Сееш на 24/0 след като са на 2-3 седмици намаляш на 18/6 и повишаваш нивата на фосфор и калии, голяма част от тях ще си покажят пола , но не всички.Inna написа: ↑15 Яну 2021, 10:40Ганджалориан, аз събирам добри идеи от всеки, който видя че го бива и че разсъждава, без оглед откога е започнал да гледаganjalove написа: ↑15 Яну 2021, 01:27Браво на кака Ина тя е най близо и тя печелиSofia Cannabis написа: ↑15 Яну 2021, 00:07
Браво Ина, много си близо и е много лесно.
Точно така няма връзка с объркване или ревегерират или клониране.
Това са клонинги които взех без да имат косми и се появиха при мен заради мен.все пак за нея е по лесно като има голям опит човек..гледа мисли 5-10 секунди и хваща правата посока а ние по зелените градинари гледаме по 1 минута и си мислим някви други неща
![]()
Та значи това точно не ми беше ясно. Може да опитам, дори малко да покажат по раничко пак би било от полза. Тоест София канабис ти си нарязал без да знаеш пола? И след това като храниш клонингчетата по описания от теб начин с по цъфтежни и тогава разбра и излязоха бързо мустаците? Защото мен ми се налага понякога преди да ги разпозная режа от всяко, пък после като разбера махам ако има мъжки. Защото ако ги чакам майките ехеее, а не обичам да ги пускам 12/12 и не ми се струва да се разбира по-бързо така. А от семка пак ли така? По бързо ще покаже?
След това режеш клонинги от тези които не са показали още и пазиш докато разбереш останалите какъв пол са. Това спестява много място и време.
.png)