Здравейте .. от няколко дена , някои от партизанчетата ми имат кофти пожълтяване е извиване на връхчетата. Осветлението ми е T5 луменисцентен панел с 2 пури , на около 25см. Температурата ми е около 26 градуса и влага 50. Поливам ги само с престояла вода
, нямам Ph метър .. на какво може да се дължи.. дефицит ?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Помощ ! Пожълтяване в краищата..
-
Fashionfox
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Според мен не ги изчакваш да изсъхнат на пълно и от там идва проблема. На корена му трябва въздух за да диша, когато не оставяме да изсъхне той се задушава и растението показва дефицити. Според мен го пресей в малко по голяма саксия, като внимаваш да не нараниш корените. Вземи и някакъв стимулатор за корени, без значение от марката. Или го остави хубаво да олекне саксията, по това се ориентираш дали е за поливане.Fashionfox написа: ↑12 Май 2021, 14:11 Здравейте .. от няколко дена , някои от партизанчетата ми имат кофти пожълтяване е извиване на връхчетата. Осветлението ми е T5 луменисцентен панел с 2 пури , на около 25см. Температурата ми е около 26 градуса и влага 50. Поливам ги само с престояла вода
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Аз съм на същото мнение, прекалено много поливане.Vetrushka написа: ↑12 Май 2021, 14:15Според мен не ги изчакваш да изсъхнат на пълно и от там идва проблема. На корена му трябва въздух за да диша, когато не оставяме да изсъхне той се задушава и растението показва дефицити. Според мен го пресей в малко по голяма саксия, като внимаваш да не нараниш корените. Вземи и някакъв стимулатор за корени, без значение от марката. Или го остави хубаво да олекне саксията, по това се ориентираш дали е за поливане.Fashionfox написа: ↑12 Май 2021, 14:11 Здравейте .. от няколко дена , някои от партизанчетата ми имат кофти пожълтяване е извиване на връхчетата. Осветлението ми е T5 луменисцентен панел с 2 пури , на около 25см. Температурата ми е около 26 градуса и влага 50. Поливам ги само с престояла вода
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Fashionfox
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Поливам ги през 3,4 дни ... Ако ги оставя да изсъхнат добре , ще живнат ли ?
.png)