Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
ГроуБокс/Сушилня в ниша
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Прилича ми на моята Горила голд 2,която беше....пръчка:DДе да знам,може да било ЦБД сорт,но не напушваше въобще или много слабо.Имах и едно Манитоба медисин,нещо като ауто,но и то беше доста слабовато според моя вкус.Но това като че ли има повече трихоми,кажи как е после.Много е рошава,много време има.Яки тупалки иначе прави!За екстракция непременно си направи нещичко ако не ти се стори достатъчно яка за пушене(но дано пък да е,външния вид не е единствен критерий).
-
kambera
- Градинар

- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 116 times
Каквото и да е, вече е към финалаInna написа: ↑21 Яну 2021, 11:15 Прилича ми на моята Горила голд 2,която беше....пръчка:DДе да знам,може да било ЦБД сорт,но не напушваше въобще или много слабо.Имах и едно Манитоба медисин,нещо като ауто,но и то беше доста слабовато според моя вкус.Но това като че ли има повече трихоми,кажи как е после.Много е рошава,много време има.Яки тупалки иначе прави!За екстракция непременно си направи нещичко ако не ти се стори достатъчно яка за пушене(но дано пък да е,външния вид не е единствен критерий).

- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Изчакай да узрее добре. След 3 седмици съо може да не е готова за това най-добре след 2 седмици качи отново снимки. Хубаво е последните 2 седмици да е само на вода за оптимален вкус.
-
petarpetkovv74
33. Ще се радвам и на други мнения по темата. Благодаря!
-
Inna
- Marijuana Mom

Търсих къде и тук за нишите ми се стори подходящо да си пусна какво си направих в едно ъгълче под един шкаф.Това ми е нишичка за дребните цветя/кактуси,защото нямам къде на светло да ги редя тях,а големите са там на прозорец поне.Това е ледче 5в,за 5те си вата доста свети!
Е глави на него няма да станат.Якото му е,че има няколко цвята,топло,средно и студено(тази е студената,защото ми седи на око най-светло.А пък може и да се намаля,може би ще пробвам и гъби на него.Върши им добра работа,откак съм ги прибрала за зимата са на него.Идеално ще е за клонинги и малки бебета до някое време.Може би ще го ползвам за дребен градински разсад преди парничето,когато цветята са навън,чушки нещо да подкарам.....
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1016 times
Доста свежарско, Инче! А проблеми с влагата имаш ли из жилището? Аз обмислях 1 стелт разсадник, но тс 1000 панела на мархидро ми идва голям, а тс 600 не ме устройва поради липсата на димер. Ти като по - опитна знаеш ли димируеми лед панели за микрогролчета? Защото следващия ми бокс се очертава да е на площ 40 на 40см
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

Еми то и аз съм притежавала само тези панели,нямам голям опит също с тях,само съм гледала из нета.....Сега еидях в сайта на Марса,че имаха хубава такава от новите пак 150 вата,но ще е много по-яка от тия ТС.Аз бях с две ТС-та точно,едното не се намаляше и беше много тъпо.ФЦ нещо си,най-мъничката им виж.Има иначе из нета много интересни,аз доста гледах напоследък.Точно и аз за тесничко,но исках да набия нещо,което после да мога да ползвам с цял комплект.Имаше и едни Vivosun май бяха,с едни плоск панелчета,които изглеждат много удобни и минимално място заемат.Също Спайдър фармър имат едно към едно с Марс.Има и всякакви други китайщини.Peggy Zina написа: ↑13 Дек 2025, 00:48 Доста свежарско, Инче! А проблеми с влагата имаш ли из жилището? Аз обмислях 1 стелт разсадник, но тс 1000 панела на мархидро ми идва голям, а тс 600 не ме устройва поради липсата на димер. Ти като по - опитна знаеш ли димируеми лед панели за микрогролчета? Защото следващия ми бокс се очертава да е на площ 40 на 40см![]()
Да,имам проблеми с влага.Но при мен работи отопление и се нагаждат горе долу нещата....Междудругото новата лампичка пече малко повечко от двете по 150,да се има предвид нвкой ако ще я ръга в такова тясно място 300в.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Но пък за такива нишички и местенца за разсад и др има много пододящи лампички дори по нашите хипер маркети. Много решенийца всякакви,единични,лентички.....
.png)