Това е много якичко,много ме кефи:)
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Добръ ден на всички 
Днес става около 7-10 дена от както съм пуснал автоматите....и и няколко дена разлика фемките....за сега върви добре..Карам ги само на дъждовна вода и обич хд....някъде към 5 ти 6 ти излитат навън....дано има достатъчно време да се развият че окъснях много хд
Какво мислите...много ли е зле че ги изкарвам така късно?
Хубав ден на всички
Днес става около 7-10 дена от както съм пуснал автоматите....и и няколко дена разлика фемките....за сега върви добре..Карам ги само на дъждовна вода и обич хд....някъде към 5 ти 6 ти излитат навън....дано има достатъчно време да се развият че окъснях много хд
Хубав ден на всички
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
С толкова растения, ако имаш възможност да ги поливаш, ще имаш добра реколта. Ще са по-малки но в никакъв случай не е късно.Asda91 написа: ↑22 Юни 2020, 14:42 Добръ ден на всички
Хубав ден на всички
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
При теб в Калифорния да нямате повече от обикновенно лято?Sofia Cannabis написа: ↑23 Юни 2020, 02:12С толкова растения, ако имаш възможност да ги поливаш, ще имаш добра реколта. Ще са по-малки но в никакъв случай не е късно.Asda91 написа: ↑22 Юни 2020, 14:42 Добръ ден на всички
Хубав ден на всички
Аз лично не бих изкарвал растения юли месец, то подигравка :дд
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Защо да е подигравка, изкарвал ли си растения до сега Юли месец, та се изказваш по този начин ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑23 Юни 2020, 08:12При теб в Калифорния да нямате повече от обикновенно лято?Sofia Cannabis написа: ↑23 Юни 2020, 02:12С толкова растения, ако имаш възможност да ги поливаш, ще имаш добра реколта. Ще са по-малки но в никакъв случай не е късно.Asda91 написа: ↑22 Юни 2020, 14:42 Добръ ден на всички
Хубав ден на всички
Ето клонинги изкарани на 11 Юли viewtopic.php?f=23&t=99&start=50#p2428
А това резултата
Mama Mia (клонинг 1) 98g
Sapphire Og (клонинг) 100g
Mama Mia (клонинг 2) 52g
Afghan Kush x Skunk (клонинг) 87g
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Не, не съм изкарвал и не смятам да го правя.Vetrushka написа: ↑23 Юни 2020, 11:11Защо да е подигравка, изкарвал ли си растения до сега Юли месец, та се изказваш по този начин ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑23 Юни 2020, 08:12При теб в Калифорния да нямате повече от обикновенно лято?Sofia Cannabis написа: ↑23 Юни 2020, 02:12
С толкова растения, ако имаш възможност да ги поливаш, ще имаш добра реколта. Ще са по-малки но в никакъв случай не е късно.
А това резултата
Mama Mia (клонинг 1) 98g
Mama Mia (клонинг 2) 52g
Afgani Kush x Skunkkl.jpg
Afgani Kush x Skunkkl2.jpg
Това добри резултати ли са за изкарване аутдор? 100г ако е било изкарано поне началото на юни резултата щеше да е доста по задоволителен. Не се дразня, просто казвам
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Asda91
- Баш Градинар

Благода ти за мнението...би трябвало мога да ги поливам...само да не се прецака нещо и водоема да пресъхне хдSofia Cannabis написа: ↑23 Юни 2020, 02:12С толкова растения, ако имаш възможност да ги поливаш, ще имаш добра реколта. Ще са по-малки но в никакъв случай не е късно.Asda91 написа: ↑22 Юни 2020, 14:42 Добръ ден на всички
Хубав ден на всички
- Asda91
- Баш Градинар

Аз се преебах с много фактори...просто така ме прекара тая година...дано станат...знам че е малко късничко...ама така стана....ще качвач от време на време нещичко пък каквото таковаАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑23 Юни 2020, 11:14Не, не съм изкарвал и не смятам да го правя.Vetrushka написа: ↑23 Юни 2020, 11:11Защо да е подигравка, изкарвал ли си растения до сега Юли месец, та се изказваш по този начин ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑23 Юни 2020, 08:12
При теб в Калифорния да нямате повече от обикновенно лято?
А това резултата
Mama Mia (клонинг 1) 98g
Mama Mia (клонинг 2) 52g
Afgani Kush x Skunkkl.jpg
Afgani Kush x Skunkkl2.jpg
Това добри резултати ли са за изкарване аутдор? 100г ако е било изкарано поне началото на юни резултата щеше да е доста по задоволителен. Не се дразня, просто казвам![]()
Хубав ден
.png)

нещо допълнително от мен . Изтървах ги 20 дни заради тези дъждове и нямах възможност да ги понаторя и поливам както трябва и се забавиха малко с ръстежа. Най вече ме залъга времето с тези слаби превалявания. Височина на око 50-70см