Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Дневник 2ри шанс 3ти път 4 аутота 5 майки - 2345
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
И на мен ми се чини, че е предобрено точно с калий. Обаче съм далеч от 100% сигурен, макс 50%.
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
И 2мата сте прави. Ами просто по метода на изключването трябва да е това. Общото в 2те саксии които не харесвам е точно че са с повечето кокос от нова тухла а другите 2 със стария то няма много но там е бил калия. Сега както му сипах преди дни тия адвансед без да знам какво правя гледам че калия там даже е в екстра тотално съм го ошашавил. Много бързо реагират на каквото и да стане. Поливам го с вода до 20% оттичане и го продължавам с тия адванседи като от часта с калия ще давам най - малко . То не само е предобрено с калий ами не съм сигурен че няма и да блокира нещо друго за това ще го наглеждам и за недостиг. Ще го снимам на нормална светлина скоро.
-
kot
- Баш Градинар

Тия тухли като ги направих и измерих вода вход 50 PPM, вода изход 1000 PPM веднага го промих, но не с вода, а със разтвор от 300 PPM, с който ще храня бебетата. По тоя начин премахвам всичкия калий от кокоса и го заменям с мойто си НПК.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Няма да се плаша - всичко е тип-топ. Схванах ги - и още повече не ги харесвам. Но поне ще експлоадират следващите дни(то вече се случва просто снимките са от 4ти април - ден 35).
Те вече са избушили доста от тогава( преди 60 часа).
- NinjaDuck
- НинджаДък

Малко неглижирах старта на аутдора , но го вкарах в релси. Вече източиха и нагоре и настрани здраво Ей сега скоростно ще ми изкарат по един връх и няколко долни разклонения за резници и ще ги пукна от топиране. Това за Фантома и Либъртито.
Не бяха добре нещата на старта но от сега нататък ще изригнат. Водорасли и коприва на следващо поливане.
Не бяха добре нещата на старта но от сега нататък ще изригнат. Водорасли и коприва на следващо поливане.
- Прикачени файлове
- NinjaDuck
- НинджаДък

Играх им брутално скалпела.. малко да се освестят и пак. На първо време 8.
Очертава се пак да вадя навън по-рано от колкото бих искал , както и да са на самотек доста време..
Очертава се пак да вадя навън по-рано от колкото бих искал , както и да са на самотек доста време..
- Прикачени файлове
- NinjaDuck
- НинджаДък

След като даде 7 отлични клонинга си заслужи да е първото изкарано тази година. 32 юмрука - началото.
Растежа отново беше тотална изкъртвачка.. До него на втората снимка е с идея за огъване по на не4о схемата ще я намеря и ще я кача та него ще го пусна нагоре за да го огъна хубаво. И е така за разнообразие (горила глу) на 40тия си ден мисля че няма да расте повече 180 е със саксиятанай голямото 145 най -малкото от горилите - голяма наигравка. Наливат яростно от момента в който спря превземането вече стана 7-8 дни. Не мога да издебна да ги снимам като хората. Все едвам им обръщам внимание в бързината.. Пият 10-12 литра седмично минимум 1.5 литра на ден. Саксията олеква за отрицателно време. Знам че мога дори много повече да ги насиля ама не ми се иска да ги храня силно.
Растежа отново беше тотална изкъртвачка.. До него на втората снимка е с идея за огъване по на не4о схемата ще я намеря и ще я кача та него ще го пусна нагоре за да го огъна хубаво. И е така за разнообразие (горила глу) на 40тия си ден мисля че няма да расте повече 180 е със саксиятанай голямото 145 най -малкото от горилите - голяма наигравка. Наливат яростно от момента в който спря превземането вече стана 7-8 дни. Не мога да издебна да ги снимам като хората. Все едвам им обръщам внимание в бързината.. Пият 10-12 литра седмично минимум 1.5 литра на ден. Саксията олеква за отрицателно време. Знам че мога дори много повече да ги насиля ама не ми се иска да ги храня силно.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Това с олекването на саксията ме съмнява, че беше не само от растежа ами и от доста мощния влагоабсорбатор. Сега както е нагласено мисля ,че ще минат с по малко вода дневно от тук нататък. Така си го обеснявам.
-
kot
- Баш Градинар

Дай им мет, хахаха, глупости дрънкам.
Иначе мери не със саксията, а само разклоненията от където почва най-долната глава та до най-горната.
Иначе мери не със саксията, а само разклоненията от където почва най-долната глава та до най-горната.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Странно ама всяко има долу горе ефективни за мен 70см върхове(не и карамелчето то е на щайга отгоре и пак е по -ниско. Като не броя калпавите пуканки най-отдолу и меря всъщност колко е ефективно огрятото - 70см +- 5см. Това ме навежда на 2 спекулации HPS 600watt пробива канапето на китките 70см ориентировъчно (30см дистанция - 1 метър) и то при доста на гъсто сбутани .. другата е че съм уцелил 3 от 3 сатива фенотип на горилата докато карамелчето си е точно по-описание. Добре ме насочи.
.png)