Тази година с тия КПП-та в началото и заради това, че миналата година ми разкриха мястото останах без самостоятелно място. Имам едни 2-3 автомата на 2-ро място, ама там нещата са пуснати горе долу на произвола и каквото стане.Asda91 написа: ↑23 Юни 2020, 11:22Аз се преебах с много фактори...просто така ме прекара тая година...дано станат...знам че е малко късничко...ама така стана....ще качвач от време на време нещичко пък каквото таковаАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑23 Юни 2020, 11:14Не, не съм изкарвал и не смятам да го правя.Vetrushka написа: ↑23 Юни 2020, 11:11
Защо да е подигравка, изкарвал ли си растения до сега Юли месец, та се изказваш по този начин ?
Ето клонинги изкарани на 11 Юли viewtopic.php?f=23&t=99&start=50#p2428
А това резултата
Mama Mia (клонинг 1) 98g
Sapphire Og (клонинг) 100g
Mama Mia (клонинг 2) 52g
Afghan Kush x Skunk (клонинг) 87g
Afgani Kush x Skunkkl.jpg
Afgani Kush x Skunkkl2.jpg
Това добри резултати ли са за изкарване аутдор? 100г ако е било изкарано поне началото на юни резултата щеше да е доста по задоволителен. Не се дразня, просто казвам![]()
Хубав ден![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Имам въпрос :
Понеже искам цветето ми да не става над 150см , мисля да му отрежа върха като достигне височината .
Ще започне ли да ръсте на широчина и да дебелее ?
И ще продължи ли пак на височина да ръсте ?
Понеже искам цветето ми да не става над 150см , мисля да му отрежа върха като достигне височината .
Ще започне ли да ръсте на широчина и да дебелее ?
И ще продължи ли пак на височина да ръсте ?
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Ще го осакатиш според мен.
Ще му тръгнат долните разклонения и пак ще стане над 1,50.
За широчина иска топиране и лст или скрог., но да ще стане вероятно една идея по-широко.
Топирай го 2пъти до края на месеца и не го закачай повече.. Или му метни мрежа и го огъвай.
И кажи на някой модератор да ти събере 2те теми в една. Това, че отглеждаш 2 различни сорта - не значи, че ти трябват 2 дневника.
Има много изоставени дневници. Започнати и недовършени. Не ми се гледат други празни такива. Благодаря ти за разбирането.
Мир.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ай ще се съберем след аутдора да се нагърмим заедно бе пичове! Ще вземем хубава, вскусна, лека храна. Някой друга биричка.
Ще гръмнем, ще хапнем, пием по една бира, пак ще гръмнем.. Ще имаме дълга обща тема в която едни ще се включват по-често от други, но важното е обмяната на информация отностно една обща страст...
Дееба как ми се искаше това да се случи и да не трябва да се крием в един по-добър свят това би било постижимо..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- blah
- Баш Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 30 times
Шест дена по-късно, режимът е 24/0, светлината идва от 30в цфл, диетата е органична.
Започна доста осезаемо да ухае и с това лека по-лека да разбулваме мистерията, ароматът много ми навява на един мой любим стрейн, Джак Херер. Уикенда излиза навън.
Започна доста осезаемо да ухае и с това лека по-лека да разбулваме мистерията, ароматът много ми навява на един мой любим стрейн, Джак Херер. Уикенда излиза навън.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Много е красивко! Топирал ли си го? Само то ли ще ти е за аутдор?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- blah
- Баш Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 30 times
Здравей, не е топирана и не планирам да я топирам, принципно не харесвам топирани растения, предпочитам други техники.
Да само тя е, такива са обстоятелствата при мен, а и не го правя за количество.
Да само тя е, такива са обстоятелствата при мен, а и не го правя за количество.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

.png)