Здравейте,
За първи път поствам в този форум!
Колкото и странно да ви прозвучи, никога не съм използвал наркотични вещества през живота си. Имам здравословен проблем но лекарствата не помагат. От дълги години се боря с този проблем, който буквално погуби живота ми. Наскоро, по някаква случайност попаданах на едно видео на Ричард Бранд за псилоцибина. Заинтригувах се, че може би има светлина в тунела. Реших да опитам с микродозиране. За няколко дни изгледах и изчетох доста по темата, но ми се струва че едва съм одраскал повърхността. Целта ми не е духовно извисяване или забавни пътувания, а поносимо съществуване.
От форума разбрах, че мицела минава без проблем, а за боксовете е на късмет. Основен проблем проблем при мен е, че не мога да се грижа за гъби, аз едва се грижа за себе си. Идеята ми е да поръчам "трюфели". По мой, груби изчисления един пакет от 15г ще ми стигне за 2 месеца микродозиране. Искам поне да опитам, може и да не ми понесат, но се надявам да се получи.
Въпросите ми са следните:
1. Ако поръчам "трюфели" през холандски сайт, пратката ще мине ли или има риск да бъде конфискувана?
2. Ако пратката бъде конфискувана, това ще ми създаде ли проблеми с властите?
3. "Трюфелите" могат ли да бъдат изсушени? Няма как да изтраят пресни в продължение на 2 месеца нали така?
Благодаря за вниманието!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
.png)