Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Ходих и аз днес пак, отново.
Щях да чистя листа и клони, но много се заиграх с гъсениците и кво да ви кажа хсха много гъсеница, мноо нещо..
Доста изсъхнали глави, докато ги бутна и падат.
Забелязах също, че не толкова изядени глави, колкото пригризани стеблата на главичките(по отделно) и затова изсъхват на клона.

Имаше доста туко що изсъхнали сякаш главички, но нямаше поражение и реших да си ги звема. Така и направих, напраех си една 120 и си дръпнах няколко пъти. Както знаете, пуша само когато може и няма ангажименти.
Все още съм убит сериозно пуших преди 30мин. Преди седмица пуших грас директно от Холандия и мога да кажа, че са едно към едно хахах, усмихвам се и същевременно неадекватен леко, на кадри ми е 😂

Пръскал съм преди 3дни с ниймазал
Поливал съм и съм хранил :)

При повечко вегегация както в моя случай и малко отложена операция топиране стават горили. Ако не бяха всички изпитания, болежки и проблеми нямаше да станат толкова големи и аз нямаше да науча тази информация - така, че не смятам грола за провал в моите очи.
Следващия път ще са по-малки вероятно.

Снимките са рандом, нямат ред некъв.

Поздрави.

Едит: писах тоС роман 17мин 🤦‍♂️
Прикачени файлове
IMG_20200916_200036.jpg
IMG_20200916_200305.jpg
IMG_20200916_200237.jpg
IMG_20200916_200158.jpg
IMG_20200916_200125.jpg
IMG_20200916_200054.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Sawyer17
Градинар
Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 16 times

Това по пръстите е чист хашиш, надявам се да си го изщъргал с нож ;) , помня, че го бях гледал в някаква документалка за конопа в Индия, чрез втрриване на главите в ръцете и топъл нож събират големи количества хаш..
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 75 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Сеп 2020, 20:16 Ходих и аз днес пак, отново.
Щях да чистя листа и клони, но много се заиграх с гъсениците и кво да ви кажа хсха много гъсеница, мноо нещо..
Забелязах също, че не толкова изядени глави, колкото пригризани стеблата на главичките(по отделно) и затова изсъхват на клона.

Имаше доста туко що изсъхнали сякаш главички, но нямаше поражение и реших да си ги звема. Така и направих, напраех си една 120 и си дръпнах няколко пъти. Както знаете, пуша само когато може и няма ангажименти.
Все още съм убит сериозно пуших преди 30мин. Преди седмица пуших грас директно от Холандия и мога да кажа, че са едно към едно хахах, усмихвам се и същевременно неадекватен леко, на кадри ми е 😂

При повечко вегегация както в моя случай и малко отложена операция топиране стават горили. Ако не бяха всички изпитания, болежки и проблеми нямаше да станат толкова големи и аз нямаше да науча тази информация - така, че не смятам грола за провал в моите очи.

Поздрави.

Едит: писах тоС роман 17мин
Хубави цветя и големи но се погрижи точно сега да ги угояваш,да стават тия глави дебели,големи,да чупят клоните
Made by Mexico,Tamaulipas
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 75 times

konopbg написа: 16 Сеп 2020, 00:27 Здравейте,растенията си вървят добре,дебелеят си.Както всички останали гролъри така и мен ме притеснява нашествието на гъсениците.Днес разровяйки се из главичките ги намирах и премахвах.Ходя всеки ден и всеки ден излиза по нещо,днес махнах над 20 гъсеници изключително дребни.Други години съм намирал доста по едри,явно тази година на време съм разровил.
Много хубави цветя и много добре угоени .👌
Едни от най красивите дори бих казал !
Продължавай все така да ни радваш с такива снимки.
Дано съм ти бил полезен 👍
П.С другият път замени Кандито със Карбото ако искаш ! 😝
Made by Mexico,Tamaulipas
konopbg
Градинар
Градинар
Has thanked: 22 times
Been thanked: 109 times

Благодаря ти,успех.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

:signw: Li
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Сеп 2020, 20:16 Ходих и аз днес пак, отново.

Поздрави.

Едит: писах тоС роман 17мин 🤦‍♂️
Няма провал, има урок! 🤠А и ще има хубави тупалки пак. Може да пробваш и в естествена форма с връх, мен така взеха да ми харесват за тук, все пак тяхната оригинална форма от природата е най съобразена с всичко. Но се веят пък още по-високо хаха Според мен все пак са много ефектни топки. Шибани гъсеници!!!!!!!!!! 💀☠️👿🤬
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 17 Сеп 2020, 10:47 :signw: Li
Няма провал, има урок! 🤠А и ще има хубави тупалки пак. Може да пробваш и в естествена форма с връх, мен така взеха да ми харесват за тук, все пак тяхната оригинална форма от природата е най съобразена с всичко. Но се веят пък още по-високо хаха Според мен все пак са много ефектни топки. Шибани гъсеници!!!!!!!!!! 💀☠️👿🤬
[/quote]

Нали, Инка! И аз така смятам, че е опит(exp, level, etc.) 😄

Ако останат - ще има!
Вече има 4-5 дами със супер твърди и големи тикви. Интересното е, че най-малките са най-твърди (шит)
2та гиганта които имам единия е с твърди, другия с по-рехави тикви, предполагам защото цъфнаха по различно време who knows.

Най-малките са 180-200високи на 1 и нещо на един и нещо квадрат.
2те най-големите са около 270-80 високи на 5-6х2 квадрат (общо) 🤏
Топирал съм вероятно над 10пъти(всичко де що е връх).
Най-готиното от всичко е, че мислих за закъснение топирането, но това е филма с големите дървета! :?
Прикачени файлове
Тва мисля, че е най-малкото. Колкото мен гд 185-190
Тва мисля, че е най-малкото. Колкото мен гд 185-190
Опитах се да снимам гъсеничката която дупчи стеблата, но не успях да фокусирам
Опитах се да снимам гъсеничката която дупчи стеблата, но не успях да фокусирам
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Ще има и за гъсениците, ама ще има и за тебе. Тия, големите дървета как ще ги береш/тримваш не та знам! :)
Гъсениците в стъблата ми приличат на ларви на царевичен стъблопробивач. Я какво намерих в нета:

" Когато отглеждаме на открито (Outdoors),тогава възможните вредителите и болести биват много повече. След това има голяма разлика от тяхната унищожителна сила и бързина на действие.

Например когато отглеждате в близост до обработваеми площи или на село в градината,растителните култури засадени в близост около вашите растения, се пръскат и обработват постоянно и това не позволява на вредителите да достигат до унижожителни отряди или епидемии.В такива случай можем да ползваме екологични инсектициди и фунгициди,с цел да запазим по-добрият натурален вкус и също да не тъпчем нашите растения с пестициди.

Когато се отглежда при партизанско отглеждане в гората,тогава трябва да се приготвим за най-свирепите болести и бактерии,и в този случай само ни вършат работа най-силните инсектициди и фунгициди предлагани в Агроаптеките

В гората тъй като не се третира,инсектите достигат гигантски размери и освен това се групират на големи рояци.Обикновенно проблемите при отглеждане отвън,започват още с самото засаждане и не спират до брането.С тази идея ние трябва да се опитаме да ги избегнем още след засаждането,а единственият начин за това е да пръскаме превантивно всеки 10-15 дни от след пресаждането до 10 дни преди беритбата..."

Много добре казано 10-15 дена - пръскане, а с какво - кой как си прецени.
Мир
completely mad
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Crazy Train написа: 17 Сеп 2020, 21:43 Ще има и за гъсениците, ама ще има и за тебе. Тия, големите дървета как ще ги береш/тримваш не та знам! :)
Гъсениците в стъблата ми приличат на ларви на царевичен стъблопробивач. Я какво намерих в нета:

" Когато отглеждаме на открито (Outdoors),тогава възможните вредителите и болести биват много повече. След това има голяма разлика от тяхната унищожителна сила и бързина на действие.

Например когато отглеждате в близост до обработваеми площи или на село в градината,растителните култури засадени в близост около вашите растения, се пръскат и обработват постоянно и това не позволява на вредителите да достигат до унижожителни отряди или епидемии.В такива случай можем да ползваме екологични инсектициди и фунгициди,с цел да запазим по-добрият натурален вкус и също да не тъпчем нашите растения с пестициди.

Когато се отглежда при партизанско отглеждане в гората,тогава трябва да се приготвим за най-свирепите болести и бактерии,и в този случай само ни вършат работа най-силните инсектициди и фунгициди предлагани в Агроаптеките

В гората тъй като не се третира,инсектите достигат гигантски размери и освен това се групират на големи рояци.Обикновенно проблемите при отглеждане отвън,започват още с самото засаждане и не спират до брането.С тази идея ние трябва да се опитаме да ги избегнем още след засаждането,а единственият начин за това е да пръскаме превантивно всеки 10-15 дни от след пресаждането до 10 дни преди беритбата..."

Много добре казано 10-15 дена - пръскане, а с какво - кой как си прецени.
Мир
Пръсках братленце. Преди 4-5дни и днес. Като направих грешка днес май, че пръсках като нямаше слънце.
Кот такоа

И аз не зная как.. Направо не искам да си го представям, заклевам се..
Аз индора като изкарах 340-50гр сухо ми се спря тока хаха тук нз.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

За борбата с вредителите си требе график. (аз ползвам корково табло) Става и с бизнес календар /тройните/. Та на него си бода бележка с кабърче, дата и с какво съм пръскал. Обществена тайна е факта, че такива като нас не се славят с добра памет. :coke:
Мир
completely mad
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”