От къде мога да купя семена.
И имали проблеми с влизането им в България.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
second time growbox
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Мерси момчета днес мисля да ги топирам тогава мисля ,че не е рано или късно .
За вегетацията да и аз мисля към 5 седмици за да мога да топирам още веднъж другата седмица и после след още 1 седмица да ги пусна 12/12.
Незнам до колко е добър плана ми . Ако някой вижда нещо нередно в мислите ми моля да каже . Мерси пак !
За вегетацията да и аз мисля към 5 седмици за да мога да топирам още веднъж другата седмица и после след още 1 седмица да ги пусна 12/12.
Незнам до колко е добър плана ми . Ако някой вижда нещо нередно в мислите ми моля да каже . Мерси пак !

- mravkatrevoman
- Градинар

- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 2320 times
Аз лично бих дал повече от 5 седмици на растение в 25 литров съд,което ще е топирано два пъти.Пък и бокса ти е голям,по-голям от моя даже,няма нужда да ги сбиваш толкова с 2 топирания.Ако питаш мен топираш един път,даваш минимум 35 дена вег. и след това правиш лек Lollypop-орязваш най-долните разклонения,за да концентрираш развитието нагоре.mravkatrevoman написа: ↑20 Фев 2021, 10:50 Мерси момчета днес мисля да ги топирам тогава мисля ,че не е рано или късно .

Keep on growing 
- mravkatrevoman
- Градинар

Spiral написа: ↑20 Фев 2021, 17:07Аз лично бих дал повече от 5 седмици на растение в 25 литров съд,което ще е топирано два пъти.Пък и бокса ти е голям,по-голям от моя даже,няма нужда да ги сбиваш толкова с 2 топирания.Ако питаш мен топираш един път,даваш минимум 35 дена вег. и след това правиш лек Lollypop-орязваш най-долните разклонения,за да концентрираш развитието нагоре.mravkatrevoman написа: ↑20 Фев 2021, 10:50 Мерси момчета днес мисля да ги топирам тогава мисля ,че не е рано или късно .
Незнам до колко е добър плана ми . Ако някой вижда нещо нередно в мислите ми моля да каже . Мерси пак !![]()
топирах 2те малките им махнах само връхчетата а големите 2 им махнах и по 1 ред листа ( уж да вървят заедно ама може и да е грешка вие ще кажете ,че аз така и не открих информация как е най правилно да се направи и тн изгледах доста клипове и накрая май се обърках повече) .

- mravkatrevoman
- Градинар

- mravkatrevoman
- Градинар

Може ли малко повече инфо : размери на бокса , използвани лампи и торове .

- mravkatrevoman
- Градинар

Ъпдейт. Ден 35
В края на тази седмица ще ги пусна да цъфтят .
Поливам с меласа и биобиз по схема (фиш,гроу,хевън,активера,калмаг).
Температура максимум 25-26градуса, влажност малко под 60%.
В края на тази седмица ще ги пусна да цъфтят .
Поливам с меласа и биобиз по схема (фиш,гроу,хевън,активера,калмаг).
Температура максимум 25-26градуса, влажност малко под 60%.
- Прикачени файлове
-
- задното блубери
- foto_no_exif (1).jpg (55.67 KiB) Преглеждано 1403 пъти
-
- foto_no_exif (2).jpg (55.99 KiB) Преглеждано 1403 пъти

- mravkatrevoman
- Градинар

Някъде нещо бъркам .
Не ми харесва много как вървят имам предвид не са както на другите градинари някак си са много разпръснати при мен макар че аз не търсих този ефект-да станат много збити,но не и толкова "разхвърлени" ако някой има идея къде ми е грешката моля да сподели мнение .
Не ми харесва много как вървят имам предвид не са както на другите градинари някак си са много разпръснати при мен макар че аз не търсих този ефект-да станат много збити,но не и толкова "разхвърлени" ако някой има идея къде ми е грешката моля да сподели мнение .

.png)