Criminal написа: ↑04 Яну 2021, 17:07С дебитна карта. Ама мисля да си ги поръчам през сийдсмен за да взема безплатни бързаци защото мисля да гледам 50/50 бързи/ бавни. Аа имам въпрос преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?Josep92 написа: ↑04 Яну 2021, 14:33 Тези съм ги поръчвал през уебсайта на Барни, не на Сийдсмен. Исках да видя как седят и при тях нещата. Сийдсмен, казват че разработвали някаква нова програма за лоялност, какво ще й бъде специалното не зная, от много време я рекламират, а не се е появила още, по-запознатите да кажат.... Как ще плащаш поръчката?
П.С Ето снимка как ми излизат поръчките като тръгна да ги махам уж се махат но пак стоят.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Criminal написа: ↑04 Яну 2021, 17:20Изтрих ти снимката, защото не беше скрил/задраскал номера на поръчката...Criminal написа: ↑04 Яну 2021, 17:07С дебитна карта. Ама мисля да си ги поръчам през сийдсмен за да взема безплатни бързаци защото мисля да гледам 50/50 бързи/ бавни. Аа имам въпрос преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?Josep92 написа: ↑04 Яну 2021, 14:33 Тези съм ги поръчвал през уебсайта на Барни, не на Сийдсмен. Исках да видя как седят и при тях нещата. Сийдсмен, казват че разработвали някаква нова програма за лоялност, какво ще й бъде специалното не зная, от много време я рекламират, а не се е появила още, по-запознатите да кажат.... Как ще плащаш поръчката?
П.С Ето снимка как ми излизат поръчките като тръгна да ги махам уж се махат но пак стоят.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
firstcitizen написа: ↑04 Яну 2021, 17:26Опаа съжалявам моя грешка сега ще го скрия и ще я кача на ново ако някой може да ми каже какво да правя!Criminal написа: ↑04 Яну 2021, 17:20Изтрих ти снимката, защото не беше скрил/задраскал номера на поръчката...Criminal написа: ↑04 Яну 2021, 17:07
С дебитна карта. Ама мисля да си ги поръчам през сийдсмен за да взема безплатни бързаци защото мисля да гледам 50/50 бързи/ бавни. Аа имам въпрос преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
От няколко ни бумти в медиите, че Северна Македония планира да легализира отглеждането на 2-3 растения Канабис в домашни условия...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Супер, браво! 
Ами това и на нас може да се отрази. Може и това изведнъж да стане и при нас! 
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте може ли да ми предложите някой сортове за новобранци лесни за гледане ако може да са предимно индика с по къс цъфтеж бях си харесал толкова много семките на динафем quick kush-a което си е бързо OG и quick critical но явно няма да стане да се поръчат от сийдсман та ако имате някви идеи ще съм благодарен
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Ако правилно те разбирам SM-Seedsman видях сортаи го дават 60-65 дни за бране средата на октомври не мисля че е много бърз 
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Какво да ви кажа....Старая се да съм оптимист ноооооо. Те гонят дядовците по селата за десетина литра ракия пък какво остава за билката. Дебелогъзите чиновници да си вдигнат задниците,
Отделно и ползата за определени държавни органи от това канабисът да е нелегален, за да могат да си оправдаят съществуването си , като не можем да хванем тия с тонажите, да хванем десетина келемета с един фас и отчитането на дейност да върви. Какво стана с онзи който го хванаха с 300 кила бело?
Ако хипотетично се легализира, сигур ще го направят като акциза на домашната ракия - 2.20лв на литър до 30л, 4,40лв за всеки литър над 30-я. Извинявайте ама за тия цени трябва да ми зачислят двама митничари да ми копат лозето, да го пръскат, да го берат, после да го ронят чепка по чепка и на всяка бутилчица да й лепнат бандерол, защото хем плащаш егати акциза, хем не можеш да си продаваш произведеното в търговската мрежа.....
И в заключение дано доживеем легализацията, макар, че изтървахме шанса да ударим кьоравото........
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)