Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Син мед?

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
psihonavt
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

След успешното първо гледане започнах да мисля за начини, по-които да мога по-дълго време да съхраня така любимите ми гъбки. Спомних си, че много хора говореха навремето за "син мед" или по-точно да се съхраняват гъбите в медец.. от тях посинява евентуално, а с времето ефекта им няма да отслабне както при съхранение в буркани и т.н. Скоро си взех цяла тенекия домашен мед, а чай се пие всеки ден по 3-4 пъти :) Предположих, че идеята не е лоша, но информацията е доста оскъдна. Някой правил ли е подобно нещо, евентуално да каже мнение или да поразсъждаваме малко.. как, какво, защо и дали ще си заслужава? Поздрави :D
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Този тук не говоти много но показва всичко стъпка по-стъпка.
Целият канал е доста информативен аз от тук гледах как да си правя спринцовки със спори.

https://www.youtube.com/watch?v=C-K8eAaGaSQ
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”