма как да се оправи, а аз все още не мога да разбера къде го виждаш този азотен дефицит. Това са стари листа и просто им е дошло времето да се скапят. Новия растеж, когато е интензивен е напълно нормално листото в средата да е по светло и с по - тъмни крайчета, до 2-3 дни ще се изравни цвета, това е нормално.
Peyote Zkittlez5.jpg
.png)