Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 75 times

Sofia Cannabis написа: 26 Юли 2020, 02:33
Stacyyy написа: 26 Юли 2020, 02:04 Здравейте приятели
Тук ще пусна снимки на едно растение хермафродит за да може всички да го видят горе долу какво представлява и да са запознати и когато го видят да го изхвърлят по най-бързия начин!
Това растение е взет клонинг лично от мен от един приятел от 100÷ женско растение,видя ми се странно но на напоследък ходя само вечер по тъмно и не го отразих.
Като майката е Регулар моделиа е Blueberry
Миналата седмица отрязах едно ауто и имаше семки което ме озадачи.
Днес като го загледах по добре разбрах,че си гледам пор във курника или вълк във овча кожа както се казва.
Незнам кой тук беше казал за хиляди растения,че някой е гледал,ми аз съм я минал отдавна тая бройка като повечето от тук който ме познават знаят,че преди 4год имах проблем като ме заловиха с над 400 корена,това го казвам защото са минали доста цветя през ръцете ми но за първи път се сблъсквам със такъв хермафродит.При мен се получи от стрес на самото растение.Започна да цъфти като ауто седмица след като го изкарах цъфна края на юни началото на юли но те са най малките по на горе,и не ги обгрижвам така колкото по големите ми отдолу.Добре,че на са започнали да цъфтят при мене още. Качвам за са се види и да ви предпазя ако ви се случи са сте запознати и да се вземат мерки по най бързия начин и да се отстрани а не де се критикуваме.
Поздрави.

Blueberry директно от dj short?
Здравей
Не е на dj short със сигурност трябва да е нещо Испанско.Утре ще ти напиша на коя банка е,извини ме но растението не е мое на приятел е аз си взех 2 клонинга от две негови растения,едното е Blueberry другото беше Cream Mandarine и затова не мога да ти кажа със сигурност банката,за да не те лъжа след като го питам утре веднага ще ти напиша със точност.
Made by Mexico,Tamaulipas
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Stacyyy написа: 26 Юли 2020, 02:49
Sofia Cannabis написа: 26 Юли 2020, 02:33
Stacyyy написа: 26 Юли 2020, 02:04 Здравейте приятели
Тук ще пусна снимки на едно растение хермафродит за да може всички да го видят горе долу какво представлява и да са запознати и когато го видят да го изхвърлят по най-бързия начин!
Това растение е взет клонинг лично от мен от един приятел от 100÷ женско растение,видя ми се странно но на напоследък ходя само вечер по тъмно и не го отразих.
Като майката е Регулар моделиа е Blueberry
Миналата седмица отрязах едно ауто и имаше семки което ме озадачи.
Днес като го загледах по добре разбрах,че си гледам пор във курника или вълк във овча кожа както се казва.
Незнам кой тук беше казал за хиляди растения,че някой е гледал,ми аз съм я минал отдавна тая бройка като повечето от тук който ме познават знаят,че преди 4год имах проблем като ме заловиха с над 400 корена,това го казвам защото са минали доста цветя през ръцете ми но за първи път се сблъсквам със такъв хермафродит.При мен се получи от стрес на самото растение.Започна да цъфти като ауто седмица след като го изкарах цъфна края на юни началото на юли но те са най малките по на горе,и не ги обгрижвам така колкото по големите ми отдолу.Добре,че на са започнали да цъфтят при мене още. Качвам за са се види и да ви предпазя ако ви се случи са сте запознати и да се вземат мерки по най бързия начин и да се отстрани а не де се критикуваме.
Поздрави.

Blueberry директно от dj short?
Здравей
Не е на dj short със сигурност трябва да е нещо Испанско.Утре ще ти напиша на коя банка е,извини ме но растението не е мое на приятел е аз си взех 2 клонинга от две негови растения,едното е Blueberry другото беше Cream Mandarine и затова не мога да ти кажа със сигурност банката,за да не те лъжа след като го питам утре веднага ще ти напиша със точност.
Няма грижи, не е спешно. :) Следя този вид от няколко години защото е толкова много пъти крсътосван обратно и има няколко специфични мутации характерни за него.

По скоро вече ми отговори на въпроса или поне това което ме интересува.

Благодаря
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

Значи аз съм псевдо-разбирач и прочие,както някой ме нарече и моето некомпетентно мнение,разбира се,не трябва да се има предвид,ама според мен в това растение на снимките няма нищо херми.Аз виждам само плодници(каликси),сигурно те ти приличат на мъжки съцветия.
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар

WDScorpio написа: 26 Юли 2020, 09:05 Извини ме, но може ли да попитам, как разпозна растението като херми?
Това което съм оградил в червено ли е причината?
Да това е една от причините.
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар

Don Marijuan написа: 26 Юли 2020, 08:44 Значи аз съм псевдо-разбирач и прочие,както някой ме нарече и моето некомпетентно мнение,разбира се,не трябва да се има предвид,ама според мен в това растение на снимките няма нищо херми.Аз виждам само плодници(каликси),сигурно те ти приличат на мъжки съцветия.
Ако на това викаш плодници значи правилно са ти отговорили ...
Никъде не съм написал,че това е мъжко растение а написах ясно,че е Херми .
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Никъде не видях "банани". Кое му е хермито?
completely mad
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар

Don Marijuan написа: 26 Юли 2020, 08:44 Значи аз съм псевдо-разбирач и прочие,както някой ме нарече и моето некомпетентно мнение,разбира се,не трябва да се има предвид,ама според мен в това растение на снимките няма нищо херми.Аз виждам само плодници(каликси),сигурно те ти приличат на мъжки съцветия.
На това викам аз плодник,на тази снимка която качвам с пискюли и т,нт но на този изрода моя не мога да го нарека така,като при положение,че са ми опрашени някой от цветята а миналата година като сях там съм нямал този проблем но това не е сигурно да кажем,но това растение не е добре нещо то изобщо и не прилича на марихуана някакъв кривак странно
Прикачени файлове
20200726_091119.jpg
Последно промяна от Stacyyy на 26 Юли 2020, 11:45, променено общо 1 път.
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар

Crazy Train написа: 26 Юли 2020, 10:02 Никъде не видях "банани". Кое му е хермито?
Male,female and hermafrodita :toke:
Прикачени файлове
Screenshot_20200726-092810_Chrome.jpg
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Човече това е "ПЛОДНИК" :) и съм на 101% убеден в това!

Убеди се сам >>>
male-weed.jpg
male-weed.jpg (47.43 KiB) Преглеждано 2082 пъти
cannabis-preflower-comparison.jpg
cannabis-preflower-comparison.jpg (42.1 KiB) Преглеждано 2082 пъти
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар

WDScorpio написа: 26 Юли 2020, 10:29 Човече това е "ПЛОДНИК" :) и съм на 101% убеден в това!

Убеди се сам >>>

male-weed.jpgcannabis-preflower-comparison.jpg
Пфффф не знам брат кво да ти кажа и аз вече се ошашавих.
Такова растение виждам да първи път и уважавам мнението ти като на добър градинар но аз съм си на това мнение. ...
Ще изчакам Фърст да отговори
Ето виж на тая снимка
Прикачени файлове
20200726_094148.jpg
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”