Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

DNA Genetics и още нещо

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Готина техника е мрежата,но не съм се решавал да го правя.Ако бяха 4-5 растения,да щеше да е яко да изпълня целия квадрат с върхове.Може за бъдеще да го пробвам.А и няма да станат толкова високи,че да е проблем,опъвам ги с телчета,а ако не е достатъчно ще супер-кропна и ако това не е достатъчно,мога да махна тухлите под тях и да сложа някакви чинии.
Благодаря за съветите :passg:
Keep on growing :stone:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Аз не ползвам мрежа и няма и да ползвам.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Седмица 3 ден 49
Камерата още ми е прецакана,за другата седмица вече ще са добре снимките :lol: .Добре се стречват скиталсите в дъното и два броя от холито. Ама.. това високото вдясно се изхерми якооо,добре че го видях навреме и обрах всички топчици или поне така си мисля,бяха към 10-15 от средата надолу,затова и не съм ги видял нагоре всичко си е ок.Другите са си добре,огледах ги всичките.Доста разочарован съм,очаквах за тези пари да видя готина генетика,ама уви...Яд ме е,че не сложих повече скиталси,структурата им е перфеткна,връхчетата които им се заформят много ми харесват.От холитата почти всяко едно си има негова си лека мутациика-цепване на разклонения,Poliplody връх имам даже,странни листа,а пък рояла е бомба..както и да е...дано поне тревата да е готина :lol: .
20190428_104221-min.jpg
20190428_104227-min.jpg
20190428_104233-min.jpg
20190428_104245-min.jpg
Аватар
blah
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times

Здравей, според мен хермито е най-добре да си ходи, една топка ще пропуснеш и ще си компрометираш труда, вероятността да продължи да образува плодници е голяма, тъй като е генетично предразположено. Успех.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

blah написа: 17 Май 2019, 09:35 Здравей, според мен хермито е най-добре да си ходи, една топка ще пропуснеш и ще си компрометираш труда, вероятността да продължи да образува плодници е голяма, тъй като е генетично предразположено. Успех.
Да да,така си е,само че с времето съм забелязал,че има разлика от това растението да се изхерми навсякъде на рандом по клоните и това растението да се изхерми на конкретно място в растежа си,заради голям вид стрес.Преди доста време ми се беше случило това с пълното изхермяне и навсякъде да има топчици,даже и по самите върхове,така съм съгласен,че трябва да се махне на 100% така и съм правил,НО този път отново е хермене заради стрес(резки студени и горещи температури,последната седмица така се получи).Топчетата бяха на конкретни места на дъното на растението,нагоре нямаше нищо,така че ще го пощя всеки ден за една седмица,ако продължи да вади ще го махна,но във всички предишни такива случаи са се оправяли,просто е трябвало много добре да огледам всяко едно разклонение и глави.Досега не съм имал опрашвания и семки от изхермени от стрес растения.Ще видим,другата седмица ще разберем остава ли тая девойка :lol:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да,и аз това щях да кажа,че ми се е случвало да се изхермят за момент и после да си продължат до самия край съвсем нормално.А има такива,които са си непоправими хермита от самото начало.:DНо да,трябва да внимаваш с нея,иначе е доста голяма и хубава и на мен сърце не би ми дало веднага да я махна:)Ами тя генетиката и може пак да си е готина откъм глави и напушване,но се случва да е нестабилно,те ползват селфнати и всякакви за родители,дори има сортове където въобще оригинално мъжко не участва.....
Аватар
blah
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times

То си е малко руска рулетка това с хермитата, действително може и да влезе и да извърви желания от нас път, но може и точно в крайната фаза когато се вижда вече върха да ти направи някой маймунджалък с някой банан, който много трудно ще видиш, имал съм такива ситуации, общо взето си е риск печели, риск губи. Ако беше регулар щеше да е друго, но фемките си го носят този херми геном в себе си, все пак от хермита са заченати и отключили се веднъж стават много по-чувствителни към стрес, дори имат склонността точно накрая да се изхермят, особено ако ги задържиш малко по-дълго, за това ако решиш да го запазиш го режи по-рано, тъкмо ще ти е идеално за през деня :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

И при мен в първи гору имах един автомат, който изкара топчета в началото на цъфтежа на няколко места, изкарах го на вън, махнах ги и повече нямаше до края. Но растението беше много по слабо, без аромат и ефекта беше по- слаб от нормалните вътре.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

край на 4та седмица
Малко гафче от моя страна,не знам защо бях крайно убеден,че блуумбастик е органична добавка и почнах да си храня,пък и исках да я пробвам ей така от любопитство и влизам аз в гроу магазините и гледам,че блумбастик си имало био версия ама кой да види :oops: .Надали ще е толкова проблем,то е 50 мл ще имам за 2-3 поливки само,надявам се да не убия "живота" в почвата си :lol: .Поливам с меласа,био блуум,био thrive,минерал маджик,даймънд блак и блумбастика.
Прикачени файлове
IMG_20190503_231818-min.jpg
IMG_20190503_231801-min.jpg
IMG_20190503_231749-min.jpg
IMG_20190503_231737-min.jpg
IMG_20190503_231721-min.jpg
IMG_20190503_231705-min.jpg
IMG_20190503_231648-min.jpg
IMG_20190503_231638-min.jpg
IMG_20190503_231621-min.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Няма да го убиеш за няколко поливки, просто grow-a вече не ти е органичен. Bio Blombastica не е добър вариант, от много хора съм чувал, че не става. По спомен, той е в жълта опаковка, а другия е в лилава. Лилавия е много хубав продукт, само, където не е органичен.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”