По трудната и слаба ерекция може да е свързана с липсата на концентрация и цялостното разположение на съзнанието в този момент, както се казва дали си "там" в момента или мисълта ти е някъде другаде и дали не ти нахлуват различни мисли в този момент, които да ти отвличат вниманието.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Дневникът на един микродозер
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Микродозите трябва да бъдат нещо от сорта на 0.1г до 0.4г макс, като се започва с най-ниската и се вдига на 2 седмици. Твоята доза от 0.8г изобщо не е микро а си е нормална доза за човек дето иска да изпита ефектите на гъбите (с предпазен колан). Аз съм взимал такава "микро" доза и доста стабилно си трипнах докато пътувах за работа и следващите 4 5 часа 
По трудната и слаба ерекция може да е свързана с липсата на концентрация и цялостното разположение на съзнанието в този момент, както се казва дали си "там" в момента или мисълта ти е някъде другаде и дали не ти нахлуват различни мисли в този момент, които да ти отвличат вниманието.
- ek3ekytop
- Градинар

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 34 times
Да, само, че аз в момента ползвам мокри (не сушени) трюфели tampanensis и firstcitizen ми обясни, че 1 гр мокър трюфел се равнява горе долу на 0.1 сух и освен това точно тия трюфели ги дават като едни от не много силните, но знам ли може би съм свръх сензитивен към псилоцибина. Ще пробвам и по-малки дози
Благодаря за отговора!
Благодаря за отговора!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Еk3ekytop още от няколко дни си мисля да ти напиша да намалиш дозировката и пробвай как ще ти е примерно на 0.5 гр или 0.6 гр пресни трюфели. При 0.4 гр как ти беше?
Колкото по-сетивен и изчистен е човек, толкова по-силно му действат нещата. Казва, че от години си веган и че спортуваш от известно време и че си имал предишни духовни практики? Така, че колкото си по-чист, толкова по-силно ще ти действа. Както и всеки човек е различен и на всеки действа по различен начин, но има неща по който си приличат ефектите при всеки.
Примерно е прието, че нормалната микродоза пресни трюфели от Философският камък ( Tampanensis ) е 1 грам, но ако човек е по-сетивен и по-изчистен може микродозата да му е 0.5 гр или 0.3 гр или дори по-малко.
Другото важно е Set & Setting дори за микродозите, а съвсем друго е когато придобиеш толеранс.
Щом те върти значи не ти действа като микро, а отива към трип. При теб с по-малко ще се отключват нещата. Внимавай, когато ядеш от твойте гъби, защото ще са по-силни. Справяш се прекрасно! Гъбите са много красиви!
Ако решиш някога да направиш голям трип внимавай и вземи една идея по-малко от препоръчителната доза, защото на теб ще ти влияе повече и по-силно.
Нормално е в деня на микродозата да си по-напрегнат (особено в началото), а следващите дни да ти е по-яко. Гъбите действат и леко като вид екзорсизъм... "вадят ти демоните"... абе вади ти чернилката ( джигера ). Но и ти вадят много лица (маски), които имаш в себе си. Е напрегнато е като си ги видиш, но после ти е много по-леко като го изчистиш. В началото човек има е едно притеснение, как ли изглеждам в очите на хората сега наяден на гъби (примерно). Първите пъти в деня на микродозата си начаткан и малко по-напрегнато, но в един момент, като се отпушат нещата ще си много по-спокоен. След като си го приживял се чувстваш по-силен и по-уверен, и с по-добро настроение. А и се развива толеранс.
Хубаво е че си водиш бележки и за дните след микродозата.
Пробвай Медитация не само в деня на микродозата, но и в следващите дни след микродозата. Можеш да опиташ тази водена Медитация, но в интернет има и много други :
https://www.youtube.com/watch?v=JfSdjsijR3o
Да знаеш, че гъбите смеят... може да те напушва на смях, но и смеха ти да е заразен за околните.
Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
Следя и чета дневника ти с интерес, не пиша заради много задачи.
Колкото по-сетивен и изчистен е човек, толкова по-силно му действат нещата. Казва, че от години си веган и че спортуваш от известно време и че си имал предишни духовни практики? Така, че колкото си по-чист, толкова по-силно ще ти действа. Както и всеки човек е различен и на всеки действа по различен начин, но има неща по който си приличат ефектите при всеки.
Примерно е прието, че нормалната микродоза пресни трюфели от Философският камък ( Tampanensis ) е 1 грам, но ако човек е по-сетивен и по-изчистен може микродозата да му е 0.5 гр или 0.3 гр или дори по-малко.
Другото важно е Set & Setting дори за микродозите, а съвсем друго е когато придобиеш толеранс.
Щом те върти значи не ти действа като микро, а отива към трип. При теб с по-малко ще се отключват нещата. Внимавай, когато ядеш от твойте гъби, защото ще са по-силни. Справяш се прекрасно! Гъбите са много красиви!
Ако решиш някога да направиш голям трип внимавай и вземи една идея по-малко от препоръчителната доза, защото на теб ще ти влияе повече и по-силно.
Нормално е в деня на микродозата да си по-напрегнат (особено в началото), а следващите дни да ти е по-яко. Гъбите действат и леко като вид екзорсизъм... "вадят ти демоните"... абе вади ти чернилката ( джигера ). Но и ти вадят много лица (маски), които имаш в себе си. Е напрегнато е като си ги видиш, но после ти е много по-леко като го изчистиш. В началото човек има е едно притеснение, как ли изглеждам в очите на хората сега наяден на гъби (примерно). Първите пъти в деня на микродозата си начаткан и малко по-напрегнато, но в един момент, като се отпушат нещата ще си много по-спокоен. След като си го приживял се чувстваш по-силен и по-уверен, и с по-добро настроение. А и се развива толеранс.
Хубаво е че си водиш бележки и за дните след микродозата.
Пробвай Медитация не само в деня на микродозата, но и в следващите дни след микродозата. Можеш да опиташ тази водена Медитация, но в интернет има и много други :
https://www.youtube.com/watch?v=JfSdjsijR3o
Да знаеш, че гъбите смеят... може да те напушва на смях, но и смеха ти да е заразен за околните.
Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
- ek3ekytop
- Градинар

При 0.4гр (първата ми доза) замайването беше най-леко и не бях свръх емоционален този ден. По-общителен бях и не беше лош ден като цяло, но замайването го имаше. Сега в петък мисля да пробвам 0.3гр. Иначе в понеделник вечерта (реших да пробвам вечер, но не преди лягане а към 18 часа) хапнах 0.6 - пак доста ме умотаха, но бяхме с малкия ми син сами в нас и доста се позабавлявахме. Вечер не ми е толкова неприятно да съм замаян като нямам ангажименти, явно съм свикнал от толкова години пушене ... даже 1 час след като ги изядох ми се прииска да взема още 0.4гр , но се отказахfirstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Еk3ekytop още от няколко дни си мисля да ти напиша да намалиш дозировката и пробвай как ще ти е примерно на 0.5 гр или 0.6 гр пресни трюфели. При 0.4 гр как ти беше?
И в редит така ми казаха, че преживяването ми отива към графа - флирт с трипаfirstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Щом те върти значи не ти действа като микро, а отива към трип. При теб с по-малко ще се отключват нещата. Внимавай, когато ядеш от твойте гъби, защото ще са по-силни. Справяш се прекрасно! Гъбите са много красиви!
firstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Пробвай Медитация не само в деня на микродозата, но и в следващите дни след микродозата. Можеш да опиташ тази водена Медитация, но в интернет има и много други
В понеделник преди да се наям бях на йога за пръв път от много години и след асаните по време на медитацията след като водещата медитацията каза .... А сега си представете, че нямате тяло и просто се реете в пространството ... се озовах за секунди на някакво място в планината и даже се огледах и беше красиво, но умът ми ме върна (чакай бе къде си тръгнал .. стегни се ще заспиш тука ще ти се смеят хората
Това го усещам на следващите дни след дозата понякога имам прекрасни дни в които съм почти в еуфория и пада доста смях генериран от мен и околните се заливат ... Скоро се шегувах с един приятел, че гъбите ще ми помогнат и разкрият истинската ми същност, а тя май ще се окаже Джим Кериfirstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Да знаеш, че гъбите смеят... може да те напушва на смях, но и смеха ти да е заразен за околните.![]()
Ще ми е много интересно да споделиш наблюденията си. Благодарен съм ти за отделеното време и опита който спореляш в детайли!firstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
ПоЗдрави!
- ek3ekytop
- Градинар

Преди 2 часа взех 0.3 .. може да се каже, че няма замайване или ако се усеща е прекалено слабо за да бъде отбелязано. Ефектът този път повече наподобява на стимуланти. По-решителен съм, няма напрежение (обаче) , ведро ми е .... Денят ми и преди да ям трюфели беше хубав и те просто го продължиха такъв. Все още не съм опитал учителите. Мисля за първо време да си карам на трюфелчетата да не вземат да се развалят
. Освен обаче проблема с по-трудната ерекция сякаш забелязвам, че и либидото ми е понамаляло.
edit: При общуване с други хора усмивката ми е до ушите. Някак по-сърдечен съм. Усеща се ефекта, но този път не е неприятен и може спокойно да се започва деня така.
ПоЗдрави!
edit: При общуване с други хора усмивката ми е до ушите. Някак по-сърдечен съм. Усеща се ефекта, но този път не е неприятен и може спокойно да се започва деня така.
ПоЗдрави!
- get_better
- Баш Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
Интересна констатация (за ерекцията), не ми се е случвало. Намали дозата. Раздразнителността в деня на микродоза я имам и аз понякога, не се притеснявай. Ако ти пречи, взимай вечер.
- ek3ekytop
- Градинар

След прекрасният ден който имах на микродоза 0.3, вечерта жена ми успя да ме изнерви достатъчно, че да ме държи и на другият ден. Освен това днес (2 ри ден след микродозата) се върнаха и доста от негативните ми емоции които ме вкарват в скапано настроение. (разни неприемания на други хора... Неща които ме дразнят в тях) То е ясно че псилоцибина (поне микрото де) не е магическа пръчка която да ми реши емоционалните проблеми за кратко време, но в дългосрочен план се надявам да ми даде нова гледна точка, да видя нещата от високо и да не ми пука толкова и да не задълбавам толкова (както например марихуаната ми разширява съзнанието и приемам нещата по-духовно и съм над тях като съм напушен) . Забелязвам като разлика от микродозирането, че сякаш по-лесно превключвам от скапано настроение на по-добро, но и от що годе добро към крайно гадно. Засега опитът ми е твърде кратък за да си правя генерални изводи.
- ek3ekytop
- Градинар

Започнах и първи опити да заразя варена царевица със спори собствено производство, но царевицата не беше стерилизирана и едва ли ще се получи желаният резултат. След като изгледах това видео
https://www.youtube.com/watch?v=mk9GNEEkQTc
ми дойде една идея .... според вас дали ще може за стерилизацията да се ползват термо торбички за печене вместо буркани ( мисля да го пробвам)? Също така можете ли да ми споделите температурата при която се извършва стерилизацията? В една тема прочетох 250F Koeто се равнява на около 120C
ПоЗдрави!
https://www.youtube.com/watch?v=mk9GNEEkQTc
ми дойде една идея .... според вас дали ще може за стерилизацията да се ползват термо торбички за печене вместо буркани ( мисля да го пробвам)? Също така можете ли да ми споделите температурата при която се извършва стерилизацията? В една тема прочетох 250F Koeто се равнява на около 120C
ПоЗдрави!
- ek3ekytop
- Градинар

Oт 15тина дни не съм писал ...
През това време отново покачих микродозата до 0.5 защото дори на 0,4 вече не се забелязват осезаеми промени. Явно започнах да изграждам толеранс. Светлите (хубави) дни рязко намаляха и доста яко се върнах в депресията (почти без външна причина). Гъбите усилват емоциите и може да се каже, че преживях едни от най-черните си дни някога. (Имам предвид силно емоционално смазан) . Проблема с ерекцията остава, въпреки, че започнах да приемам доста неща за покачване на тестостерона - Цинк, вит D , авокадо, орехи, Л- аргинин, яица и тн. все неща които го покачват и спомагат за по-добра ерекция, но явно проблема не е в него защото не се усеща никаква промяна. Освен това повишената ми сензитивност явно допринася и за по-бързо свършване по време на секс. Общо взето на малкия ми приятел не му се занимава. Относно либидото - понякога е повишено , понякога хич го няма. Незнам дали повишените нива на кортизол от депресията ми не допринасят за това, но това е положението за в момента.
Междувременно реших да прекратя микродозирането за в момента, хем да се стабилизирам психически хем да проверя дали ще има промяна по въпроса с ерекцията. Интересното е, че проблема съвпадна със започването на експеримента и имам опасения, че именно псилоцибина има роля в тази работа и то най-вече по някакъв психологически начин, а не физически. Толкова от мен за сега.
ПоЗдрави!
През това време отново покачих микродозата до 0.5 защото дори на 0,4 вече не се забелязват осезаеми промени. Явно започнах да изграждам толеранс. Светлите (хубави) дни рязко намаляха и доста яко се върнах в депресията (почти без външна причина). Гъбите усилват емоциите и може да се каже, че преживях едни от най-черните си дни някога. (Имам предвид силно емоционално смазан) . Проблема с ерекцията остава, въпреки, че започнах да приемам доста неща за покачване на тестостерона - Цинк, вит D , авокадо, орехи, Л- аргинин, яица и тн. все неща които го покачват и спомагат за по-добра ерекция, но явно проблема не е в него защото не се усеща никаква промяна. Освен това повишената ми сензитивност явно допринася и за по-бързо свършване по време на секс. Общо взето на малкия ми приятел не му се занимава. Относно либидото - понякога е повишено , понякога хич го няма. Незнам дали повишените нива на кортизол от депресията ми не допринасят за това, но това е положението за в момента.
От доста време очаквам firstcitizen да сподели своя опит , но явно е доста ангажиран. Все пак се надявам да внесе малко светлина в тунела по този въпрос.firstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
Междувременно реших да прекратя микродозирането за в момента, хем да се стабилизирам психически хем да проверя дали ще има промяна по въпроса с ерекцията. Интересното е, че проблема съвпадна със започването на експеримента и имам опасения, че именно псилоцибина има роля в тази работа и то най-вече по някакъв психологически начин, а не физически. Толкова от мен за сега.
ПоЗдрави!
.png)