Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Това е Стефчо

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Стефчо е роден на 28 Август 2020 в прекрасен слънчев ден. Засаден е в бутилка от Корона (едно хубаво нещо да излезе от нея) и до ден днешен расте в нея. Оцеля след нападение на трипс, акари, белокрилки и някакви черни неща дето не ги знам какви са :P
Тааа Стефчо живее на балкон (открит) при моментните атмосферни условия -10С (понякога) и на пича нищо му няма :) няма такова кораво.... като тревата. Малко е дребен за възрастта си, но е разбираемо. Смятам да го бодна някъде другото лято ако не се затрие света до тогава....
И така, кажете здравей на Стефан
Wire 2020-12-04 at 9_43 PM.jpeg
Wire 2020-12-04 at 9_43 PM (1).jpeg
kambera
Градинар
Градинар
Has thanked: 183 times
Been thanked: 116 times

Хелоу Стефко... Евала :D :D :D
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Мъжко ли е? Какво представлява? Много яко! И няма дупка отдолу? Как го поливаш? Но няма ли да цъфне на тази светлина? Според мен няма да изкара така цяла зима чак, ама пък много интересно!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Въпреки името Стефчо, тя е момиченце :), а като сорт е Candy OG опитах е в началото да пробия дупки, но ми стана кристално ясно, че няма да стане :D полива се доста трудно/бавно но много рядко, като до сега съм го поливал 6-7 пъти макс :D
Изненадващо не цъфти, но има полови белези и това е прекрасен пример за това, че не е ОК да се отглежда на балкон, заради светлината от лампите.

Тези дни си го прибрах вътре, за да го украся
Неозаглавен дизайн (14).png
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Значи без дупка, съвсем добре си изглежда при описаните обстоятелства! Аз в старото ми жилище оставях мъжкарите там да доцъфтят, пак беше студ, но колкото да отворят едно, две цветчета😁Само че, макар и самоделно, имаше някакво остъкление...... Затова реших, че е някой мъж, а и заради името, да😄Виж формата на саксията как се отразява, тук клонките не са израсли настрани, а повече основното, както е бутилката.
А да, отвътре ако свети през прозореца също е кофти. Но явно е стабилно цвете, не изглежда дори сдухано🤣
Публикувай отговор