Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

DNA Genetics и още нещо

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Vetrushka написа: 22 Май 2019, 13:57 Няма да го убиеш за няколко поливки, просто grow-a вече не ти е органичен. Bio Blombastica не е добър вариант, от много хора съм чувал, че не става. По спомен, той е в жълта опаковка, а другия е в лилава. Лилавия е много хубав продукт, само, където не е органичен.
Ясно,еми да лилавия е :lol: .Карай,поне гроуа няма да е почти чиста химия,както по принцип правя,а само това.Забравих да спомена,дългото съм на 70% сигурен,че ще го бъде,не е вадило нови топчета :passg:
Keep on growing :stone:
Аватар
blah
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times

По мое мнение Блумбастика е най-добре да го спреш на този етап, най-добре го дай на два пъти в началото на 4 и 5 седмица от цъфтежа, ще им подейства като бустер, в момента растенията нямат нужда от него, а и се забелязва леко изсветляване на връхчетата на листата, което е ранна индикация за бърн. Успех.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

blah написа: 22 Май 2019, 19:50 По мое мнение Блумбастика е най-добре да го спреш на този етап, най-добре го дай на два пъти в началото на 4 и 5 седмица от цъфтежа, ще им подейства като бустер, в момента растенията нямат нужда от него, а и се забелязва леко изсветляване на връхчетата на листата, което е ранна индикация за бърн. Успех.
Видял съм връхчетата,но това предполагам стана,защото сложих малко повече основна храна,този пост е края на 4та седмица,начало на 5та-използвам препарата по предназначение и не слагам пълна доза все още,точно заради връхчетата понеже не съм сигурен дали е бърн.Не на всички растения са бърнати връхчетата,някои пък им полилавяха добре дръжките,нали знаеш всяко растение си има неговите си нужди :lol: .Бърнати връхчета може също така и от светлината да се предизвикат,особено на върховете на по-високите,може също така и от недостиг на калий,пак изгарят по подобен начин.Ако връхчетата се изпънат нагоре тогава вече е сигурен бърн,ще ги следя внимателно просто и така.Всичко си е по план засега,благодаря за съвета. :stone:
Аватар
blah
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times

Aз ти вадя 2 седмици пред цъфтеж, така както ти ги броиш значи 6 и 7-а седмица. Силно се съмнявам да е от силна светлина или недостиг на калий, след като всичко дето им даваш е тъпкано с калий, a фосфора остава на заден план, от там ти идват и лилавите дръжки, трябваше едно гуано да вземеш.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

blah написа: 23 Май 2019, 09:21 Aз ти вадя 2 седмици пред цъфтеж, така както ти ги броиш значи 6 и 7-а седмица. Силно се съмнявам да е от силна светлина или недостиг на калий, след като всичко дето им даваш е тъпкано с калий, a фосфора остава на заден план, от там ти идват и лилавите дръжки, трябваше едно гуано да вземеш.
Да,сигурно е лек бърн,просто казах и други възможни причини.С калий за някой може да е тъпкано,за някой може да не е тъпкано.Имам 3 растения с лек бърн,2 с лилави дръжки и няколко, на които абсолютно нищо им няма,както казах,всяко растение с нуждите си,просто не ми се занимава да правя отделен коктейл храна за всяко едно.

А защо ми вадиш две седмици,да не би да имаш предвид,че ако трябва да цъфтя 9 седмици,трябва да започна да броя от 14ти ден 12/12,което ги прави общо 11 седмици 12/12 ??
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Край на 5та седмица цъфтеж
Главите добре се заформят,особено на скиталса много ми харесва как се получават,спряха да се стречват вече,а и торовете почти свършиха.От блумбастика имам за още една поливка и от там нататък само bio thrive,минерал маджик и меласка.
Само двечки бяха леко бърнати,иначе вече всичко си е ок.
IMG_5268-min.JPG
IMG_5270-min.JPG
IMG_5271-min.JPG
IMG_5273-min.JPG
IMG_5274-min.JPG
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Чудно,ех че яко!А онова ,дето се изхермяше какво стана,като гледам си е там,значи не е продължило?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 30 Май 2019, 11:34 Чудно,ех че яко!А онова ,дето се изхермяше какво стана,като гледам си е там,значи не е продължило?
Да,остава си.Всеки ден го пощя и оглеждам отвсякъде,то проблема беше в дъното на най-малките главички,нагоре всичко си е ок засега.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

И при мен е ставало точно така. При началото на цъфтежа тръгват и топки на долните два-три реда глави, махам ги и след това всичко си е наред, няма повече топки. Защо става така не знам, но може да е свързано със сорт и фенотип, защото от три семки от един и същ сорт две се изхермиха, а другите сортове - не.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Край на седмица 6,ден 72
Главите почват да се втвърдяват,високото и още някои трябваше да позавържа с тел,че лежаха едно върху друго :lol: .Миризмата се позасили в началото на седмица,сега не мирише чак така,не знам защо.Zkittlez-са супер много ме кефи как се получава,а холито,въпреки че бях скептично настроен,заради кофти генетиката,ще си изкара пак доста добри цветове.Вмомента са само на Bio thrive,mineral magic и меласка.
Прикачени файлове
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Polyploid връх
Polyploid връх
IMG_20190518_185448-min.jpg