Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Criminal написа: 31 Яну 2021, 17:30
Focktor написа: 31 Яну 2021, 15:40 Мисля,че си направил непростимото.
Ако,аз бях админ,щях да те банна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И кое е недопустимото приятел? Бях остър за което се извиних не бях прав за това!
Criminal, братле ми харесва как звучи. Благодаря ти! :)
Споко, Focktor се шегува. :)
Както се вика, добре, че Focktor не е админ, че и мен щеше да банне :D

П.П. Focktor и аз имам странно чувство за хумор.

П.П2 Като измия чиниите ще си направя една дръпка от бонга на Мира :D Да се почерпя, че днес оцелях след, като за 1-ви път пих отрова от кобра. Абе заслужава си да го отпразнувам със здраво напушване. :D
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

firstcitizen написа: 31 Яну 2021, 17:49
Focktor написа: 31 Яну 2021, 15:40 Мисля,че си направил непростимото.
Ако,аз бях админ,щях да те банна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И кое е недопустимото приятел? Бях остър за което се извиних не бях прав за това!

П.П2 Като измия чиниите ще си направя една дръпка от бонга на Мира :D Да се почерпя, че днес оцелях след, като за 1-ви път пих отрова от кобра. Абе заслужава си да го отпразнувам със здраво напушване. :D
Хахахахахах отрова от кобра аз си мислих че съм луд ама ти май си по-луд от мен,казвам го с хумор да не си помисли някой че пак обиждам или се дървя.. Ама ти наистина ли отрова от кобра?? 😮
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Еееехееее споко споко.......да ви са оплача ...вчера ми извикаха кук.ите щото им миришело в тоалетните....комшиите ....пушихме един дебел и сме забравили вентилоторчето в банята да дърпа....хахахах.....амиии както седим и се звънни....полиция..и се почна.ама опита ни е голям и си имаме система от години....алгоритъм....спаси пак за пореден път.Слава тебе господи разминаха ме се.....коза излетя в долна та терасата при наш агент.Пазете се щото за едно пушене в къщи вече стават проблеми с закона.......fuck the system..!!!!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Criminal написа: 01 Фев 2021, 00:04
firstcitizen написа: 31 Яну 2021, 17:49

Хахахахахах отрова от кобра аз си мислих че съм луд ама ти май си по-луд от мен,казвам го с хумор да не си помисли някой че пак обиждам или се дървя.. Ама ти наистина ли отрова от кобра?? 😮
Под никакъв предлог не съветвам никой да употребява отрова от кобра или каквато и да е друга отрова, или забанена субстанция. Това е опасно за живота и здравето!

Със сигурност съм луд, но лудостта е моят мотор :D Отровата от кобра я дават, че е полезна при психични заболявания, слабо сърце и т.н.. Както и ще споделя, че е много по-безопасно да се пие, отколкото, като я инжектира змията чрез ухапване, а и аз я разреждам много. Въпреки, че е много разредена я усещам в тялото си.
Ще видим дали ще ми помогне за психичните заболявания хахах :D Днеска я пих за 2-и път. Пия я, защо се опитвам тялото ми да заякне, както и да аабавя дишането си и метаболизма си за да имам по-силни изживявания в Медитацията за да мога да издържам по-дълго време в състояние на Самадхи :D Определено ще се получат нещата с отровата от кобрата, само трябва тялото ми да се адаптира. Кръвта се съсирва повече от отрвата и понеже е по-гъста се движи по-бавно през венте и органите, което забавя жизнените ми функции. Понякакъв начин отровата от кобрата изсмуква живота от мен, но ме кара да се чувствам много жив. Усещам тялото си по-живо, сетивата са ми по-изострени и реагирам различно на елемнтите.
Първият ден като я пих усетих пробождаща болка в гърлото и парене, а след което усещане, че все едно някой ме души за връта. След което усещах болки в лявата страна на мозъка, лявата ръка, и от лявата страна в сърдечната област. Както и усещам повече студа.
Вторият ден от пиенето няма я болката в главата и душащата болка, както и болката в сърдечната област я няма. Но усещам болка в лявата ръка и болка във вътрешните ми органи. :D Също така забелязах силно слюнкоотделяне. Желание да стояна на топло и че крайниците ми изстиват много по-бързо. Също така водата, огъня, земята и въздуха ги усещам по-различен и странен начин. Забелязвам, че и животните реагират по различен на присъствието ми.

Колкото и странно да звучи, но ми хареса и наркоманската ми душа желае още отрова от кобра (качулата змия) :D Но решил да вземам само по веднъж на ден и определена дозировка, защото дозата прави отровата :D

Между другото отровата от кобра има странно приятен вкус. Не мога да го определя точно на какво е вкуса й, но ми е приятен,

Също така змийската отрова не е нищо ново. Не случайно на символи за здравка грика, като болници и аптеки е изобразена змия овита около жезъл или чаша. Както и неслучайно Хермес и Хипократ ( бащата на медицината) са изобразявани с Кадуцей. (жезъл със змия)

Интересен факт е че голям асклепион на Асклепий е разкрит и в Древна Пауталия, сега Кюстендил, останки от подобни светилища са разкрити и на други места на територията на България.

Не съветвам и не стимулирам никой да пробва отрова от кобра!
Придържайте се към коза :D
Хипократ
Хипократ
hippocrates-a-brief-biography-and_4.jpg (44.51 KiB) Преглеждано 1756 пъти
Асклепий е богът на медицината и лечението в гръцката митология. Изображения на змията, преплетена около жезъла на Асклепий, често се използват като символ на медицината.
Асклепий е богът на медицината и лечението в гръцката митология. Изображения на змията, преплетена около жезъла на Асклепий, често се използват като символ на медицината.
Asklepios.3.jpg (55.58 KiB) Преглеждано 1756 пъти
Кадуцей
Кадуцей
caduceus.jpg (57.6 KiB) Преглеждано 1756 пъти
-symbols.jpg
-symbols.jpg (19.17 KiB) Преглеждано 1756 пъти
7259078.png
7259078.png (42.5 KiB) Преглеждано 1756 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Mezzazine написа: 01 Фев 2021, 20:15 Еееехееее споко споко.......да ви са оплача ...вчера ми извикаха кук.ите щото им миришело в тоалетните....комшиите ....пушихме един дебел и сме забравили вентилоторчето в банята да дърпа....хахахах.....амиии както седим и се звънни....полиция..и се почна.ама опита ни е голям и си имаме система от години....алгоритъм....спаси пак за пореден път.Слава тебе господи разминаха ме се.....коза излетя в долна та терасата при наш агент.Пазете се щото за едно пушене в къщи вече стават проблеми с закона.......fuck the system..!!!!
Добре сте отреагирали!!! И добре предупреждаваш да се пазим. Пазил те е 🙏
Запали една свещ (засади дърво), че да ти е светло !!!

Време е за легализация!!! Не само, че трябва да можем да си пушим във вкъщи, а и трябва да можем да си отглеждаме няколко растения за лични нужди !!!!
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Mezzazine написа: 01 Фев 2021, 20:15 Еееехееее споко споко.......да ви са оплача ...вчера ми извикаха кук.ите щото им миришело в тоалетните....комшиите ....пушихме един дебел и сме забравили вентилоторчето в банята да дърпа....хахахах.....амиии както седим и се звънни....полиция..и се почна.ама опита ни е голям и си имаме система от години....алгоритъм....спаси пак за пореден път.Слава тебе господи разминаха ме се.....коза излетя в долна та терасата при наш агент.Пазете се щото за едно пушене в къщи вече стават проблеми с закона.......fuck the system..!!!!
За такива поводи винаги държа бутилка вода в хладилника;) ......да ми е под ръка като дойдат.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

2-ри Февруари ( 02.02 )
Прикачени файлове
Ениачар-min.jpeg
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Хелоу приятели абе разглеждам сортовете на Humboldt и 2-3 сорта ми допаднаха ама ги няма в наличност в seedsman някой знае ли дали зареждат от тях или са спряли защото четох някъде тук че някой бил поръчвал чрез seedsman семена на Humboldt?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Criminal написа: 04 Фев 2021, 18:58 Хелоу приятели абе разглеждам сортовете на Humboldt и 2-3 сорта ми допаднаха ама ги няма в наличност в seedsman някой знае ли дали зареждат от тях или са спряли защото четох някъде тук че някой бил поръчвал чрез seedsman семена на Humboldt?
Гледал съм сортове на Humboldt Seed Organization точно поръчани от Seedsman, но беше отдавна. Най-вероятно няма налични и за това ги няма. От Seedsman пазаруват много хора от целият Свят и семената им са много пресни и за това определени сортове или банки със семена се дебнат, кога са налични, защото се изчерпват, като топъл хляб (явно и сортовете са хубави :D ) При мен редовно се случваше, че като има наличност аз нямам пари, като имам пари са изчерпани семената. Накрая успях да заделя пари за семена и ги издебнах, като са налични :D

Интересна снимка, която няма общо с коментара ти, просто я споделям, като спам :D
Bave-min.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Интересно каква е историята към тази снимка? Какво ги е накарало да се съберат толкова куки? Може би го разпитват как поддържа фигура? 😆Защото като ги гледам тях...... 😁
Публикувай отговор