Това което даваш е снимка на женско и мъжко растение и да това е плодник но това не са снимки на Херми за да сравняваме
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Stacyyy
- Баш Градинар

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 75 times
Качих снимките за да се види това растение,със поучителна цел за по младите градинари защото найстина са ми минали много цветя през ръцете но такова за първи път имам.Можех да пиша на Фърст на лично да го разгадаем да го коментираме и да не я показвам,но аз предпочетох да я покажа да се коментира и всеки сам да си реши,нямам намерение да влизам в спорове със нито един от вас.
Фърст ти си човека,искам да чуя и твоето мнение Моля ?
Фърст ти си човека,искам да чуя и твоето мнение Моля ?
Made by Mexico,Tamaulipas
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
-
ogeee777
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 12 times
Интерсексуалното си е основно женско растение.То може да изкара по няколко "банана" в главите,обикновено в края на цъфтежа в следствие на някакъв вид стрес!Хермафродита е растение,което носи много мъжки и женски гени.Най-често показват двата пола още в самото начало на цъфтежа и имат мъжки, и женски плодници на едно и също разклонение...Общо взето едното е вследствие на нестабилна генетика,а другото е причинено от стрес,който влияе на растението и то започва този процес по самосъхранение.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Най обичам след тежък ден да попадам на нещо подобно ....
От този момент: Заядливи коментари или имащи за цел разпалването на явен конфликт тип мерене на полови органи, ще бъдат изтривани на момента.
Не знам как се стигна до тук, но ви моля да се държите, като зрели хора, а не като деца!
От този момент: Заядливи коментари или имащи за цел разпалването на явен конфликт тип мерене на полови органи, ще бъдат изтривани на момента.
Не знам как се стигна до тук, но ви моля да се държите, като зрели хора, а не като деца!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
На тия снимки които си дал, аз не виждам проблеми с изсъхване на листа?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
.png)